Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
Donia spune:
panaa, nu inteleg de ce te simti... cum ai zis? ma duc sa vad... revoltata si exclusa. tu ai mai scris aici cand ai reusit, dar sunt alte persoane care n-au mai dat nci un semn de viata de nu stiu cand, sunt useri care au 2-5 postari pe intregul forum acum mai mult de 1 an. inteleg ca tu esti parte din grup, ca vrei sa fii si in continuare, asa ca nu inteleg de ce te simti exclusa. Ai citit discutiile despre lista? Nu iti cer sa fii de acord, normal, e punctul tau de vedere, dar intelege ca nu s-a gandit nimeni la restructurarea asta din rautate.
Despre turta nu s-a discutat in detaliu, a intrebat doar cineva daca o vom face, unii da, altii nu, cam asta a fost toata discutia.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
panaa spune:
buna doina! stii ca noi oamenii suntem niste fiinte care, de cele mai multe ori, actioneaza din instinct....de aceea, initial, cand am citit despre lista, am avut acele sentimente.....dar, pe masura ce am citit paginile prezentului capitol m-am domolit si am revenit la sentimente mai bune.....oricum ar fi, trebuie ca discutiile legate de reorganizarea listei sa ramana intr-un ton normal, civilizat fara a creea neintelegeri si dispute fara sens.....doar suntem un mapamond democratic ce palaria noastra, nu?! KISS AND MAKE UP!...
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
asiza spune:
Nu stiu daca stiti, n-am citit nimic, scriu clandestin de pe un calculator al spitalului: suntem in spital. Facem aerosoli si suntem sub tratament. Sper ca maine sa ne lase acasa. Va pup
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
asiza, scrii din ilegalitate? Cand eram in spital ma tot gandeam sa ii spun asistentei ca eu am un grup de suport (pe bune!) cu care trebuie neaparat sa iau legatura in acest moment greu al vietii mele... dar pana la urma am ramas cu gandul.
Va imbratisez si sper sa fiti bine de tot maine cand veniti acasa! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
chinico spune:
...sa presupun ca am prins scutecul??? pfui. cine-l vrea ca io am destule...
Alexandra ...si noi am fost la pediatru de urgenta cu aceeasi problema, candva in vafa. Ganglion limfatic, care creste sau scade in marime in functie de activitatea de autoaparare a organismului. Tinem pumnii.
Asiza multa sanatate lui Denis, si asa cum ii spuneam si Doniei, mai bine sub supraveghere medicala 24 din 24, desi stiu ca nicaieri nu e mai bine decat acasa.
atat pt acum. pe mai tarziu.
carla2005 spune:
Fetelor pe mine m-a speriat o desteapta de doctorita ca ganglionii sunt de la anemie, pojar sau TBC (asta cand m-am dus ca avea febra), asa am ajuns sa o vada inca doi medici ( ca pleci cu una sui te intorci speriat de altele)! Toti ceilalti medici mi-au zis ca sunt ganglioni normali la copii si ca apar mai ales in stari febrile! Asa ca si noi suntem fericitele posesoare a 4 ganglioni de marimea bobului de porumb situati in zona cefei cam la nivelul urekilor- e ceva normal la copii asa mici! v-am spus ca medicii din pitesti sunt dezastre!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
acs spune:
Ramsan, sa-ti traiasca baietelul! Am vazut pozele de la taierea motului si mi-au palcut foarte mult! 
Mamaana, sa-ti traiasca printesele si voinicul! Am admirat pozele! 
Si-acum sa spun ce am de spus inainte de a ma apuca de citit, ca poate nu mai apuc :). Nu sunt pentru scurtarea listei din motive egoiste poate. Cat am fost cu bebe acasa n-am avut cum sa scriu, caci nu am calculator la dispozitie. Deci cateva luni de zile nu am putut sa va dau niciun semn. Plus ca in perioada cand eram cu bebe la purtator nu ma simteam intotdeauna bine si uneori preferam doar sa va citesc. Deci nu pentru scurtarea listei, dar daca va ganditi s-o aranjati altfel, sunt de acord.
