Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
crishtina spune:
Piciulika draga....of cum mi'e mila de tine. Nu te stresa insa...ai facut tot ce ai putut sa nu ii dai suzeta...si eu sunt impotriva ei...insa intr'un caz ca al tau as face la fel. Robert al meu nu vrea deloc...ma bucur cand il vad ca mananca, termina si intoarce singur capul. Nu mai fi suparata. Poate vezi mai grava situatia ca lipseste si tati...(parca asa imi amintesc ca spuneai) O sa fie bine! Curaj mamico!
Crishtina & Robert
09.09.2007
Annisia spune:
Andreeaiosif, Roxana a nascut la Municipal, cu doctorul Badiu...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Sabina, eu sunt capul rautatilor, ca am deschis subiectul cu trusoul lui peste prajit.... Sper ca injuraturile au fost blande si banii cu folos. Pupici baiatului tau scumpic. Macar s-a ales si el cu un body nou pe chestia asta?
Micul Yannis creste mare
Pozne
urmychance spune:
danielle.ce frumoasa s-a facut fiita...sa iti traiasca si nu mai fi asa de zgarcita cu pozele, mai baga si tu un capsor pe acolo!
Piciulika spune:
In ora minciunita cu suzeta - pana sa-i dau san iar - am citit din urma si am vazut ca exact suzeta era subiectul multor mamici...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
Gabriela77 spune:
Buna ziua si de la noi!
Am admirat bebelusii la botez. Tare frumusei. Admirat broscuta lui Dani. Adorabila.
La Multi ani sarbatoritilor!
Sara, cumintica, dar fornaita. Infundata. Am folosut si noi batista bb. Am crezut ca o sa se sperie, dar a facut doar ochii mari. Cred ca o sa imi iau umidificator. Irasi m-am speriat ca a racit, dar se pare ca nu. Slava Domnului!
Piciuliko, nu te simti vinovata. sa stii ca si eu i-am dat Sarei suzeta, cam tot in perioada aceea, tot asa avea nevoie de a suge. Si am incercat sa raresc episoadele. Acum nu i-o mai dau deloc, nici nu o mai vrea, o scuipa. Totul a dura, 2-3 saptamani. Asa ca , nu dispera. pupici.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Annisia spune:
Eu i-am dat suzeta lui Yannis de la o saptamana. Si iacata ca azi implineste doua luni... Si ghiciti ce??? Yannis gangureste in spatele meu cu suzi in gura.... Inca ii mai place, dar nu mai este dependent de ea. E buna si asta ca daca esti undeva si nu poti alapta, ii bagi repede suzi in gurita si nu se mai uita toata lumea la tine ca urla bebe din toti rarunchii....
Micul Yannis creste mare
Pozne
Piciulika spune:
Suntem la dat aer - si un deget pe aste.
Sunteti niste scumpe, fetelor! VA PUP PE TOATE!
Sper sa fie temporar, cum ziceti voi. Ma rog chiar!
va imbratisez si multumesc!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
Annisia spune:
Fetelor, ma bate gandul sa intru in sala si sa mai incerc niscaiva aparate... Credeti ca ar fi ok, avand in vedere ca am nascut acum doua luni? Nu de alta, dar ultima data nu m-am simtit tocmai bine dupa ce am testat aparatul de vibromasaj... O bicicleta usoara sau o banda??? Ce sa incerc? Sa ma risc sau sa mai astept pana la 10 saptamani??? Adevarul este ca uneori, la miscari bruste, mai simt cate o impunsatura in osul cu pricina... Mi-e sa nu fac vreo prostioara...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
annisia, scriu cu un dekt, deaiafara literemari.
pai o sa-i iau lu domnu bebe un fashulet, ca e frig nenicule. pana vin ai mei in decembrie cu costumul ursulet ne ingheata si matzele.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo