Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
dianocica spune:
bebinuta multa multa sanatate. sper ca sunteti deja mai bine. sa ne spui si noua ce si cum.
fetelor, revizuiti-va stocul de medicamente lunar. cand a trecut prietena mea gravi pe la mine am vazut ca nu mai aveam supozitoare deloc....in buc e mai simplu, ca e o farm non stop mereu aproape, dar daca doamne ferste se intampla sa faca febra mare...pana la farm si inapoi e o eternitate...
d e atat de marait..il chinuie rau de tot maselele. mai sunt 2 umflate rau. toata noaptea a plans in somn, macar nu s a mai trezit...dar de dim ...intr o maraiala contnua, numai la chestii interzise am fost...doar doar ii distrag atentia cu ceva...acum doarme, n a mai dormit la ora asta de nu stiu cand...
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
m_monique spune:
donia am sa incep sa cresc timpul la bicicleta. ma tot bate gandul sa merg la aerobic. dar acolo e program fix si cu programare, ca sala e micuta.
la fitnes m-am dus pt ca ma durea spatele, ca de zmeul e din categoria grea, si pt. ca simteam ca ma lasa nervii. asa am un program doar pt mine, care imi face f. bine atat fizic cat si psihic.
asiza multa sanatate lui Denis.
alexandra_25 sper sa vi cu vesti bune de la dr.
dianocica vaccinul il facem la dispensar, la medicul de familie care e pediatru de meserie.
te rog sa mai dai odata link-ul cu Pilates.
acs vreu si eu detalii despre Hiberix. eu pana acum lui andrei i-am facut vaccinul gratuit. dar un vaccin pt meningita as vrea sa-i fac, chiar daca nu e in planul gratuit.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
roana spune:
Asiza, sanatate lui Denis. of sper sa reveniti acasa.
Alexandra sper ca mark sa fie bien si sa fie doar ganglionii.
Si al meu super marait. ii ies dintisorii. are dea 6.aparuti in 2 saptamani. si nici nu a facut urat. scumpul de el e tare cuminte.
A devenit de catev a zile super iubaret si ma topesc efectiv cand ma pupa si ma mangaie. e tare dulce.
vreau si eu link cu pilates, pls.
va pup
dianocica spune:
www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etopsanatate%2Ero%2Fcontest%2Fvideo%2Fvideo%5Fdetails%2Ephp%3Fvideo%5Fid%3D10" target="_blank">10min pillates full burn
diana si
david 03.12.06
lizzy spune:
inainte de toate va anunt ca suntem asa sanatosi ca mi-e frica sa spun cuiva :-) adica nu-mi amintesc de cand nu am avut amandoi copiii asa bine, DEODATA. e fenomenal! DAR, ianis nu mai merge la gradi de vreo 3 sapt si deocamdata ramana acasa, cat m-o tine puterile. e mai greu, dar e mai frumos. de cand sta acasa imi spune de 10 ori pe zi "printzesa mea mami", ii citesc mai multe povesti si ne jucam de 10 ori mai mult, incercam sa-l implicam si pe marc dar el nu prea are rabdare, doar daca e de ros ceva la mijloc :-))
joaca asta si programul permanent cu ei mai tin departe de voi. imi pare rau si nu prea... simt pt prima data ca petrec timp de calitate cu ei, e un sentiment minunat!
din capitolul "ca la noi la nimenea" eu sunt la a 2-a saptamana de fizioterapie, parca ma doare ceva mai rar si nu asa intens. e vorba de tot bratul stang, din umar pana in varful degetelor (pe care temporar nu le simt, oricum...). colac peste pupaza, lui alin, sotul, azi de dimineata i-au pus mana stanga in ghips! a cazut duminica - se dadea cu ianis cu rolele prin curte si s-a impiedecat... intre 2-6 saptamani... bey, ducem lipsa de maini stangi in familia asta!
incerc sa citesc doar cap 105 si sa raspund daca pot. restul de x capitole din urma, zau ca nu apuc acum, doar dupa ce s-o insura macar unul dintre muschetari...