Revin dupa ce citesc, sa raportez ce prost stau cu slabitul :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Mirona spune:
pupici grasi pe fuga,
am intrat sa va spun ca sunt alaturi de Asiza si Denis si de Alexandra si Mark - ca ii pup gras si le doresc numai bine si sa revina cu vesti super bune. 
despre lista - nu mai zic nimic - vad ca deja au reinceput discutiile in contradictoriu si deja eu sunt satula.
azi mergem la pediatra sa facem vaccinul de 1 an. Peste 3 saptamani facem si ROR-ul. Am mai inteles de la fete din parc - ca unii pediatrii fac intai ROR-ul si abia apoi vaccinul de 1 an. Stiti careva motivul?
in rest - numai bine.
Suntem tot cu bubite si pete pe fata - iesite in seara aniversarii de 1 anisor. Se calmeaza ca apoi sa se inroseasca cu putere - functie de atingerea lor de catre Kara, de frig sau de plans ... etc.
Am cautat ieri vre-un dermatolog - sunt la o conferinta pana vineri - toti din tara - ete fleosk - cand am si eu nevoie.
Ii arat si pediatrei - dar sigur imi va spune ca e de la tenu ei sensibil. 
am fugit sa-i dau sa pape si sa ne pregatim de plecare.
pupixui
Miro
dianocica spune:
![]()
1. voi faceti vaccinurile la pediatru sau la dr de fam? tot va aud cu pediatru si stiam ca e vb de dr de fam...la noi cel putin..
2. recomandati mi si mie un pediatru. in buc, evident. iar criteriile le stiti
stiti ceva de medlife?
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
acs spune:
Dianocica, m-am autoinscris in grupul de suport si pe la 10 aseara faceam galerie :). Atunci am incercat sa-mi aduc aminte exercitiile vazute pe net, la linkul dat de tine. Trebuie sa mai vad o data clipul ca nu mi-au iesit defel 10 min. Am mai completat cu ceva scuturari de picioare si cu strigatele de sustinere si nu m-a platit nimeni, zau! Te sustin deci din umbra.
In schimb am mancat exact cum nu doream :(. Nu ma demoralizez inca, n-am pierdut razboiul, ci doar batalia de luni. Mi-am propus si o tinta: 1kg / saptamana, exceptie saptamana asta care-i de acomodare :).
1. Vaccinurile le facem la doctorul de familie, dar pe acolo dam doar pentru vaccin.
In afara de cele obligatorii, ii voi face si Hiberix, vaccin impotriva nu stiu caror tulpini de meningita (l-am facut si fetelor).
2. Referitor la pediatru, eu sunt multumita de doctorita copiilor, dar nu vine acasa. O vedem doar la Medicover, dar ne primeste si fara programare daca este o urgenta. Daca te intereseaza, da-mi un semn.
Danita, imi pare rau pentru catelusa!
Asiza, multa sanatate lui Denis! 
Alexandra, e probabil un ganglion. Nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme. Si Victor are (si destul de mari inca), dar doctorita nu a spus ca ar fi in neregula. Deci, nu mai plange! 
Dandusa, bravo! In curand veti fi impreuna toti trei! Uraaa!
Bebinuta, ce mai face Ada? Ati scapat de febra? Ati fost la doctor? Multa sanatate! 
Panaa, iti spun cum am facut noi la fete: Petrecere acasa, in familie, cu nasii fetelor. Nasa i-a (le-a, dar pe rand) rupt turta (o prajitura facuta in casa) deasupra capului si i-a taiat putin din par (din patru parti, astfel incat sa formeze o cruce). Si bineinteles, a urmat alesul de pe tava. Dar la noi a fost ceva mai mult improvizat, din auzite, ca sa ne simitim bine si sa spunem ca ne tinem de traditii :).
Mirona, sa fie o alergie? A mancat ceva nou la petrecere?
frumoasa Karina
Manuela, Stefan si cele 3 minuni