Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura13 spune:
asiza multa multa multa sanatate sa va dea DD!!!!! ne rugam sa fiti bine, sa reveniti sanatosi acasa repede
donia offff, pocita mai esti! desi, e bine, ca macar stim la ce sa ne asteptam cand ne pui tu diagnosticul. acu' zi si cum sa se faca bine repede denis
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si eu am intrat intr-o gaura neagra....sunt disperata...acuma spre seara i-am descoperit in spate la cap o galma.....sunt terminatat...asta mi-a pus capac....nu ma pot opri din plans...maine dimineata merg cu el la medic!
Sa fie oare de la cazaturi....?Nu stiu e interesant...are marimea unei alune...si se plimba sub piele....nici nu stiu cum sa va descriu........
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Opreste plansul!!! Am fost si eu cu galma lui Cristi la doctor si pe cand incercam sa o caut sa i-o arat am mai gasit una! Si erau ganglioni limfatici, bata-i norocul sa-i bata!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dianocica, se mai intampla si minuni.
daca a plecat bunatate de profa care ne tinea unite...danutz

Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Laura13 spune:
alexandra multa putere, bafta maine la doctor sa fie o alarma falsa. sa ne dai vesti!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
asiza, sanatate micului Denis...of
Donia, tu l-ai citit parca pe Denis, nu?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
ruxandra_sb spune:
quote:
Si eu am intrat intr-o gaura neagra....sunt disperata...acuma spre seara i-am descoperit in spate la cap o galma.....sunt terminatat...asta mi-a pus capac....nu ma pot opri din plans...maine dimineata merg cu el la medic!
Sa fie oare de la cazaturi....?Nu stiu e interesant...are marimea unei alune...si se plimba sub piele....nici nu stiu cum sa va descriu........
Alexandra, intai de toate iesi un pic la geam/pe balcon si respira adanc. Nu te panica degeaba.. cred ca-i ceva inofensiv. Poate fi un lipom = o simpla depunere de grasime.
Pana maine nu te mai gandesti. DAR DELOC! Si nici vb de plans. Inteles????

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
alexandra nu te poti consuma asa. poate fi ceva minor. te rog nu mai plange. maine dimineata sunteti la dr si rezolvati tot. 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Donia spune:
Edit pentru dianocica: danita 

Si acum eu: danita 

asiza, o sa fiti mai bine cat de repede! pupici, lasa ca in spital aveti ajutor.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
sunt o vaca....
normal ca era danita : 

diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
desiree spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Opreste plansul!!! Am fost si eu cu galma lui Cristi la doctor si pe cand incercam sa o caut sa i-o arat am mai gasit una! Si erau ganglioni limfatici, bata-i norocul sa-i bata!
sunt convinsa ca e ce a zis Donia...nu te alarma, rabdare pana maine..daca el se simte bine si nu are alte simptome..linisteste-te pana mergeti la doctor
dianocica, ce faci domle, chemi lupul? s-ar putea sa vina daca il tot chemi!cu un ..03 in coada sau asa ceva parca am retinut ca se plimba pe aici intr-o zi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;