dandusa, inteleg ca vine claudiu. yupiiiii!!! sunt fericita de fericirea ta! si te rog din suflet sa ma ierti ca am lipsit de la petrecerea crinutzei! imi cer iertare, nu am uitat, sa sti! sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cuminte!
crinutzo scumpo!!! 
asemenea antoniei, stiam ca e pe 1, bambo, macar am prins luna noiembrie sa urez si eu
papusii tale! sa fie sanatoasa si cuminte ca si pana acum!!! am reusit sa vad pozele de la semnatura, sunt delicioase! si voi si tortul! asa a avut si ianis la 1 an, in forma de cifra 1! 
ia sa vad cine s-a mai petrecut: kara s-a facut mare si frumoasa (ba chiar am nimerit sa admir rochita, ba chiar si tortuletzul cu winnie!) miro,
, sa-ti traiasca! asemenea anamariei de mayaione!
si sper sa fii petrecut si ele frumos!
aaa, vad ca si ramsan zice de bine! bravo rares pt alegerile de pe tava!
sa cresti mare si voinic! 
discutia cu lista... din moment ce sarbatoritii sunt scrisi separat, oricum, la ce va mai uitati in lista? care cand si cum a nascut? mai bine sa fie scris mic-mic... pt mine nu conteaza ca sunt/nu sunt scrisa acolo. eu scriu oricum cand pot...
offf, asiza, sanatate multa!!! acum am citit ca sunteti internati! of-of, ce rau imi pare...
dulce sa veniti repede acasa!
alexandra, ati fost la dr? orice ar fi, sper sa nu fie nimic grav! sper sa fie ganglionii, cum spuneau fetele... 
donia, vad ca si pe denis l-ai nimerit. si pe marc cu wheezing-ul...
bebinutza, cum ati trecut noaptea? a revenit febra? poate totusi un control n-ar strica... 
panaa, felicitari pt kg. eu am ramase 10 in plus si TOT MA SIMT FEMEIE! si ce mai femeie :-)) da si io as vrea sa le dau jos... la primavara... atunci am intalnire cu montignac si pilates...
dianocica, noi facem vaccinul la... pediatra de familie. adica e medic de familie, in tinerete pediatra de spital... deci e cumva 2 in 1. oricum, de cand cu problemele mai nasoale ale lui marc avem si un pediatru de-asta de generatie mai noua, care lucreaza in spital de pediatrie.
deocamdata atat. predau legatura. la 11 tre sa fiu la fizioterapie...
la toti fulguletii+mamicile lor si sanatate!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Lavinia_P spune:
Ce credeti voi ca am visat azi noapte?
Pe d mic, Oana de Dia, de fapt si pe DIana si pe sot..![]()
![]()
Forumul asta...
minunea mea
Yagmur spune:
Pe fuga....
Dianocica, imi place propunerea cu lista
Danita, imi pare tare rau.....
Mamana, super printesele....
Monique, ce as merge cu tine la sala
Dandusa, super veste; ma bucur tare mult pentru voi...
As mai scrie, vreau sa pup fiecare mamica in parte...dar nu am timp, insa ma gandesc la voi...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
auras_v spune:
buna dimineata la
...daca citesc nu mai am timp sa scriu si daca scriu nu am cind sa va citesc 
bebinuta , ce face ada , cum ia fost azi-noapte ?....parerea mea e ca nu e de la dinti , e mult prea mare febra si cred ca are o cauza infectioasa ...trebuie sa ti-o vada dr ...
