Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
afibebe spune:
eu ii dau lui bebe NAN HA1 si vad ca ii merge super bine.
pediatrul e incantat de dezvoltarea lui bebe deci o sa mergem mai departe pe aceasta formula.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
pediatrul e incantat de dezvoltarea lui bebe deci o sa mergem mai departe pe aceasta formula.
afibebe spune:
bumbita spune:
ok, va multumesc pt raspunsuri.
am intrebat pt ca am auzit ca nan-ul constipa, lucru care noua nu ni s-a intamplat, poate si pt ca ii dai tzatzi si ca humana e cel mai bun pt ca e apropae de gustul matern, ca e mai gras, mai consistent etc.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
doinidoini spune:
multumim la mamici pentru sfatul cu baita! va dam de stire diseara cum a mers!
Rodica, mie dr neonato al lui Tudor mi-a recomandat fie Humana, fie Nan1, dar a accentuat ca din experienta ei Nan1 e cel mai bun. Si am mers pe mana ei.
Va pup, ca s-a trezit ceasornicul meu la fix sa pape!
afibebe spune:
ce s-o fi intamplat?
3 postari identice.
BarOana spune:
Annisia,frumos bb., Yannis si-ti seamana foarte bine...dar daca ma uit si mai atent la taticul lui,seamana si cu el .Si ca tot adusei vorba de taticul lui...cred ca suntem colegi(de arma,).Ca sa vezi ce mica-i lumea!Tu cu ce medic ai nascut?
afibebe spune:
va mai intreb odata daca stiti cumva ceva legat de o noua lege privind acordarea concediului de crestere a copilului.
am citit aseara la prob legislative ca de la 1 ian nu vom mai avea 2 ani ci 1 pt cresterea copilului o fi adevarat?
rodicamaries spune:
eu n-am auzit nimic... sper sa nu fie adevarat, si daca e adevarat sper ca doar mamicile care nasc de la 1 ian incolo... nu si noi.
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Andries
ai innebunit de tot, pai ce astepti sa slabesti intai si pe urma ?? mie sotul mi-a spus de nenumarate ori ca sunt mai apetisanta dupa prima nastere ...si am comis-o la 5 saptamani dupa, auzi tu piele in exces...doar stii ca "al mai principal organ sexual e creierul" ...acum ce sa spun ca abia astept?? si daca nu mi-ar fi frica de-o infectie n-as astepta 6 saptamani.
Astept pe dracu sa ma ia... Pur si simplu imi e rusine de mine... Ma gandesc ca as sta ca pe ghimpi, sa nu mi se vada una alta... Eu sunt genul care nu ma apuc de ceva decat daca stiu ca imi iese foarte bine... Decat sa raman shocata pe viata, mai bine am rabdare sa ma mai remodelez... Sper sa aiba si el rabdare... Daca nu, sparg becul la baie cand face dus si pe el nenicaaaaa!!!!!!!
Micul Yannis creste mare
Pozne