Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

astept sa se indure cinva sa imi explice si mie cum sa fac sa-mi atasez poze direct aici.

revin la 2 am o meditatie de care am uitat

bietul copil asteapta la poarta.

mi-am uitat de el.

va pupic.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, cu spiritul tau de observatie . Da, gropita e doar pe o parte.

Ana, nu doarme mereu ghemuit, uneori se intinde si el. Uneori doarme cu capul pe manuta indoita, alteori le intinde pe langa corp, si in rare ocazii doarme cu popoul in sus cum ai vazut. Zambetul o fi al meu, ca gurita si barbita sunt ale mele, adica singurele lucruri de la mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by urmychance

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Andrei la o luna

Am pus o poza cu Andrei, rotofei!
Va multumesc din suflet ptr gandurile bune!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

ce frumosi sunteti amandoi!
La multi ani mami! Si sanatate multa amandurora!

Merci frumos.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana, ce dulce e Andrei, iar tu esti o mamica fericita!

Rox ,

Poze

Roxule, sarumana mult!

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrruzza

Nana, multa sanatate lui Andrei!
Chiar sunteti tare frumosi aman2!

[

mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

, mercic.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Nana, hai sa iti zic ceva haios. Aseara am deschis poza voastra si vine Alex indignata ce cauta Andrei la tanti aia in brate. I-am spus eu ca nu e Andrei al nostru, e alt Andrei, s-a uitat mai bine si s-a lamurit. Dar era ca o leoaica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sim, Danielle, Slippers, si va imbratisez cu drag!
Ayumi, bun venit acasa si multa sanatate puiutilor!
Rox, frumosi copii mai ai! Sunteti o familie atat de frumoasa!!!

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu am ajuns azi la medicul de familie si am primit trimitere la lab pt urocultura pt Lisa. Am ajuns acasa, i-am facut baitza si am si reusit sa ii recoltez si maine dimi fug la lab sa le las. F bine ne-am miscat . Partea buna e ca nu urla mereu cand face pp, doar ocazional, dar tot mi se rupe inima. Sa vedem ce rezultat avem. Macar nu trebuie sa merg la cabinet dupa rezultat, ca il sun pe medic si imi zice - ne e prieten de familie ;)

Si pe o nota optimista: azi am implinit 5 saptamani. Si Prca s-a reglat si somnicul, si mancarea, si statul treaza. Inca nu ne place in capsula, insa ne indeasa bunica bibe in gurita si adormim de voie, de nevoie...

Noaptea e o cumintica. Doarme cam de la 7-8 pana la 1 si se trezeste pt schimb si papa. Apoi doarme pana dimineata la 5-6 cand iar se trezeste tot pt schimb si papa. Insa apoi incepe resfatul, ca vrea la tzitzi muuult, vrea apoi in brate si doarme in brate. Dar macar doarme :P Nu apuc eu sa fac mare lucru, dar imi e dragaaaa si imi umple inima de bucurie si ochii de lacrimi de fericire. E o dulce, se uita cu ochii cat farfuriile la mine cand ii vorbesc, se uita vinovata noaptea cand eu sunt cu ochii in gura si ii zambesc si ii zic ca o iubesc si apoi se relaxeaza si ea si e vesel. Nu pot sa ma supar pe ea ca ma trezeste, desi sunt cu ochii in gura, as fi absurda.

Va pup, ca ma duc sa mananc .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana vazut poze cu micutii tai rasfatati,tare frumosi,si...da,pot spune ca andrei e copia ta,numai cu tine seamana,alexandra e toata tati.
ayumi ma bucur ca micutii sunt bine, am vazut poze sunt niste dulcei ochiosi.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Adimercedes, poate nu sunt probleme, uneori infectiile urinare se mai curata si singurele. Asa frumos ai descris ce simti...parca te si vad cu bebelina in brate. Tinem pumnii sa fie bine.

Eu prestez la greu descarce poze de la botez. In prima faza am descarcat poze de la biserica, le puteti vedea pe linkul de mai jos. Cine dorea sa ma vada pe mine o sa aiba insa o dezamagire, ca mai mult eu am fost fotograf. Oricum, poze cu mine pe ultima pagina din album. Eram cu sacoul pe mine, rochia o veti vedea numai in pozele de la restaurant. Prestez acum si pe acelea.

http://good-times.webshots.com/album/561319598LcUUoE

Rox ,

Poze

Mergi la inceput