Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
monicabo spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: tot va "aud" pe aici cu cat mananca bebeii vostri, cati ml. Nu-mi dau insa seama daca mamicile care stiu cat mananca bebeii lor ii hranesc la san sau la biberon. Ca la biberon e clar cat mananca ca se vede, dar am mai auzit pe diverse forumuri si mamici care hranesc copilasii la san si zic ca au papat x ml. Iar in cazul asta, nu ma prind cum se face calculul. La san cel mult poti stii in grame cat a papat bebe (am facut si eu proba suptului in perioada cat nu lua in greutate - un mare stress), dar nu stiu daca 1 g lapte mama - 1 ml lapte de mama.
Mai mult de curiozitate va pun intrebarea asta, nu va suparati :)
Diana, multa sanatate lui Victor, si nu te simti vinovata, caci nu aveai de une sa stii ce este! Insa bine ca ati ajuns la medic! Intr-adevar tre' mers la medic cum ti se pare ceva aiurea...
Andreea doarme pe burtica acum (sub supravegherea mea)
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
ioana, eu stau pe iancu de hunedoara, intre piata victoriei si dorobanti...pot veni si eu cu masina undeva, dar cumva sa nu trebuiasca sa o iau pe stefan cel mare spre bucur ca e bara la bara mereu. sau da-mi adresa ta si ti-l trimit prin posta, ca lui anto.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
oaana spune:
Anya,am o intrbare,daca poti sa-mi raspunzi te rog frumos.As vrea sa-l vaccinez pe Iosua cu vaccin antigripal.E bine? daca da,ce vaccin ar trebui sa fac,exista un anume tip sau e universal?Merci.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Timi07 spune:
La multi ani Brazuca
Noi azi aniversam un an de cand a fost conceputa Sophie, 2 ani de cand m-am lasat de fumat si 3 luni de viata a fetei. Fiind atatea evenimente in familie fata mea s-a lasat de mancat, de dormit si s-a apucat de urlat. Da urlat nu gluma, dupa ultima si cea mai tare repriza de urlat a suspinat o ora si chiar si acum dupa 2 ore mai suspina din cand in cand.
Azi noapte n-a mancat dar s-a trezit cu chef de "party" si nu s-a mai dat culcata... Of imi vreau fata mea dulce,scumpa si cuminte inapoi (cuminte pe cat poate fi un bebe sa nu va imaginati ca e chiar model de cumintenie). Acum a ramas doar scumpa si dulce....
Ieri n-a vrut sa doarma decat la mine in brate si normal am stat cu ea pe umar de-am intepenit (in 2 reprize). Mama lui de pat ce-i fac de-mi mai musca fetita de poponet...
Ma duc sa citesc ce-ati facut in weekend.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
aylin_tarcan spune:
copiii nu ar muri de foame, nu? ca broscuta nu vrea sa manance si pace. ar tipa ea la un moment dat, nu? sa ma ingrijorez?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
fetelor multumesc pt ideile cu masina. e mik polo intradevar. o sa a ma mai gandesc , dar imi trebuie musai masina............ca nu se mai poate domne asa!
a inceput sa=mi cada paru!!!!!!!! cat dureaza naparlirea asta?si se mai regenereaza????????ca eu am o obsesie cu podoaba capilara............
*mihaela*
Simo78 spune:
mychydutza eu mi-am luat Toyota yaris...ca portbagaj nu-i cine stie ce, dar imi ajunge in oras...si la plecari mai lungi o sa luam un portbagaj din ala de pus sus, arata si foarte cute acum, ca o casca de biciclist
Ioana ms de urare, pe 14 plec. Am ceva emotii pentru ca o sa fiu singura cu Matei pe avion. Sper sa fie ok.
Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
pap.elena spune:
Fetelor al meu baiat e innebunit dupa televizor .Oriunde l-as pune se uita dupa tv ,da ochi peste cap numai sa vada televizorul .Cand ii pun perne pe langa el ca sa nu-l mai vada se pune pe un plans .Stiu ca nu este bine pentru ochisorii lor sa se uite la tv.
poze Alex botez
andreea c spune:
Si eu am probleme mari cu parul. Cand ma spal imi cad suvite intregi de ramane cada plina, iar la uscat nu mai vorbesc. Daca are cineva o solutie mi-ar fi de mare ajutor. Stiu ca dupa sarcina cade mult par, dar parca e prea mult.
Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
sunflower1979 spune:
buna seara! ce de poze frumoase am vazut!
jadi, baietii tai sunt adorabili...imi plac la nebunie, iar cel mic e leit mamica lui. le doresc multa sanatate si o iarna fara alte raceli.
si fetita lui Cok (ana maria) e o dragalasa si o bolfoasa, iar pozica asta a Almei ma da gata.
ah, si l-am vazut si pe majordomul Oanei (ghinetz), un scumpel. iar tie, oana, tin sa-ti spun ca imi esti tare draga, imi place ca esti asa inimoasa si ca ai insistat mult cu alaptatul si mai mult decat orice, ca nu esti suparacioasa...ca de stii ca au mai fost conflicte, dar tu le-ai dat uitarii.
felicitari fetelor pentru copilasii reusiti si eu am sa va urez mereu multa sanatate pentru ei.
noi inca ne confruntam cu diareea asta nesuferita, desi am luat o multime de tratament (smecta, furazolidon 25 mg, am facut pana si mucilagiu de orez, desi bietul copil nu papa decat san, si ne-am chinuit sa-i dam cu seringa). am mers pe la doctori si unul din ei zice ca ar fi diaree de san, care nu se trateaza nicicum, trece de la sine. oare exista asa ceva? oricum, maine facem o coprocultura. sunt cat de cat linistita (daca pot spune asa), inca, pt ca denis nu face febra, nu varsa, mananca super bine, parca mai bine ca inainte, e vesel, vioi, iar doctorilor le place f. mult cum arata si cum a luat in greutate. insa eu stiu ca scaunele lui nu sunt cum erau si cum ar tb sa fie...speram ca ne vindecam in curand.
va pup si sa aveti o seara buna!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)