Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si io dupa patru zile de cosmar, cu raceala asta. Acum sunt bine, doar ca n-am pic de voce. Sunt muta ca un peste. Si vine botezul...

Vad ca sunt o gramaaada de bebei maraiti. Si al meu e la fel. Nu pot sa va spun cum m-am descurcat zilele astea cu el, eu racita si el vrand tot timpul in brate.

Picio, las' ca ii trece si de suzeta. Daca nu ii e foame si vrea doar sa suga e buna suzeta. Mie chiar pediatra mi-a recomandat-o cand l-a vazut pe haplea cum se "indeamna" la tzitzi tot timpul. Problema e ca al meu n-a vrut-o neam! Mi-a rupt mie tzatzele. Asta e!

De vopsit m-am vopsit si eu cand avea Vlad o luna, si ma vopsesc si vineri, ca n-o sa ma duc la botezul lui fi-miu ca o matura!

La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi!

Nu va suparati pe mine, dar de mai mult nu sunt in stare momentan, mai ales ca mai am si o gramada de munca de birou de facut, dat fiind ca luni si marti am bolit. Promit sa citesc din urma, ambele capitole.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mai da' stiu ca aveti limbaritza! Pan' sa scriu si eu doua randuri, au mai aparut 10 mesaje!

Annisia, mie mi-a zis la control ca pot face gimnastica si aparate. Problema e ca eu sunt putoare. N-am intrebat de vibromasaj, ce-i drept.

Ma duc sa-mi aduc piciul in casa, sa nu inghete. Doarme de o ora afara, imboshcanat ca Gagarin.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Al meu are o suta de fashulete, saslopete, geci si alte treburi groase... Daca stam mai mult pe la munte... Acum ca a inceput tati munca, nu om mai merge decat vineri-duminica sau vineri-luni eventual... Nu-i bai ca si in Bucuresti avem ce face. Asa ma manaca picioarele sa ies la cumparaturi... Numa ca bebe e somnoros si imi e mila sa il tarasc prin magazine...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Feteleeeeeee, unde faceti Revelionul, ca numai maine nu-i poimanine....

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Slippersule, si mie mi-a spus Nayel ca am voie de la patru saptamani. Numa ca nu m-am simtit prea bine si am renuntat... Am renuntat si la el, pentru ca nu-mi plac oamenii superficiali... El e cam asa - aaaa, e bine, te recuperezi excelent, scoate banii si ne vedem data viitaore cand o sa iti spun acelasi lucru si o sa te fraieresc iar... Imi cunosc foarte bine organismul si realizez singura ce si cum... Daca e ceva naspa simt imediat...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Piciulika... da care-i faza cu suzeta??? are ceva efecte negative? Eu i-am dat de la trei zile suzeta, eram in clinica inca cand i-am dat-o, si tot din cauza asta, mi se iritase sanu foarte tare, si adormea numai cu titi in gura, cand ii scoteam titi se trezea si urla. Odata a venit dr ginecolog in control si normal ca a trebuit sa-l iau de la san sa-mi faca controlul, a inceput Darius sa urle de zici ca-l ardea cineva, m-a intrebat daca ii e foame, i-am zis ca nu, dar asa doarme doar cu titi in gura, mi-a zis sa nu-i las sanu pe post de suzeta, am intrebat-o apoi si pe pediatra si mi-a zis sa nu-l obisnuiesc asa ca o sa mi se irite f tare sanu...... mie imi era iritat deja... plus ca o sa-mi fie foarte incomod de fiecare data sa stau cu canu la el in gurita pana adoarme, si apoi daca se trezeste iar sa scoti sanu sa adoarma din nou. l-am trimis de urgenta pe sot sa-mi cumpere suzeta si de atunci totul ok... Ii dau sa pape titi cat este, apoi lapte praf, apoi ceiut, apoi suzeta pana adoarme...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ce vrednicute sunteti!
Si eu m-am vopsit sambata, ca deveneam rau depresiva, caci pe langa cele 16kg ramase in plus, se mai vedea si parul alb care-i in proportie de 60%; bb a supt fara probleme.
Joi am avut criza de fiere, am vrut sa merg in spital, dar nu vroiam sa iau bb cu mine si nu avea cine ramane noaptea la 3 cu ea. Mers la dr, facut ecografie si descoperit piatra lipita la intrare/iesire fiere. Rezulta operatie de extras fierea . Ciudat insa ca-n sarcina am facut aceeasi eco tot din cauza durerilor din zona ficatului si dr nu a vazut nimic atunci iar aici la operatie iti scot toata fierea nu doar pietrele. Mai astept pana ma cocot de durere si apoi ma las operata.
Yannisa e bine, a sarit de 5kg . A spus pediatra ca a luat chiar prea mult, ca tre sa bea max 150ml/masa; normal e intre 100 si 150ml. Si m-am mai detasat de cantar, nu o mai cantaresc zilnic nuda, insa tot fac de fiecare data proba suptului .
Se trezeste, asa ca fug repede la dus si revin.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Picio, nici eu nu vroiam sa ii dau suzeta, ii dau numai afara la plimbare si cand e nervoasa si nu pot sa o linistesc: adica vrea sa suga dar nu sanul - sunt si eu frustrata ca pe tzizi nu o vrea si o vrea pe suzi. Sper tot asa, sa scapam de ea cat mai repede.

