Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
rodicamaries spune:
quote:
rodica, ce vaccin ai luat? infanrix hexavalent,parca ii zice? si eu as vrea sa-l iau tot p-asta.
sincer sa-ti spun nu stiu cum ii zice, mie asistenta mi-a spus ca sunt 2 variante, asta romanesc si unul frantuzesc, avantajele la asta frantuzesc: se asimileaza mult mai bine si nu exista riscuri (la cel romanesc este riscul de 1 la 10.000sau 100.000 parca de paralizie) asa zicea ea, asta costa 150 ron, comandat de cabinetul lor.
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Vad ca ati amortit cu toatele. Ma duc si eu in treaba mea. Joi trebe sa-i fac vaccinul lui bebe. Eu am optat pentru ala gratuit. Cica nu e mare diferenta. Doar mofturile unor medici... Dar compozitia e idem si la fel... Asa ca mai bine ii iau ceva frmuos lui bebe de 2.5 milioane. Pai nu?
Micul Yannis creste mare
Pozne
pardon, dar compozitia nu e la fel. Cel "cu mofturi" protejeaza si impotriva meningitei de tip B, cea mai raspandita forma de meningita. In plus are componenta anti-polio inclusa, injectabila, iar in cazul vaccinului gratuit ea se administreaza sub forma de picaturi.
Fiecare face cum crede, dar ca sunt la fel nu se poate spune...eu vad cel putin doua diferente mari intre ele.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
Annisia spune:
Paralizie???? Ma duc sa-i iau vaccin lui bebe!!!!
Mai fetelor, dar numai vesti din astea imi dati voi mie???? Noi nu ne mai distram doloc, doloc????
Rodica, ai grija sa nu iti faca vaccinul romanesc si sa iti spuna ca e ala frantuz, de 150 ron...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Tomasa, inseamna ca am o pediatra care mai bine se facea aprozarista... Pai atunci de ce puii mei mi-a spus ca e aceeasi Marie cu alta palarie??? Si io ce fac acum? Ca am pus-o sa-mi comande vaccinul... Are ce sa-mi faca daca imi cumpar singura?
Micul Yannis creste mare
Pozne
BarOana spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by BarOana
Annisia,frumos bb., Yannis si-ti seamana foarte bine...dar daca ma uit si mai atent la taticul lui,seamana si cu el .Si ca tot adusei vorba de taticul lui...cred ca suntem colegi(de arma,).Ca sa vezi ce mica-i lumea!Tu cu ce medic ai nascut?
Hihihihihihhiiiii.... Al meu e cu lupe, prafuri si amprente... Eu sunt cu armele... E sau nu colegul tau??? Nu de alta, dar la ce specimene sunt pe acolo, nu cred ca e tipa care sa nu-l remarce pe al meu.... Deh, ce sa fac si io??? Tre sa ma obisnuiesc cu ideea ca mi-am luat gajiu misto...
Nascui cu nea Nayel, de la CFR2...
Micul Yannis creste mare
Pozne
"Arma",adicatelea,pol.,nu sv.arme...Eu sunt la Cap.,ma indeletnicesc cu "socotelile",dar sotul tau tb.sa fie f.mindru ca are asa o sotie care-l lauda asa de tare...sa nu i se urce la cap,stii,cum sunt unii barbati...Referitor,la "specimene",nu toata lumea este perfecta...deci eu nu lucrez direct cu el ,dar prin natura functiei pe care o am,mai colaboram,citeodata.
bumbita spune:
tomasa, te rog spune-mi ca cel frantuzesc de care zici tu ca are doua avantaje majore fata de cel romanesc este cel care i-am spus rodicai - infanrix hexavalent ( scuze, daca gresesc putin, nu retin exact cum ii zice ). am auzit si eu ca este inclus si antipolio. si stiu ca la 4 luni se poate face tot asta dar in loc de hexavalent , ii zice altfel.
sunt bebei pana in doua luni care beau mai mult de 150 ml lapte la o masa?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
rodicamaries spune:
sa stii ca azi noapte intr-un moment de nesomn m-am gandit la faza asta...o sa-i cer sa-mi arate flaconul, cu toata rusinea, dar nu poti avea incredere in nimeni...
Mai Annisia, mie asa mi-a zis asistenta pediatrei, dar ea cam are tentinta de a exagera... spre exemplu mi-a zis(printre altele) sa aierisesc de 7ori pe zi cate o jumatate de ora... deci 3 ore jumate pe zi mie sa-mi stea geamu deschis... aierisesc dar cam de 3 ori pe zi,nu mai mult.
Rodica Darius Filip
Poze
tomasa spune:
Afibebe, eu l-am nascut pe Tudor in apropiere de Boboteaza, pe 9 ian. Si nu a purtat fular la gura niciodata si nici nu a racit pana la 1 an desi l-am scos zilnic afara si am fost si la munte cu el bebelus. Ca si Rox, eu nu cred ca se raceste de le frig/ger ci din cauza virusilor. Mai frica mi-e de primavara din punctul asta de vedere, decat de iarna cu gerul ei. Eu una nu l-as duce in aglomeratie, in magazine, dar afara imi scot copiii si numai fara fular la gura. Le pun fularul, dar doar pe langa gat, nu la gura, unde intretine umezeala si se face un condens nesanatos de la aburii calzi ai respiratiei in combinatie cu aerul rece de afara.
Cat despre diversificare, eu nu as incepe-o pana la 4 luni, asta pt. ca ne-ai cerut parerea. Eu stiu ca se incepe la 6 luni in cazul copiilor alaptati natural si pe la 4-5 luni la ceilalti (hraniti artificial sau mixt). Imi dau seama ca esti nerabdatoare, asa eram si eu la primul copil, abia asteptam sa implineasca 6 luni ca sa-l diversific, apoi, cand am vazut ce chin e pt. cateva linguri de suc sau mancare am regretat vremurile linistite cand eram doar pe san...
Ana, cum te mai simti? Sper ca ti-a trecut.
Danuta, eu nu i-as pune banut la buric. Din cate am mai citit si eu nu ajuta la nimic, hernia ombilicala stiu ca se rezolva singura pana pe la 1 an, rareori e intr-o forma grava si atunci chiar de ii pui banut sau legi copilul, tot interventie chirurgicala necesita, Doamne fereste!
rodicamaries spune:
quote:
sunt bebei pana in doua luni care beau mai mult de 150 ml lapte la o masa?
al meu mai are escapade din astea, dar mai rar, spre exemplu intr-o zi a mancat 190 ml si ma gandeam ca o sa-mi vomite, dar n-a vomat deloc... deci i-a fost ok, de obicei cantitatea variaza de la 120-160.
Rodica Darius Filip
Poze
tomasa spune:
Sabina, felicitari mami, a crescut superb Gheo cel voinic. Iar tu o sa slabesti, nu-mi fac eu griji pt. tine, cu alura aia de pustoiaca sigur esti exagerata cand te plangi.
Afibebe, sper ca nu e adevarata faza cu concediul. Eu inca nu stiu cat vreau sa stau acasa cu bb dar as vrea sa fie optiunea mea daca renunt la 1 an de stat si sa mi se si multumesca de la servici pt. ca ma intorc mai devreme . Tare nasol ar fi sa se confirme faza!