Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
madaluta spune:
nu sunt prieputa in ale calculatoarelor( si mai sunt si blonda), dar nu merge pusa intrega lista pe vreun link si cine vrea sa se vada in ea sa dea un clic acolo?
Si pe mine ma cam enerveaza si uneori imi vine chiar sa nu deschid prima pagina, dar parca nici sa fiu scoasa de acolo nu mi-ar conveni.nu stiu cum sa votez...
Totusi aparteneta mea la acest grup nu o da lista respectiva...Chiar daca nu as mai figura acolo si eu vreau sa va scriu, nimic nu m-ar impiedica...deci votez pt reducerea listei...
Madalina
12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
dianocica spune:
quote:
Originally posted by kokorina
.3 maini nu am,ca daca as avea,as merge cu ei amandoi.

Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dianocica spune:
quote:[omulet cu o mana luuuunga inntinsa de undeva de sus, de la gura butoiului, printre schele] hopa-sus
Originally posted by Laura13
eu m-am luptat si m-am luptat si am gasit o gaurica de vreo 70 de kile pt a intra in butoi. am cazut. ma lupt, ma lupt sa ies. vom vedea.
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dianocica spune:
ruxandra de mult imi doream o discutie de principiu in care sa fiu asa de acord cu tine 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
carla2005 spune:
Fetelor intru pe fuga sa va spun ca suntem bine, nu mai avem febra, ne-au vazut trei medici care toti au zis ca de la masele este beleaua! Alexuta super maraita, ma termina...insa ma consolez cand citesc ca, kokorina ar vrea trei maini dar se descurca cu doua!
Apropos ..lista aia de pe prima pagina e tare enervanta...parerea mea!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by almo
de acord sa mai reduceti lista.
eu propun insa, daca se poate, sa faceti o regula, de ex sa reduceti pe toate cele care nu au scris in ultimele 10 luni, sa zicem. asta daca se poate verifica.
Da, uite un criteriu bun.
Sau ca sa nu ne pierdem in numaratul lunilor, sa zicem... iese de pe lista cine nu a mai postat de cand am trecut la fulguleti?
Alt criteriu... cine are sub 10 postari la odisee si fulguleti? ca de exemplu este cineva care a postat de 2 ori in total la fulguleti, mesajele fiind in iunie 07... ramane pe lista in 2008?
Eu am verificat multe nume care nu imi sunt familiare si deja se califica cel putin vreo 15 nick-uri. Oricum, cand vom termina sarbatoririle vom face o lista si vom vedea daca majoritatea sunteti de acord cu ea.
Scurtarea listei
Pentru:
- Donia
- Bamboletta
- Mirona
- dianocica
- luly
- roana
- ruxandra
- flore
- Teutz
- desiree
- almo
- Dbunny
- m_monique (cu amendamente)
Contra:
- a_deju
- marani
- ramsan
- danita
Abtineri:
- asiza
- danutz
- chinico
ramsan, oricum discutia ramane deschisa pana la 1 ianuarie 2008, este destul timp sa mai apara lumea si sa ne mai dea de veste.
Si oricum, daca scurtam lista o putem si lungi daca mamicile si fulguletii se intorc.
Eu iar ma simt ca de Craciun...As vrea sa ninga si aici... putin... vreo 2 zile...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Si eu dadusem vot pro
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
ramsan spune:
Kokorino sa stii ca tu ai dreptate. Eu chiar nu stiam cat este de apreciat copilul meu si nu prea am dorit sa ma laud cu el. Cred ca este un copil normal si atat. Nu e rupt din soare dar este un frumos. Nu este nici slab dar nici gras. Nu e un geniu ca Motzart dar nici Tilica nu e. De vreo sapt. a inceput si el sa mearga singurel, azi a zis "mama" foarte clar pentru a treia oara. Scoate bateriile din jucarie si vrea sa le puna la loc...dar nu le nimereste. Inchide si deschide computerul (la tv inca nu stie cum sta treaba). Stii vorba aia "nu e nici prea prea nici foarte foarte" dar este al meu si cu asta ma mandresc. Bravo tie ca te descurci cu 2 si te feresti in continuare de butoi.
Eu am fost multa vreme acolo (in butoi) si nu am spus nimanui pentru ca nimeni nu m-a intrebat :) si inca ma mai pandeste din cand in cand.
Dia nu am vrut sa sune a tragere de urechiuse. Oricum cine apare pe forum o face benevol, cum la fel de usor si de benevol poate sa dispara.
Ruxandra intrebai de bubi26. Eu tin legatura cu ea si are motivele ei penru care nu mai scrie pe forum. Mai precis baietelul ei nascut pe 7 nov. (poimaine este ziua lui) are hipoacuzie dubla. Imagineaza-ti te rog prin ce trece aceasta mamica. E suficient sa spun asta? Despre celelalte fete chiar nu am idee pe unde sunt.
Bambo ce dragalasa e Antonia si ce mult a crescut. Nu mai este bebe, e o fetita in toata regula. Tu ai pregatit tortul ala aratos?
Laura iesi de acolo (uite te ajuta Dia) ca sa intru eu, da? Ai primit mesajul meu?
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
desiree spune:
lista aia eu una o vad ca o dovada a apartenentei noastre pe forum
daca nu activezi, nu faci parte din forum deci nu esti in nici o lista!
acuma sa pun o alta problema: daca Doamne Fereste una din pesoanele din lista care nu activeaza..nu mai este printre noi? suna morbid..dar.. "cu o moarte toti suntem datori"..in schimb noi batem tobele si le bagam felicitari la greu, fara sa stim ce s-a intamplat cu ele..
lista trebuie sa fie a noastra, a forumistelor..sa ne folosim de ea cand vrem sa felicitam pe cineva drag..nu sa behaim cautand prin ea un nume cunoscut!
cine vrea sa ne scrie o poate face si conditia ca sa fie agreata si acceptata..nu e sa fie neaparat in lista!
hic
..parerea mea!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Monicabb spune:
Sa zic si eu o vorba.
Eu sunt pro scurtarea listei. Este enervanta... Si nu o gasesc chiar asa de importanta. De exemplu, pe mine puteti sa ma stergeti azi. Vin maine si va rog sa ma treceti la loc. Ha.
Putem face si altfel. Sa o luam de la inceput. Cine vrea in lista sa spuna. E prea complicat?
Noapte buna
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
adinazot spune:
KOKORINA,in sfarsit am vazut pozele,mortale,familie super superba,esti frumoasa foc si ai doi copiii de revista.
MAMAANA,fetitele sunt minunate ,imi plac la nebunie
FATIMA,vazit eva cea frumoasa,super tinuta are
DANDUSA,iupiiiiiii,vine fericirea,acu sa te tii!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

As vrea sa ninga si aici... putin... vreo 2 zile...