Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

ce fel de lapte-formula folositi voi? eu nan 1. ce stiti de el? e bun?

si eu tot Nan 1 folosesc... chiar voiam sa intreb mamicile care folosesc Milupa sau Humana de ce au ales asta... e mai bun, sau doar asa ?

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by doinidoini

Eu vreau sa va cer sfatul in legatura cu baita...bebe ale meu, care acum are 9 zile, desi este semn de apa :-), se pare ca nu suporta baita...urla ca din gura de sarpe cu sughituri pana se face vinetiu la fata,ii tremura barbita si buzita de jod de atata plans...asa a fost de la prima baita, credeam ca se va obisnui cu timpul, dar vad ca nu...

Cand il duc la baie sa il spal la fundulet dupa kk si pisu, si il pun in chiuveta, sta linistit, ii place apa calduta pe picioruse si pe fundulet...dar se pare ca nu suporta baia generala....

Caldura este in camera, apa este la temperatura potrivita, am incercat si cu mai calaie, si mai calduta, si degeaba...cand il dezbrac pentru baita si il dragalesc si ii fac masaj, ii place de nu mai poate, se intonde si toarce ca un motanel...cand incepem baiata, incepe si scandalul...

Va rugam frumos sfaturi de la mamici care au rezolvat problema baitei galagioase (ca sa nu zic isterice:-)

Doini, de Tudor Ianis (27 octombrie)

ai grija sa fie caditza inclinata, capul sa fie mai sus, pune un scutec in apa sa nu stea cu pielea pe plastic, foloseste sapun sau sampon fara lacrimi, in general le place apa mai calda, tine permanent o mana sub ceafa lui sa nu intre in panica, vorbeste non stop cu el, nu turna apa direct pe el, intai pe mana ta si apoi de pe mana ta sa curga pe el (trebuie sa te ajute cineva), sa nu ai diferenta de temperatura intre apa din cada si apa de clatit...vezi si tu poate ajuta ceva din ce ti-am scris aici, fa-i baia in camera in care sta de obicei sa nu se sperie.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Cu sexul, nu stiu fratica ce sfat sa va dau... Nu ma mai simt in forma si decat sa creez stari de voma, mai bine ma las pagubasa. Nu ca nu ar exista cerere, dar am eu o retinere asa cand vad pielea asta tripla decat imi trebe mie, vargata si zbarcita. Zau ca daca as fi barbat nu m-as f... As avea si eu pretentiile mele neicusorule...

Micul Yannis creste mare
Pozne

ai innebunit de tot, pai ce astepti sa slabesti intai si pe urma ?? mie sotul mi-a spus de nenumarate ori ca sunt mai apetisanta dupa prima nastere ...si am comis-o la 5 saptamani dupa, auzi tu piele in exces...doar stii ca "al mai principal organ sexual e creierul" ...acum ce sa spun ca abia astept?? si daca nu mi-ar fi frica de-o infectie n-as astepta 6 saptamani.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

quote:

ce fel de lapte-formula folositi voi? eu nan 1. ce stiti de el? e bun?

si eu tot Nan 1 folosesc... chiar voiam sa intreb mamicile care folosesc Milupa sau Humana de ce au ales asta... e mai bun, sau doar asa ?

Noi folosim Milupa (Aptamil Ha Pre) caci din asta i-au dat completare in spital si l-a acceptat bine.
Si eu ii dau suzy, i-au dat-o in spital cand a stat 6 zile la photo therapy si plangea mititica, dupa ce incercasem cu tricoul meu sub ea, cu maimutoi care canta si cu mangaieri indelungi.
Carut avem si noi Chico Trio C.t01 si-s multumita.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Doini, eu ii fac baita fetitei mele in felul urmator: ii fac in cadita pe care o sprijin pe niste pernute, pun un scutec de finet inauntru si cand o bag in cadita o umezesc putin cu apa pe fundulet si spate ca sa nu fie intrarea prea brusca, apoi ii pun cele patru colturi ale finetului pe cap, manute si picioruse, si ii dezvelesc fiecare parte pe rand, inatai o spal pe cap, ii pun scutecelul la loc, apoi pe burtica si tot asa, si ii place tare mult, de prima data i-a placut.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

mai fetelor, care ati fost cu bebeii la injectia de 2 luni, pe mine asistenta m-a sunat sa merg joi, dara bebe meu nu are decat 7 saptamani... ati m-ai fost careva asa? Are ceva efecte urate injectia dupa aia?... gen febra sau altceva?

Pupici

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Annisia,, m-am distrat rau citind ce ai scris cu suzi...si Tudor al meu exact asa face, chiar a devenit dependent de ea, si de cele mai multe ori o arunca din gura ca sa aibe de ce sa urle sa fugim toti la el...banditul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Rodica noi am facut vaccinul la 10 saptamani pentru ca la 8 sapt cand trebuia sa-l facem era racit.

asa ca am asteptat pana s-a inzdravenit si l-am facut miercurea trecuta.

eu i-am pus comprese cu apa la temperatura camerei si cu alcool sanitar. la 2 ore le schimbam si sa stii ca nu am avut nici un fel de problema.

acuma depinde de la copil la copil.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

mai fetelor, care ati fost cu bebeii la injectia de 2 luni, pe mine asistenta m-a sunat sa merg joi, dara bebe meu nu are decat 7 saptamani... ati m-ai fost careva asa? Are ceva efecte urate injectia dupa aia?... gen febra sau altceva?

Pupici

Rodica Darius Filip
Poze

Primului meu copil injectia aia i-a dat o stare subfebrila timp de 24h, a trecut cu niste paracetamol, a fost cam 37 cu 5. In plus fata de varsta mai e un criteriu si cu greutatea. oricum, indicatia de vaccinare o pune pediatra nu asistenta, da-i un telefon doctoritei si intreab-o.

Andries

Mergi la inceput

Eu la primul copil am folosit Milupa pentru ca asta ii dadeau in maternitate si nu am vrut sa experimentez eu ceva acasa.

Blitzul este foarte periculos pentru ochii bebeilor. Nici la cei de 3 ani nu-i mai grozav.

Orice suzeta e mai buna decat o mama depresata sau un deget chinuit de prea mult supt. Bine... sa nu ramana cu ea pana la 3 ani.

Andries

Mergi la inceput