Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
aylin_tarcan spune:
acum oare se vad? eu nu pot testa, pentru ca eu daca dau, le vad
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
fetelor, ma speriati cu cat mananca copiii vostri! 140ml, 150ml....eu, adevarul e, ca nu mai stiu cat mananca, dar dupa umila mea parere nu sare de 100ml. si nici nu am bagat biberon, desi nu stiu cat lapte am...cateodata mai mult, cateodata mai putin...mi-e si frica sa o cantaresc sa vad cat mananca, mai ales ca urla, si cantarul e vechi si prost, si daca da din picioare nici nu o pot cantari...sa vedem cand o face 3 luni cat a luat.
broscuta gargarita
X-ray spune:
diana multa sanatate lui victor!Doamne ajuta de vesti bune!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Nonna76 spune:
Ti-am vazut gargarita Aylin.Bineinteles ca e frumoasa.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
X-ray spune:
gata am reusi sa va incarc pozele pe picasa!deci fetelor care mai aveti de trimis astept poze pe mailul comun!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Ioana75 spune:
Aylin, acum v-am vazut, merge link-ul.
Am prins radio deea la sma in camera, si am facut un fel de mini-aerobic juma' de ora cu ea in brate - si a obosit mai tare decit mine, acum doarme dusa. Ce bine ar fi sa ma tin de minimul asta de sport, poate compenseaza prajiturile si cicolata pe care le maninc zilnic.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
aylin_tarcan spune:
nonna, ioana, merci. ma bucur ca se vad acum.
ioana si eu vreau sa fac macar la bicicleta, dar cand am cate 5 minute libere, mananc sau stau la calculatr....si iaca asa cu bicileta. cum ramane cu dvd-ul ?
broscuta gargarita
liadorian spune:
Diana, multa sanatate lui Victor! Fii tare, sigur o sa treaca totul cu bine!
Aylin, blondina ta e o scumpete! Preferata mea: http://picasaweb.google.ro/petra.tarcan/AlmaLunaA2a/photo#5129301035613022658
Si asta e... irezistibila: http://picasaweb.google.ro/petra.tarcan/AlmaLunaA2a/photo#5129296160825141554
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
Ioana75 spune:
aylin, eu am stepper dar nici nu l-am scos din cutie pentru ca stiu ca n-o sa fac si ma enerveaza sa-l vad zilnic. Nu stiu cum sa facem cu DVD-ul. Mai zi-mi odata prin ce parc va plimbati voi, ca sa incerc sa vin odata acolo si eu cu Sma.
Simo, drum bun in Dubai si sa va mearga bine acolo!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
fianna spune:
Mihaela, daca vrei masina sfatul meu e sa te duci direct cu caruciorul si sa testezi portbagajul. Si eu am masina mica de oras si in portbagaj imi intra numai caruciorul, si eventual ceva pungi cu diverse pe langa, dar in nici un caz nu as putea pleca undeva in afara orasului cu masina mea. Verisoara mea insa, are un Logan si ii incape si carucior si cadita si patut portabil si alte genti.
De bine ce m-am laudat ieri ca nu am folosit biberonul de 2 saptamani mi-a facut fii-niu o mare faza. A fost agitat toata seara si la un moment dat a inceput sa planga rau de tot si sa nu mai accepte de nici un fel sanul. I-am schimbat pozitia, l-am ridicat, l-am pus pe burta, l-am plimbat prin casa, l-am dat lui maica-mea, poate o reusi ea sa-l calmeze! Da' de unde!!! Urla de mama focului. Ne gandim noi, 3 generatii de femei- eu, mama si bunica mea- ca poate ii e foame si eu sunt prea obosita si am secat pe seara-nu iesea nimic nici cand incercam sa ma mulg. Asa ca hai sa facem testul! sa ii dam formula! Pregatesc eu biberonul cand citesc pe cutie cu lapte praf ca tb cosumat in termen de o luna de la deschidere si la mine trecusera 3. Asa ca am aruncat repede tot, am steriliat iar si am facut un biberon de baby drink. Totul se intampla cu multe urlete in background. Nu a fost foarte incatat nici de ceai, a baut putin si a continuat sa urle. Ne-am mai gandit noi putin ce poate fi si l-am dezbracat. Cum s-a trezit cu puta la aer cum s-a potolit. Si cu toate astea nu era nici oparit si nu avea nici urme de la pampersi. Deci nu stiu ce a avut, dar l-am aerisit bine. Azi a fost iar mai agitat decat de obicei, ce concluzie sa trag? ca nu-i prieste reantoarcerea in tara?!?
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
www.flickr.com/photos/14295400@N03/1456592435/