Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocicadaca a plecat bunatate de profa care ne tinea unite...
Bey, tu si Desiree.. ia terminati. Vreti sa visez urat.. brrrrrr.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
adinazot spune:
ASIZA,tinn pumnii sa se faca DENISUCU bine repede,ma rog pt voi!!!
ALEXANDRA,nu fii tristuta,o fii cum a zis RXANDRA,vreun lipom de grasime,nu te onsuma,sunt sigura ca nu e nimic grav,si au am simti la Alessia pe gat asa ceva,dar a doua zi nu mai era nimic!!!
DONIA
va pup,fetelor active...pe toate si va doesc noapte buna!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Donia spune:
ruxandra si toata lumea, va urez vise palcute, ma duc ca imi incepe soap opera
... ghici ghicitoarea mea? pentru culturalizare
pot sa spun cine cu cine s-a mai combinat... asa ceva... o sa va vina greu sa credeti.
Mai trec eu pe aici sa va acopar.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:
Originally posted by desiree
parca am retinut ca se plimba pe aici intr-o zi!

Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
alexandra_25 spune:
...ce mult inseamna pentru mine sa va am aproape....multumesc din suflet de raspunsuri....chiar daca e o ora tarzie....sper din tot sufletul sa fie bine....va iubesc mult...
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Dia1609 spune:
alexandra, daca galma se plimba sub piele e de bine, stai linistita... o fi doar vreun ganglion sau un nodul grasos ... oricum te duci maine sa vezi, dar nu te panica, ca io zic ca n-ai dece
asiza, multa sanatate lui denis si sa va intoarceti cat mai rpd acasa!
laura, ti-am scris o epistola, dar s-a dus pe apa sambetei... deci, reiau f pe scurt: alergene: pestele, portocalele (parca ii dadeai suc de porto?), detergentul normal, balsamul de rufe, produsele nivea (oana, desi nu are DA, face o alergie fff urata de la orice produs nivea... dermatolaoaga a zis ca e f alergen, comparabil cu johnson-ul) ... te sfatuiesc sa folosesti produse dermatocosmetice (noi folosim cu succes mustela) ... impotriva mancarimii nu stiu ce sa-ti zic, vad ca ti-au raspuns fetele 
dandusa 

bravo, vine iubita acasa in curand!
ruxandra, multumesc mult de linkul cu gravibinonul 
danita, pare tare rau de caine.. 
chinico, ia mai zi tu frumos ce face shefa
despre lista: nu stiu cum de se intampla asta, dar n-am nici o parere, nici pro, nici contra
... dar cred ca intradevar le cam da de lucru fetelor care se ocupa de deschiderea de capitole si aranjat liste...
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
ptiu, acum am vazut ca am trecut de 1500 de mesaje ... si nu ziceti nimic... as fi dat si eu un tort, o sampanie ceva ![]()
edit: acum cu punctele astea, pot sa-mi dau jos roseata aia de pe nume, nu?
... asta cand oi avea vreo 2 ore libere ca sa ma dumiresc cesi cum....
.
Dia
de
Oana 29.11.06
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
ma duc ca imi incepe soap opera... ghici ghicitoarea mea? pentru culturalizare
pot sa spun cine cu cine s-a mai combinat... asa ceva... o sa va vina greu sa credeti.
Sa nu spui ca Anatomia...

Monica, f buna ideea cu noua lista.. si asa cea veche e o varza.. daca mai vrea shineva sa adauge ceva.. poa sa se dea rau de tot peste cap.
Carla, bine c-ati scapat de baubau si s-a lamurit misterul.
Laura,
Si nu uita de anuntul tehnic.. da??!! Vrei sa-l repet?ANUNT
In perioada 1 noiembrie - 31 decembrie butoiul intra in revizie tehnica. In acest timp el NU va putea gazdui nici o mamica.
Ne cerem scuze pt eventualele neplaceri provocate si va asteptam cu drag la petrecerea de redeschidere, pe 1 ianuarie!
Dbunny si la noi se reconditioneaza minunata apa.. da nu stiu daca e asa indicata... ups.
Danita, imi pare rau pt catelusa... nu stiu daca ajuta, da te poti consola cu ideea ca i-ai oferit o viata minunata si c-ati iubit-o mult. Si nu e putin lucru.
..gata, gata .. e vremea de

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:
tot vreau sa zic de vreo 3 zile:
- admirat tigrisorul cristinel si zana roxana, frumosi foc amandoi
- admirat frumosul mihaitza, buclat si vorbaret... mamaaaa ce mi-a mai placut conversatia lui pe moldoveneste 
Dia
de
Oana 29.11.06
Teutz spune:
Tzop, tzop si eu in miez de noapte!
Pentru ca am vazut ca mai sunt nedumeriri referitor la lista: nu e vorba de mamicile care posteaza rar, ci de cele care au doar 2-3 postari! Propunerea Dianocicai (sa le scriem mic, mic ,una dupa alta) mi se pare ca impaca si capra si varza. Oricum trebuie aerisita putin lista, ca, daca vrei sa cauti o informatie in ea, iti ies peri albi. Parerea mea.
Ruxandra, Dianocica, ati spus tare bine ce era de spus despre subiectul asta! Pe sufletul meu, asa. 

Beeey, n-ati auzit ca butoiul e in revizie??? Hai, iesiti frumusel toate care va aflati acolo! Pai, tocmai acum, in perioada cand fulguletii nostri implinesc primul anisor? Ntz, ntz, ntz! Uite un buchet maaaare de 

si multi 

pentru mamicile din butoi, ca sa iasa mai repede!
Ramsan, foarte frumoase pozele de la taierea motului lui Rares! Ai baiat mare, mai, si aratos nevoie mare! Tu de care balena esuata vorbesti, nene, ca esti o slabatura? Arati super! 
Danita, imi pare din suflet rau pentru catelusa ta!

Mamaana, imi plac pustoaicele de nu mai pot! Au niste mutrite poznase si dulci... iti vine sa le mananci, nu alta!
Dianocica, iaca o parte din grupul de suport pentru pilates! 

Asiza, of, doamne! Multa, multa sanatate lui Denis si tie multa putere!

Alexandra, nu intra in panica, ca poate nu e cazul. Linisteste-te si asteapta sa vezi ce spune medicul. Va urez din tot sufletul sanatate si vesti bune maine la doctor! 

Carla, ma bucur ca sunt doar maselele de vina si nu sunt alte cauze! 
Dia, felicitari pentru steluta!
La multe lunisoare pentru Erica Elena Nicoleta de Ank si Ioan Dragos Nicolae de Monicabb!
Va pupacesc si va urez noapte buna!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)

daca a plecat bunatate de profa care ne tinea unite...