Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Ayumi, bravo voua, sa fie sanatosi puii!
Rodica, multumim mult. Andrei e mare intr-adevar, iar parul sa stii ca i-a mai cazut, ca avea si mai mult.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
Ce liniste pe aici.. zici ca toate ati chefuit pana in zori de zi
Eu am inceput ritualul saptamanal.. spalat, curat.. si apoi burta pe carte.. ca la sfarsitul lunii am un examen.. si intre timp mai am si cursul de olandeza.
Cel mai frumos lucru in minivacanta noastra a fost.. ca Ioana a dormit cu mama in pat.. si 3 nopti am dormit si eu de seara pana dimineata.... tare bine a fost...
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Roxana, sa fie sanatos "micul" si dragutul Andrei... Ce gropita smechera face el cand rade... doar pe stanga? Cum mai stai cu kilogramele?
de Ioana (27.09.2007)
mandarinutza spune:
Ayumi, ce veste buna, multa sanatate puiutilor!
Carpatina, spor la invatat!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
slippers76 spune:
Neata si de la noi.
Carpatino, eu una stiu c-am "chefuit" cu nasul in batista azi noapte. Sunt chiauna. Si la mine a inceput programul saptamanal obisnuit: adica cearta cu cei de la birou ca nu mi-au trimis toate actele, ca sa-mi fac si eu treaba ca omul. Sa va fie de bine vacanta. Doaaaamne ce mai tanjesc si eu dupa cateva zile de vacanta! Poate dupa botez...
Teo, al meu nici acum nu are un program pe care sa ma bazez 100%. Si iti spun si din prima mea experienta: atat timp cat sunt alaptati, ei fac legea si n-ai sa pupi tu program, mai ales daca Mihnutzul tau e haplea ca al meu.
Nana, am vazut pozica de la ziua ta. Sunteti niste frumosi amandoi! Sanatate multa!
Rox, am vazut si pozele tale. E intr-adevar haioasa "pozitia" de somn. Si Vlad doarme mult pe burta, dar se intinde ca o placinta. Isi intinde si mainile si picioarele, de zici ca-i rastignit. E un scump Andrei. Si pe masura ce creste, mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine. Mai ales cand zambeste.
Prisi, sa va traiasca crestina mica si gogoshica. Am primit PM, multumesc de informatii.
Ayumi, ce vesti bune!
Sim, sa va traiasca micul crestin! Deci a fost cuminte... Aveam emotii prntru voi dupa agitatia cu dintii.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
andrruzza spune:
'neatza
Sim, sa va traiasca crestinul!
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mandarinutza spune:
Sim si Prisi, sa va traiasca micutii crestini!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
afibebe spune:
felicitari micutilor crestini si sanatate multa alaturi de cei dragi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Ayumi bun venit acasa micutilor tai.
scriu in reprize pt ca nu imi merge bine netul si risc sa pierd ce scriu.
afibebe spune:
vazut poze cu bebei si am constat ca la noi sunt cei mai frumosi.
o sa va pun mai tarziu si eu cateva poze cu bebe.
sincer habar n-am cum sa le atasez direct la mesaj
sunt io mai incuiata
poate ma ajuta si pe mine cineva.
plsssssssssss