Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etopsanatate%2Ero%2Fcontest%2Fvideo%2Fvideo%5Fdetails%2Ephp%3Fvideo%5Fid%3D10" target="_blank">10min pillates full burn

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

infricosatoare

faci ceva incalzire inainte?

ma bate un gand foarte serios...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Ce credeti voi ca am visat azi noapte?

Pe d mic, Oana de Dia, de fapt si pe DIana si pe sot..

Forumul asta...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

... detaliaza pliiiz

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

vaccinurile platite pot fi facute de orice medic pediatru, pt ca nu presupun inscrierea in lista de pacienti.
asta nu stiam...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Ingrid nu e inscrisa la nici un medic de familie si asta din motivele pe care le-a spus A-deju, medicul meu de familie nu mi-a primit-o si nici altii de pe langa casa. in schimb avem un medic pediatru care vine acasa,( e de la policlinica elias), facem vaccinurile infarix, cele platite.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ASIZA, sanatate multa, sa veniti cat mai repede acasa!

ALEXANDRA, ma rog sa nu fie nimic grav, bafta multa la doctor, sa ne tii la curent!

BEBINUTA, mergeti la medic sa vezi cauza febrei? sper sa nu mai faca temperatura asa mare, pupici de la noi!

DIANARUS, imbucurator ceea ce ne spui, amandoi sanatosi! sper sa fie asa de-acu incolo, iar tie iti doresc multa sanatate!

- in legatura cu lista mi-am zis o data parerea, asa ramane, nu mai comentez -( bubi26 - sanatate multa copilului tau )

revin...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

am intrat repede ca deja s-a trezit
De ieri a inceput cosmarul. Febra 38.6, dat antitermice, plecat la spital la Brasov. Plus muci, plus tuse. DR. de garda zice viroza respiratorie, nu dam antibiotic. Venit acasa, mancat lapticul, dat antitermicul si somn. Cand m-am trezit sa ii dau din nou dupa 4 ore ardea. temperatura ajunsese la 39.8, plus diaree, fuga la spitalul de aici, din Fagaras. Dr. zice altceva, nici nu am inteles, dam antibiotic. Venit acasa si facut noapte alba, impachetari in prosop ud, caci febra nu voia sa dispara.
Acum , cat de cat nu mai este asa de mare temperatura, undeva in jur de 38, dar nu vrea nimic de mancare. Cu greu am reusit sa ii dau medicamentele. I-am dat lapte fara lactoza, am incercat si cu saruri de rehidratare, dar a urmat o voma in jet.
Acum incerc sa ii dau niste orez, dar refuza. Ce ma fac, cum pot sa il conving sa bea ceva si sa manance ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DIANOCICA, noi toate vaccinurile le facem la cabinetul medicului de familie, care nu e pediatru ci medic de medicina generala. Le-am facut mereu pe cele de stat.

ERI_KA, am vrut sa-ti zic mai demult ca apreciez cautarile tale in legatura cu semnificatia numelui, faci treaba buna, e f interesant!

DONIA, ai mai avut probleme cu umarul? uitam..i-am dat aseara paracetamol...super bine a fost, s-a trezit pana la 5 dim de 2 ori, iar apoi din juma in juma de ora...dar mi-am reamintit cum e sa dormi, m-am trezit mai obosita decat daca as fi stat treaza...Intrebare: de cate ori pe sapt pot sa-i dau? sau cate zile la rand?

bun...in seara asta plecam la Durau, avem o gramada de cumparaturi de facut, pt botez, pt ziua sotului ( e Mihai ), nu mai zic pt fata cate imi trebuie.....poate mai apuc sa scriu unu-doua mesaje, de nu .....va doresc tuturor sanatate multa, petreceri frumoase fulguletilor sarbatoriti!

.....tineti-ne si noua pumnii sa fie bine la botez...am niste emotii de nu va puteti imagina...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

oare cat timp poate sa stea nemancat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ziggy e normal sa nu manance. In locul tau l-as lasa complet in pace si nu l-as mai stresa deloc cu mancare, mai ales daca a si vomitat. Eventual de incercat (dar numai de incercat!) ceva usor mai incolo, spre seara.

In schimb insista cu lichidele.. si nu tb sa fie musai lapte. De fapt prea mult lapte in virozele respiratorii nici nu e indicat. Incearca cu apa, ceai. Putin si des. Daca nu vrea din biberon atunci poate accepta din canuta, din linguritza, etc.

Multa sanatate lui Calin.

edit: ups, acum am vazut c-ai spus si de diaree.. De fapt ce v-a spus dr de la Fagaras ca are? Nu scrie pe reteta?

Iar de stat nemancat nu pateste nimic daca nu mananca 1-2 zile. Da tb sa se hidrateze mai ales daca are febra si diaree/vomita. Mai incearca cu sarurile.. da-i mai putin. Sa zicem o linguritza la 5-10 minute.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ziggy, usor, si mai ales cu calm... faptul ca nu mananca e cea mai mica din probleme, si la fel cum a zis si ruxandra, e si normal sa nu manance... zic cu calm, pt ca are foarte mare nevoie de calmul tau, simte si el ca nu i-e bine, sa te vada si pe tine panicata si agitata, ba si fluturand lingurita cu mancare... e deja prea mult... in stadiul asta, lichidele sunt foarte importante. ceiut, apa, sau ce ii dai tu acolo, cate putin, cu lingurita, cu paiul, cu pipeta, cu ce crezi tu, numai sa lipaie (poti sa incerci cativa ml la un sf de ora si cu seringa aia de medicamente, de la panadol, sau de la nurofen, daca chiar nu vrea sub nicio alta forma, dar nu cred ca veti ajunge pana aici...).
stiu ca sunt multe pe capul tau in acest moment, dar totusi... care este diagnosticul final???

da, editez si eu: atentie cu laptele, si oricum, laptele - de orice tip ar fi, si oricat ar bea au ba, nu intra la capitolul hidratare!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput