Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
BarOana spune:
Si eu baietelului meu tot Nan ii dau ,si acum are 1 an si 3 luni si am ajuns la Nan junior fara miere,deci am trecut prin toate "categorile" de Nan,desi pina la 1 luna ii dadeam completare Humana,pt ca asa i-au dat din spital,dar mie nu imi placea cum mirosea ,plus ca parca nu se dizolva suficient si ramineau niste zgrmtulete pe biberon.Este foarte adevarat ca trecerea la Nan,am facut-o treptat si s-a constipat putin dar a fost ceva trecator,si-l rezolvam cu supozitoare cu glicerina,la nevoie...Am inteles ca Nan are gustul destul de apropiat de gustul laptelui de mama,desi eu il consider de necomparat(eu l-am alaptat pe Andrei pina la 10 luni,si ar mai fi mers pina pe la 1 an,dar...)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
si eu tot Nan 1 folosesc... chiar voiam sa intreb mamicile care folosesc Milupa sau Humana de ce au ales asta... e mai bun, sau doar asa?
Si mie mi-au dat Nan1 cand eram cu bebe in spital. Numai ca am optat apoi pentru Humana1. A fost o chestie personala. Simplul fapt ca e un lapte nemtesc si am mai multa incredere decat intr-un produs fabricat la noi... Nu ma intelegeti gresit, ca sunt patrioata pana-n maduva oaselor, dar nu e vina mea ca romanasii isi fac treaba in dorul lelii....
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
quote:
Originally posted by BarOana
Annisia,frumos bb., Yannis si-ti seamana foarte bine...dar daca ma uit si mai atent la taticul lui,seamana si cu el .Si ca tot adusei vorba de taticul lui...cred ca suntem colegi(de arma,).Ca sa vezi ce mica-i lumea!Tu cu ce medic ai nascut?
Hihihihihihhiiiii.... Al meu e cu lupe, prafuri si amprente... Eu sunt cu armele... E sau nu colegul tau??? Nu de alta, dar la ce specimene sunt pe acolo, nu cred ca e tipa care sa nu-l remarce pe al meu.... Deh, ce sa fac si io??? Tre sa ma obisnuiesc cu ideea ca mi-am luat gajiu misto...
Nascui cu nea Nayel, de la CFR2...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
quote:
Originally posted by afibebe
ce s-o fi intamplat?
3 postari identice.
Pai repara dandanaua si mai sterge din ele...
Micul Yannis creste mare
Pozne
rodicamaries spune:
quote:
Si mie mi-au dat Nan1 cand eram cu bebe in spital. Numai ca am optat apoi pentru Humana1. A fost o chestie personala. Simplul fapt ca e un lapte nemtesc si am mai multa incredere decat intr-un produs fabricat la noi... Nu ma intelegeti gresit, ca sunt patrioata pana-n maduva oaselor, dar nu e vina mea ca romanasii isi fac treaba in dorul lelii....
mai annisia acusica am si fugit in bucatarie sa vad unde-i facut nan 1... m-ai speriat ca-i romanesc...e Olandez... nici eu nu ma dau in vant dupa produsele "made in ROmania"tocmai de aia am ales si injectia de la 2 luni tot straina...
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
Annisia spune:
quote:
Originally posted by afibebe
va mai intreb odata daca stiti cumva ceva legat de o noua lege privind acordarea concediului de crestere a copilului.
am citit aseara la prob legislative ca de la 1 ian nu vom mai avea 2 ani ci 1 pt cresterea copilului o fi adevarat?
Ceeeeee????????????? Ush, ush, ush!!! Fugi de aici cu vestile astea! Pai tu vrei sa ma demoralizesi total? Sa-mi pierd si ultima farama de tarie??? Nu vreau la muncaaaaaa!!!!! Oa, oa, oa, oaaaaaaaa!!!
Micul Yannis creste mare
Pozne
bumbita spune:
quote:
Originally posted by rodicamariesquote:
mai annisia acusica am si fugit in bucatarie sa vad unde-i facut nan 1... m-ai speriat ca-i romanesc...e Olandez... nici eu nu ma dau in vant dupa produsele "made in ROmania"tocmai de aia am ales si injectia de la 2 luni tot straina...
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
rodica, ce vaccin ai luat? infanrix hexavalent,parca ii zice? si eu as vrea sa-l iau tot p-asta.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Annisia spune:
Simmmm, da-mi tubul cu oxigen, ca nu mai am aer!!!! Chiar vom sta doar un an acasa???? Atunci eu fac 10 copii si ma mai duc la munca sa-mi ridic talonul de pensie....
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
Annisia, iote ca acu terminai sedinta foto.Le micsorez nitel si le sui, daca ma lasa bebeloiu.....
fetelor, avem o problema.Pt ca eu n-am carte de munca, sotul a primit salariul ala de nastere.Un salariu in plus adicatelea.
ei bine, i s-a impozitat toata suma. e normal?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
quote:
Originally posted by BarOana
Si eu baietelului meu tot Nan ii dau ,si acum are 1 an si 3 luni si am ajuns la Nan junior fara miere,deci am trecut prin toate "categorile" de Nan,desi pina la 1 luna ii dadeam completare Humana,pt ca asa i-au dat din spital,dar mie nu imi placea cum mirosea ,plus ca parca nu se dizolva suficient si ramineau niste zgrmtulete pe biberon.Este foarte adevarat ca trecerea la Nan,am facut-o treptat si s-a constipat putin dar a fost ceva trecator,si-l rezolvam cu supozitoare cu glicerina,la nevoie...Am inteles ca Nan are gustul destul de apropiat de gustul laptelui de mama,desi eu il consider de necomparat(eu l-am alaptat pe Andrei pina la 10 luni,si ar mai fi mers pina pe la 1 an,dar...)
Ai un copil de 1 an si trei luni si un bebelus nou nascut????? Uau! Cum ai reusit fratica?????
Si staiiiii, ca am verificat.... In profilul tau scrie ca ai doar 13 anisori....
Micul Yannis creste mare
Pozne