Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
Donia spune:
Faci noapte alba, probabil. Antitermic ai dat?
Da antitermic.
Bag-o in baie si raceste apa progresiv.
Joaca-te cu ea si las-o acolo vreo 30 de minute, apoi cand o scoti verifica iar temp. Daca nu scade as merge la spital.
Va pup, nu te speria si fii tare, Ada se bazeaza pe tine sa iti pastrezi puterea!
Am uitat sa spun, sa nu faci apa rece ca gheata!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
luciaro spune:
Bebinuta, Serban nu a avut niciodata temperatura asa mare. Citeste protocoalele alea de pe prima pagina. Da-i un antitermic, urmareste-o si, daca tot nu scade, eu m-as duce la urgente la asa temperatura... Sanatate multa!
Lucia
lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si eu am intrat intr-o gaura neagra....sunt disperata...acuma spre seara i-am descoperit in spate la cap o galma.....sunt terminatat...asta mi-a pus capac....nu ma pot opri din plans...maine dimineata merg cu el la medic!
Sa fie oare de la cazaturi....?Nu stiu e interesant...are marimea unei alune...si se plimba sub piele....nici nu stiu cum sa va descriu........
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
sunt ganglionii limfatici am tras o sperietur cand i-am gasit
,am fost la pediatra si ne-a linistit,nu mai fi suparici 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 12

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
sunt
abia am resit sa o adormim printre lacrimi
a iesit dintisorul nr.6 de sus
mama lor de dinti
Asiza-multa sanatate lui Denis si tie multa putere 
Bebinuta-supozitor paracetamol,dai sa bea cat mai multe lichide,sosetele umede,
sa treaca repede
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
Furtul prin SMS, cea mai folosita metoda de furt de date
Potrivit statisticilor, cea mai folosita metoda de furt de date o reprezinta SMS-urile. Clientii sunt anuntati printr-un mesaj ca sunt castigatorii unui premiu sau a unei sume de bani.
Astfel, pentru a intra in posesia castigului, clientul este invitat sa acceseze un cont pe o pagina de internet cu adresa asemanatoare si cu un design identic cu pagina oficiala a firmei din partea careia urmeaza sa ridice premiul.
Pentru acest lucru, castigatorul trebuie sa completeze datele personale, numarul de cont bancar si parola de acces. Cu aceste date, cei care comit fraude sparg conturile clientilor si le sustrag banii.
Aceasta metoda de fraudare este cunoscuta sub denumirea de phishing. Tentativele de furt de date prin SMS-uri si cele de sustragere de bani de pe carduri reprezinta cazuri tot mai des intalnite in Romania.
O alta cale de fraudare o reprezinta furtul de bani de pe carduri. Mai multe banci au lansat avertismente in care anuntau ca bazele de date ale cardurilor au fost sparte de hakeri. O alta metoda la moda este clonarea cardurilor prin intermediul unor cititoare de card si camere montate de hoti la ATM-urile bancilor.
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
panaa spune:
in sfarsit, am reusit sa dau gata prezentul capitol...ca deh, nici bine nu apuc sa citesc un capitol ca voi deja deschideti altul.....
in ceea ce priveste LISTA:
- initial, cand am citit in capitolul trecut (pe care nu am reusit sa-l termin) m-am revoltat si chiar m-am simtit exclusa, chiar dak nu era cu adresa.....
- nu stiu ce este atat de greu sa dai page down sau scroll pe mouse, en fin....
- alegerea va apartine majoritatii, adik celor care "semneaza condica" zilnic
- MA ABTIN in ceea ce priveste LISTA
- cu ocazia reorganizarii listei se vor intampla unul din urmatoarele doua: se va mentine grupul deja format si bine sudat care isi face urari la fiecare ocazie sau traditionalul LA MULTI ANI va fi urat si adresat tuturor celor care in ziua urarii se vor simti "vizati" evitand astfel omiterea intentionata sau nevinovata a multor altora nascuti in aceeasi zi....
...in rest, astazi m-am cantarit si am 54,5 kg....cu 0.5 kg mai mult decat aveam cand am ramas insarcinata....mai este timp....nu degeaba se spune: ITI TREBUIE 9 LUNI SA DEVI MAMA SI 12 LUNI SA REDEVI FEMEIE!
Noapte buna!
IMI PARE TARE BINE DE REVENIREA LUI RAMSAN!!!! SUPER VOINIC AI, SA-TI TRAIASCA!!!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
bebinuta spune:
a scazut la 38.3; i-am pus ssupozitor cu novocalmin pentru ca cu paracetamol nu mai aveam; sper sa nu mai creasca; pediatra nu mi-a raspuns la telefon si o sunasem pe la 6 sa-i spun ca ada e maraita si ca are stare subfebrila de 37.5 rectal, ca avea si dimineata la fel si mi-a spus ca sigur e de la dinti daca se mentine mica.
I-am dat atunci putin nurofen 2 ml ssi caand am culcat-o avea tot asa 37.7 ssi nu i-am mai dat nimic.
Ma duc la ea; Sper sa fie bine
Multumesc mamici drage, chiar am avut nevoie de voi.
Dolores
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
panaa spune:
bebinuta: sa dea DD sa ii scada febra adei...si sa aveti o noapte linistita!
...gata, am culcat iepurasha ![]()
am revenit....din pacate (pentru mine) sunt singura pe dc....deh, cine mai are program ca noi....

..asta este, asta-i programul anei iar eu tre'sa ma dau dupa ea.....oricum, tot este bine ca adoarme intr-un final.....

din pacate am pierdut multe aniversari de un anisor....cum niciodata nu este prea tarziu, vreau sa urez un calduros LA MULTI ANI tuturor fulguletzilor care AU ATINS, ATING SI VOR ATINGE pragul de un anisor, care au strans luna cu luna pana au facut 1 AN DE VIATA!!! cat si mamicilor lor care, cu dragoste si incredere, le-au pavat un drum in aceasta viata...FELICITARI, MINUNATELOR!!!
...si noi ne apropiem de pragul de 1 AN, de aceea rog pe oricare mamica de fetita fulguletz de 1 anisor, dak poate si vrea, sa-mi dea si mie cateva detalii privind "OPERATIUNEA TURTA"...dak s-a mai "povestit" acest lucru, sorry, ....se poate pe privat? multumesc, ca de obicei, anticipat!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
Donia spune:
bebinuta, las-o mai dezbracata in noaptea asta. Eu as mai verifica temp. peste vreo 2 ore, asta in caz ca n-o simti ca arde, ca atunci sigur ca nu astepti.
Daca face febra la mai putin de 4 ore de cand i-ai dat supozitorul fa-i baie sau sterge-o cu un prosopel ud pe maini, frunte, ceafa, trunchi, pcioruse, asta in caz ca baia ti se pare prea drastica.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.