si sanatate adei
asiza
pt amindoi si multa sanatate ...sa va intoarceti repede acasa
karina ai dreptate , si noi facem mai intii ror si apoi vaccinul de 1 an ...nu stiu de ce alti pediatri fac asa dar noi am aminat vaccinul de 1 an spre sfirsit de decembrie sau chiar ianuarie pt ca ancuta a facut vaccinul de 6 luni la 7,5 luni si daca am face acum rapelul ar fi doar patru luni intre vaccinuri...asa ca in noiembrie vom face ROR
alexandra sa ne spui ce ti-a zis azi dr ...cred ca au dreptate fetele si eu zic la fel : ganglion limfatic...asteptam vesti bune 
giza asta mica ma topeste ...de citeva zile nu-mi mai spune mama ci o tine intr-una : mami , mami , mami ....imi vine sa o pup tot timpul....de kiki ce sa va zic ...e la fel de mamoasa cu ancuta ca pina acum , grijulie , iubitoare , atenta tot timpul la ea ...se joaca atit de frumos amindoua ....aseara au disparut in dormitor si nu stiam ce fac ...kiki o inbraca pe bubu cu niste hainute noi ...veneau apoi in sufragerie ,le prezentau , anca se hlizea toata si iar dispareau ca apoi sa apara anca in alte hainute ...ultima tinuta imi pare rau ca n-am pozat-o , anca era intr-un costumas de casa dar avea degetelele pline de inele , pe brat purta cosuletul cristinei de domnisoara de onoare iar pe cap ii tinea kiki voalul de mireasa ...nu va spun ce mindra era anca ...nu stiu cum a reusit kiki sa o imbrace de atitea ori pt ca anca tb alergata de obicei ca sa o imbraci
uitasem sa va spun ca am vazut multe poze de la petreceri aniversare si nu numai ...toti fulguletii sunt superbi ....stateam sa ma gindesc pe cina am admirat de citeva zile incoace : bubamara , crinuta , kara , eva , antonia , stephania si isabelle
discutii aprinse cu lista ...si eu fac parte dintre cele care scriu cind pot , uneori mai des alteori mai rar , si eu am facut pauze cind nu-mi mergea prea bine si nu aveam timp si energie sa mai deschid calculatorul , si cu toate astea nu ma deranzeaza scurtarea listei ...din ianuarie poate fi pus un link " fulguleti 2007" si apoi lista actualizata ...doar o parere 
cred ca cineva ar trebui sa intre in bucatarie ...cine se ofera ? ...daca nu vrea nimeni ma duc eu ...parca vad ca vine kiki de la scoala si intreaba : unde-s ficateii mei ? ...
tuturor
auras_v spune:
tot io ...
dianocica1. dr de familie e pediatru si e si dr lui kiki si e dr de la policinica de cartier...eu sunt multumita de el 2. la medlife sunt doua dr : marcu si georgescu , amindoua f bune din cite am auzit dar ce nu-mi place e faptul ca indica din start mult prea multe investigatiii care nu sunt necesare....nu mi se pare normal sa dai aproape 4 mil pe investigatii si sa fie vorba doar de o banala infectie urinara ( caz concret , baietelul e inscris la dr marcu ca dr de familie) plus taxe de consultatii ...e sistemul romanesc de sanatate privat in care dr sunt plati si cu comision din investigatiiile recomandate de ei ...deci au tot interesul sa recomande cit mai multe
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
1. voi faceti vaccinurile la pediatru sau la dr de fam? tot va aud cu pediatru si stiam ca e vb de dr de fam...la noi cel putin..
2. recomandati mi si mie un pediatru. in buc, evident. iar criteriile le stitistiti ceva de medlife?
diana sidavid 03.12.06
la nr 1, ca la 2 nu stiu...
un medic de familie poate avea si copii intre 0-3 ani inclusi pe lista, caz in care trebuie sa fie si pediatru, sau ii poate include in lista dupa ce au trecut de varsta de 3 ani (deci dupa ce se termina cu vaccinarile). din aceste motive, copilul poate fi inscris pe lista unui alt medic de familie (cel care e si pediatru) decat cel care se ocupa de mama si tata... iar partea asta intereseaza doar pe cei care fac vaccinurile de la stat. vaccinurile platite pot fi facute de orice medic pediatru, pt ca nu presupun inscrierea in lista de pacienti... technicalities
edit: s-ar putea sa fie totusi pana la 6 ani (unde tot scriam pana la 3), dar nu mai stiu exact. iar cand am scris ca se termina cu vaccinarile, a se citi "se termina cu vaccinarile la cabinet, ca urmeaza cele din scoli, licee, etc etc".
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"