Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Cok spune:
Gabi, felicitari pt noua etapa; eu astept sa-i treaca mucisorii sa-i pot da suculet de morcov; pana acum a papat doar lapte praf ( milupa ) si o vad ca ar mai vrea si altceva, o simt ca are nevoie....dar de...sa scapam de nasuc infundat si de picaturele, siropele...
Bafta in continuare
mychydutza spune:
am si eu o intrebare off-topic:
vreau sa-mi iau masina. ma gandeam la VW POLO. oare nu e prea mik? are cineva? pt o fam ci 3 pers o fi ok? o incapea carutzu in portbagaj????????
*mihaela*
Ioana75 spune:
Anto, mult succes cu scoala de condus si la examen! Bona veche face 26 de ani in curind si vrea sa se apuce de facut copii - si i-am zis ca n-o platesc in prenatal, si nici nu-i tin cartea de munca n-spe ani cit o sa faca ea copii.
Gabi, succes cu diversificarea! Eu tin minte de la Miruna ce m-a mai enervat sucul de morcov ajuns pe haine, indiferent de cite babetici puneam.
Lia. Principala caracteristica a Smarandei e ca zimbeste de dimineata pina seara daca ne jucam cu ea; per total cred ca e in urma - nu ride cu zgomot, nu apuca jucarii, nu se rostogoleste, etc. Dar e foarte simpatica. Am mai luat jucarii pentru Miruna in ultima saptamina; dar Sma are o mostenire de zeci de carti de carton si jucarii, nu mai trebuie sa investesc si pentru ea momentan. Nici eu nu ma omor cu condusul, dar in bucuresti e o necesitate.
Aylin, nu se vad pozele tale; cred ca nu e bun link-ul; incearca sa pui link-ul la o poza anume, si apoi navigam noi sa le vedem pe toate.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Mihaela, eu nu am Polo dar am vazut la altii; mi se pare masina de oras, nu cred ca va incap valizele la 2 adulti si un copil ca sa mergeti in concediu (noua cel putin nu ne-ar incape, poate tu faci valizele mai compacte). Caruciorul iti incape in spate.
Carmena spune:
Mihaela sunt perfect de acord cu Ioana, noi am mai discutat pe aci de masiniPolo a fost preferatul meu pana sa-mi iau Ibiza, dar ca a doua masina, adica a mea(conform pricipiului ce-i al meu e al meu, ce-i al sotului e al nostru). Sfatul meu indreptati-va spre o masina cu spatiu de depozitare mai mare pentru ca atunci cand veti pleca toti 3 nu veti lua doar carutul celui mic cu voi...Nu ai idee cate se strang, noi reusim si acum sa umplem la refuz portbagajul Octaviei(si asta de pe vremea cand il aveam doar pe Stefi, acum habar n-am cum o sa facem toti 4...) In conditiile in care eu ma consider o persoana organizata in ale bagajelor... (Lauda-ma gura...)
In rest e o masina ok, spatiu interior bun, infingareata, nu foarte scumpa ca intretinere, motor nemtesc cum ar spune unii...
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
Luna1 spune:
Fetelor acum am intrat si eu putin. N-am pus pozici multe ca n-am facut multe cu aparatul meu le astept pe cele super beton facute de un prieten cu aparat profesional. (Sper sa nu ma lase balta ca n-am pozici multe facute.)
Ne-am simtit bine, a fost superb ce mai, a tinut Dumnezeu cu noi.
Urez si eu sanantate multa Dodolinului si La multi ani Brazuca! Sa fii fericita si iti urez sa nu iasa nimic rau la analize Denisei!
Va pup, intru mai tarziu sau maine sa pun cateva pozici si sa mai si vad cateva.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
X-ray spune:
luna abia astept pozele!sa fie intr-un ceas bun si felicitari pentru noua crestina!
deni cum mai e dodo?defapt cum mai sunteti cu toti?am o intrebare tehnica nu reusesc sa incarc pozele,le-am dat jos pe cele ale clauciei si pap.elena si nu ma lasa sa le pun ,cica din caculatorul meu...mai incerc...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Diana2007 spune:
Am intrat si eu ca sa va spun ca banala raceala pe care o credeam este defapt o bronsolita si cu o inflamatie la ureche (pe care eu oricum nu as fi depistat-o).
Bine ca am fost ieri la doctor desi m-am dus mai mult ca sa ma asigur ca e numai o raceala. A cazut cerul pe mine cand mi-a spus doctorul, se pare ca e un virus care umbla si ii afecteaza mai ales pe bebelusi. Victor respira greu si cu un suierat, cutia toracica se vede cum se ridica si se lasa, azi noapte a facut cateva crize de tuse urate, am dormit adunat vreo trei ore si asta pentru ca am facut schimb si cu sotul la un moment dat.
Incerc sa gandesc pozitiv doctorul a spus ca ieri si azi sunt critice daca pot sa zic asa, ca trebuie sa il urmaresc pe Victor tot timpul sa nu cumva sa nu poata respira pentru ca la un bebelus asa mic caile respiratorii sunt foarte inguste si imflamatia poate sa le obstructioneze.
Hai ca nu mai pot sa scriu, scuze daca am fost cam incoerenta, ma simt si vinovata ca s-a intamplat asta, dar as vrea sa nu se intample si la alti bebelusi, mergeti la doctor de la primele semne de raceala !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Ioana75 spune:
Carmen, ma sperii, cum adica abia va incapeau bagajele pentru 3 in octavia? Eu abia astept sa scap de carat carucioare, patut pliabil, scaun de masa si bouncer dupa noi pe unde mergem, sa ne limitam doar la valizele cu haine si jucarii. Cred ca in 2-3 ani se va intimpla.
Smaranda maninca acum un biberon pe zi de Lactana; la ore diferite, in functie de cum mi se pare mie ca am lapte la ora mesei; azi a basculat 140 ml, ieri 90 ml - cred ca ar trebui sa astept sa i se faca foame mai tare ca sa manince mai mult.
Ioana75 spune:
Diana, sanatate multa lui Victor, sa va treaca repede! Si iti multumesc ca ai pus link-ul cu efectele fumatului mamei care alapteaza asupra bebelusului - poate asa vor fi mai putini copii bolnavi.