Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

daniela si noi am avut buricutu' iesit mult in afara
si il prindeam cu leocoplast, bagandu-l inauntru fie pe orizontala, fie pe verticala. nu stiu daca ma intelegi ce vreau sa zic. acum nu mai avem probleme. a intrat inauntru.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Annisia, nu-ti face nimic, stai linistita. Eventual se botoseste putin ca nu ai avut incredere in ce ti-a spus ea si ca ai si tu fitze . Cel de la stat vine in doza mare oricum, ea cheama un grup de mai multi copilasi la vaccinare ca sa-l consume pe tot sau aproape tot, o data deschisa fiola. Dar oricum inainte copilasii sunt consultati si daca unul sa zicem e racit oricum nu-i face, asa ca ea e preagtita pt. cazuri cand nu face exact numarului de copii chemat in ziua resp.
Macar prima data ai putea sa-l faci pe asta cu mparat, cand e bb mai mare regurgiteaza mai putin si e mai mic macar riscul de a regurgita picaturile anti-polio... Stiu ca e scump, dar ce investitie poate fi mai buna pt. bb decat cea in sanatate?

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

rodica, vad ca sunteti apropiati de noi ca varsta. si noi tot asa variem intre 120-160 ml. dar azi, acum la 14 30, a mancat din ambii sani si i-am mai dat si completare de 120 ml, vazand ca tot se zvarcoleste si tot nu se culca.

sa speram ca e doar un zvon faza cu 1 an de stat acasa. si oricum noua nu ni s-ar aplica atata timp cat nu a fost adoptata legea, si e doar in faza de proiect. ori daca se adopta pe viitor, nu poate retroactiva.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by bumbita

tomasa, te rog spune-mi ca cel frantuzesc de care zici tu ca are doua avantaje majore fata de cel romanesc este cel care i-am spus rodicai - infanrix hexavalent ( scuze, daca gresesc putin, nu retin exact cum ii zice ). am auzit si eu ca este inclus si antipolio. si stiu ca la 4 luni se poate face tot asta dar in loc de hexavalent , ii zice altfel.

sunt bebei pana in doua luni care beau mai mult de 150 ml lapte la o masa?

Da, infanrix hexa este. Si la 4 luni in principiu este bine sa se faca tot infanrix, dar de data aceea penta (fara componenta pt. hepatita B), conform schemei de vaccinare, exact cum spui si tu.

De papat nu stiu cat papa ca o hranesc doar la san. Dar sigur mananca muuult.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Ai vazut ce precoce sunt????????Ai inteles GRESIT!!!! Nu am decit un baielel de 1 an si 3 luni!!!Dupa ce ca 6 luni de zile ma trezea noaptea din jumatate in jumatate de ora iti inchipui ca mai eram in stare de.Am dat jos 17 kg.in doua saptamini in conditiile in care in sarcina am luat doar12 kg.Mergeam pe pereti si eu si sotulica si-mi venea sa vomit de oboseala,plus nenorocita de depresie care m-a tinut citeva saptamini bune...Referitor la virsta...am zis eu ca sotul meu v-a fi acuzat de corupere de minore(hi,hi,hii),daca mai adaugi vreo 2
0 de ani la virsta respectiva,mai vii de acasa,nu?nu am reusit sa modific nicicum virsta !noroc ca nu am poza ca aratam cam baba pt 13 ani

Mergi la inceput

annisia frumosi foc pisicutii tai de acolo. si mai ales mamica, cum sug ei micutii la mamica lor.

iar yannis e un dulce, un boier cum sta el la caldurica in cabana la munte. si arata super bineeeeeeee...are niste manute grasute si niste buculiteee. cum ii dai mesele? lapte formula, san???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Io ma bag la nani langa bibicutul meu... Bibicu ala mare e la munci, asa ca mai e pana vine sa ne giugiuleasca...
E asa o vreme ca iti vine sa iti iei campii vericule... Urat, urat, urat....
Sa fiti fete cuminti, bine? Sa nu aud ca ati facutara vreo prostie...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mai fetelor, dar stiu ca srieti, nu gluma! Tineti-o tot asa, ca e bine, aflam lucruri folositoare aici!
In legatura cu buricul si moneda, in ultima editie din Capraru srie ca moneda aia lipita la buric nu are niciun efect, doar ca banda folosita pentru lipit poate irita pielea copilului. Noi nu avem problema cu buricul, dar am retinut chestia asta ca "babism".
Progma nu avem nici noi, de exemplu acum Tudor doarme de la 13:30, desi ieri si alaltaieri abia daca a dormit cate 2 reprize de 30 de minute. de, azi am asteptat imbracata sa se trezeasca sa iesim afara...Murphy asta! :)) Oricum incercam sa facem ceva program, in sensul ca nu ii mai dau tzitzi decat la 2 ore distanta, chit ca plange.
Am inceput sa scoatem aerul dupa ce mancam si laptele eliminat nu mai e asa de mult...sper sa ia si in greutate mai bine si sa recupaream pana la o luna...adica pana maine. :))
De vopsit nu vreau sa ma vopsesc, dar m-as tunde putin, desi husbandul zice sa nu ma tund, sa-mi las parul sa mai creasca.
Nici cu vaccinurile nu va pot ajuta, ca aici astia fac altfel de vaccinuri si sunt toate incluse in schema lor. Lui Tudor i-au facut doar BCG la 5 zile de la nastere, si asta doar pentru ca era strain si eu am zis sa i-l faca. I-am intrebat si de cel anti-hepatita B, dar au zis ca aici ei nu fac asa ceva.
Cat priveste suzeta, si eu era impotriva ei, ca ce bine face ea? Dar ajuta cand bebe se screme sa faca kk, ca se calmeaza daca suge ceva. Si e buna si cand vrei sa reglezi programul. E drept ca nu e mare fan suzeta si am fost si eu cam sucarita cand am introdus-o, dar atata timp cat nu devine dependent, e bine. Plus ca prefer suzeta degetului supt. Era si un articol aici despre suzeta, reducerea riscului de moarte subita si dezvat...se poate gasi pe DC, daca mai sunteti interesate. Nici Capraru nu era impotriva ei, din cate am retinut...

Pupici tuturor.

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bumbita, intai suge bibi nitelus, cat ii pohteste pipotica... Apoi baga un bibe de 140 ml... Dar creste foarte frumos de la Humana asta... Plus ca imi convine de minune ca nu e hranit doar cu san... Asa nu e dependent de mine si mai poci sa-l las cu tati sa fug la cumparaturi... Sau cu mama cand plec eu cu B pe la petreceri...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Annisia ,opteaza totusi pt INFNRIX HEXA,pina la un an.Este mult mai bun ,merita, mai ales ca pe cale orala nu i se administreaza nimic.Reactii adverse nu are ,nu face deloc febra,ca la celelalte,si este un vaccin de ultima generatie.Mai gindeste-te!Celelalte variante de vaccin (romanesti),daca nu sunt bine facute,pot da o gramada de reactii timpite pe termen lung...am o colega de compartiment care a tras cu fetita pina la 3 ani din cauza unui vaccin facut la 2 luni.Cred ca merita investitia!

Mergi la inceput