Ana, multa sanatate, si eu tot racita, sunt mai bine, nu mai imi curge nasul, sper sa ma dreg pana maine ca am multe cumparaturi de facut pt botez.

Sabina, tu de care alocatie zici, de prima de nastere sau de alocatia lunara? Eu trebuia sa ma duc sa ridic prima de nastere ieri dar fiind racita o sa mai sun saptamana viitoare.

Am hranit copilul si l-am trimis cu soacra la plimbare, ca eu nu ies azi, sper sa imi treaca raceala.
Azi o asteptam pe sora mea din Franta, o sa isi vada si dulceata mea matusica!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Sabina

afibebe, citeste aici despre fular

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110591

este foarte periculos.

diversificare la 2 luni? no way.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Subscriu!!

Mie pediatra mi-a spus ca diversificarea se poate incepe cel mai devreme la 3 luni jumate - 4 luni si NUMAI la copiii care merg pe formula exclusiv, cei care merg pe san pot sa stea cu lapte exclusiv pana la 6 luni. Si femeia are ..25 de ani de pediatrie in spate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by danielle02

o broscutza de Ebonee

http://good-times.webshots.com/photo/2903424240101671646FEKkVa?vhost=good-times

annisia mie nu mi se pare ca arati dupa cum descrii,arati betonnnnnnn scumpo sa vezi ce colac de salvare mi-a ramas mie pe burta

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

daniela, ai o frumusete de fetita. sa-ti traiasca sanatoasa si norocoasa. si tu esti o frumoasa, mai mami! mai pune poze cu ea. ii place la baita? o speli tu singurica?

piciulik si eu i-am dat suzi lui edy, dar o ia numai daca are chef de ea, daca simte nevoia, nu a devenit dependent. cand are chef de gangurela, de privit pe pereti, de zambit nici nu se gandeste sa o primeasca, o scoate imediat. cum zice si annisia, vezi partea bna, daca sunteti undeva si icepe sa planga, macar ai cu ce sa-l linistesti.

noi am trecut la 2 mese completare cu lapte praf. ma stoarce piticul meu. dupa mesele de la ora 3 si ora 6, la ora 9, ii dau 150 ml lapte praf si seara dupa baita si dupa o zi de tzatzaiala, la fel, nu mai am productie si ii dau bibe. am suferit mult pana am luat aceasta decizie, dar am zis ca decat sa moara copilul de foameeeee....

ce fel de lapte-formula folositi voi? eu nan 1. ce stiti de el? e bun?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput