Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
ramsan spune:
quote:
Originally posted by desiree
acuma sa pun o alta problema: daca Doamne Fereste una din pesoanele din lista care nu activeaza..nu mai este printre noi? suna morbid..dar.. "cu o moarte toti suntem datori"..in schimb noi batem tobele si le bagam felicitari la greu, fara sa stim ce s-a intamplat cu ele..
Ups... asta da problema, nu?
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by desiree
lista aia eu una o vad ca o dovada a apartenentei noastre pe forum
daca nu activezi, nu faci parte din forum deci nu esti in nici o lista!
acuma sa pun o alta problema: daca Doamne Fereste una din pesoanele din lista care nu activeaza..nu mai este printre noi? suna morbid..dar.. "cu o moarte toti suntem datori"..in schimb noi batem tobele si le bagam felicitari la greu, fara sa stim ce s-a intamplat cu ele..
lista trebuie sa fie a noastra, a forumistelor..sa ne folosim de ea cand vrem sa felicitam pe cineva drag..nu sa behaim cautand prin ea un nume cunoscut!
cine vrea sa ne scrie o poate face si conditia ca sa fie agreata si acceptata..nu e sa fie neaparat in lista!
hic..parerea mea!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Da,da ,da,parca eu am vorbit
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Donia spune:
ramsan, ce mi-ai facut! Cat am cautat partea cu ego-ul, dar nu trecuse la cenzura, vad
Ca tocmai vroiam sa-i plang ego-ului meu de mila, la cate suturi in fund a luat de cate ori a urat bun venit atator oameni care nici cu un buna ziua nu s-au mai obosit. Sau cu un la revedere. Dar pe al caror nume eu inca il periez de praf de cate ori deschid capitol nou sau am de facut modificari la lista.
Eu zic ca sunt de acord cu multe dintre voi si ca printre discutii sau mai ivit idei pe care le-as relua aici ca sa nu se piarda:
- sub lista mare sa scriem: au mai fost alaturi de noi: Maria cu Ion, Ioana cu Maria, etc.
- sa existe un link spre lista completa, de exemplu "pentru lista completa si detalii acceseaza capitolul 147"
dianocica, am mai zis eu legea lui Murphy, iar mi-ai demonstrat-o: Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i. M-ai zapacit! ![]()
In orisice caz, am ars azi 140 de calorii! Si am urcat la 16 minute. Tu in clipa asta te tavalesti pe jos in dureri facand pilates? Sa stii ca inainte de cuclare nu e indicat sa faci sport, asa ca aduna-te de pe jos.
monique, bicicleta e si ea foarte buna pentru slabit, incearca sa mai cresti timpul treptat.
adinazot, corectez acum, scuze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Putem face si altfel. Sa o luam de la inceput. Cine vrea in lista sa spuna. E prea complicat?
Inca o idee buna!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
simo29 spune:
Salutare fetele!
Scuze ca va dau aceasta veste trista cam tarziu, dar am avut probleme cu netul.
Pe la ora 6 mi-a trimis Oana (Asiza) mesaj, ca ea si Denisucu sunt internati in spital pana maine seara. Diagnostic: laringita acuta.
Face aerosoli si tratament si e mai bine sa stea sub supraveghere acolo pana maine. Speram sa fie bine amandoi!
Pupici,
Simo si David ( 9 noiembrie 2006)
danita spune:
revin in acelasi ton "optimist" :
azi soacra-mea l-a invatat sa arate unde ii da mama NA-NA daca nu e cuminte ...... copilul spune si mai si arata cu palma ...... unde naiba e omuletzul ala care se da de toti peretzii ..... eu incerc sa ma cenzurez sa nu ii spun : NU E VOIE si NU si ea ..... offfff mamaaa
ruxandra_sb spune:
Dianocica, se mai intampla si minuni. ![]()
Ramsan, imi pare rau pt problema baietelului lui bubi26. Si-i tin pumnii sa se recupereze. Si cand si daca va simti nevoia sa fie cu noi.. va fi binevenita. Pana atunci multa sanatate si putere.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Doamne Donia, ce nas ai putut sa ai.. cu micul Denis. Jos palaria!
.. si puschea pe limba..
Off, off multa sanatate la flacau. Si lasa Asiza, e mai bine in spital unde sunteti supravegheati.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
alexandra_25 spune:
Si eu am intrat intr-o gaura neagra....sunt disperata...acuma spre seara i-am descoperit in spate la cap o galma.....sunt terminatat...asta mi-a pus capac....nu ma pot opri din plans...maine dimineata merg cu el la medic!
Sa fie oare de la cazaturi....?Nu stiu e interesant...are marimea unei alune...si se plimba sub piele....nici nu stiu cum sa va descriu........
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dianocica spune:
of, doamne, asiza multa sanatate lui denis, multa multa. si multa putere tie sa fii alaturi de el acum, in cel mai optimist mod cu putinta.
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

..parerea mea!