Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

E un topic despre diversificare si la Parintii intreaba, parintii raspund: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110306&whichpage=1 Vad ca acolo toata lumea e grabita cu diversificatul, dar pentru cine e interesat, s-a postat un link catre un doc. foarte interesant: http://www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=English
Mai am 3 luni sa ma dumiresc ce-i cu diversificarea asta!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Sufar de lipsa cronica de timp pt forum si nu prea-mi place dar deocamdata nu am de ales.

Am citit ff putin din urma.

Luna, v-ati botezat? Daca da, sa va fie de bine, vreau sa vad poze.

Brazuca, La Multi Ani! Iti doresc numai fericire, sanatate si noroc alaturi de cei dragi.

Jadi multa sanatate intregii familii, imi pare rau ca v-ati captusit asa de rau.
Si siropul de muguri de pin e f bun pt tuse, de la plafar sau din farmacii parca.
Vreau de mult sa-ti multumesc inca o data pt mesajul de ziua lui Victor, a fost super-dragut din partea ta ca te-ai gandit la noi.

Si pe mine ma doare gatul, am rabdat aproape 2 sapt dar de ieri am inceput sa iau antibiotice ca nu se mai putea.

Sonia e bine dar avand in vedera ca de luna viitoare incepe cresa incep deja sa pierd somn pe tema asta.
Ar fi multe de povestit, poate maine sa am timp mai mult.

Azi am ore de condus, am reluat scoala ca am permis temporar si trebe sa-mi dau examenul pt cel final. Noroc ca nu stati prin zona ca v-as fi zis "pazea!".

Va pup pe toate, multa sanatate la mamici si pitici,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va salutam si noi

Anunt oficial ca de azi noi am inceput diversificarea

In meniu am avut supa strecurata de legume(radacini de morcov,pastarnac,patrunjel,telina si un cartofior mic).

Impresii :lui Bogdan i-a placut ,pentru ca intindea gurita dupa lingurita ,dar pina invata sa si inghita tot si sa nu ii mai curga din gurita mai e cale lunga .Mie nu mi-a placut .Pentru citeva lingurite de supa am de lucru in bucatarie de citeva ore :preparatul si curatenia de dupa .Nu mai spun ca desi a avut babetica din aia de cauciuc ,tot s-a udat pe haine .Asa ca de acum inainte nu ma mai pling ca sta la sin doar 5 minute si nu mai maninca nimic decit peste vreo 6 ore

Jadi , multa sanatate lui Dodo .Dar Vladut cum e ,e mai bine?

Dimineata am fost cu Tudor la medic pentru ce de vineri imi face febra in timpul noptii .I-am depistat otita ,pt ca zicea ca il dor urechiusele ,dar azi la dr ,la consult nu a schitat nici un semn de durere asa ca nu stiu daca m-a crezut doctorita .Rosu in git are ,dar ceva f discret , la plamini nimic ,desi tusea persista .Ne-a trimis totusi sa ii fac o urocultura .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am avut si noi botezul simbata si baita duminica, a fost foarte frumos, abia astept sa va arat poze.

alina.a, succes sa va treaca suflul; sa ne dai de veste cind se intimpla. Si eu m-am gindit la amameda, poate iti raspunde la sms.
Vio ma bucur sa aud ca ii merge asa bine Ioanei.
Andicu, sanatate sa va treaca mucii mai repede.
ily, n-ai mai zis de mult ce mai faceti.
nico, la noi e invers, Sma zimbeste mult mai mult decit Miru. Hihi, Miruna stie alfabetul de mult, a fost foarte pasionata de litere la un moment dat; dar nu cinta deloc, nici macar o nota - fiecare copil are inclinatiile si preferintele lui.
fianna, ce frumos ca ati fost in anglia sa-l botezati.
Andra, felicitari pentru toate progresele. Ai povestit cum a fost fara bebe si sotz?
Oana, am vazut patutul cu noul utilizator.
Tizo, ce mai faci? Nici un semn?
diane_dun, ce fata frumoasa ai.
Carmen.
Monica, Danis, Lia, Luna, Aylin

Nu mai avem bona, asa ca sta si sotul cu mine acasa, ca eu singura cu 2 copii nu stau. De fapt imi trebuie 2 bone, una pentru Miruna si una pentru Smaramda - eu sa le coordonez.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, felicitari, sa va fie de bine botezul si sa va traiasca domnisoara crestinata.
Ce s-a intamplat, de ce nu mai aveti bona?
Naspa, succes sa gasesti una (sau doua ) asa cum trebe.

pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75
Nu mai avem bona, asa ca sta si sotul cu mine acasa, ca eu singura cu 2 copii nu stau. De fapt imi trebuie 2 bone, una pentru Miruna si una pentru Smaranda - eu sa le coordonez.

Ce tare! Ma gandeam ca trebuie sa fie si niste avataje la faptul de a avea doua fete asa de frumoase. Eu sunt fan Miru&Sma, ca m-ati innebunit cu pozele alea ale voastre! Chiar, ce mai face Smarandita ta? Si stocul de jucarii al Mirunei, cand il mai improspatezi? Vezi ca de acum cumperi pentru doua, grija mare!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor am si eu o intrebare: Eu maine trebuie sa ma duc sa ii ia sange Denisei pt analize, si nu stiu daca sa ii dau sa pape sau nu. Mi se pare aiurea sa plec dimineata cu ea nemancata ca nu cred ca rezista si o sa dea mari concerte!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Anto, spor si curaj la volaneala! (Eu sunt un antitalent la capitolul asta, i-re-cu-pe-ra-bi-la! Barbatul meu se tot certa cu mine si incerca sa ma convinga ca oricine distinge dreapta de stanga poate conduce. Asta pana am incurcat dreapta cu stanga si...)
Gabi, felicitari!!! Asta chiar e o data de marcat in calendar. Cand mai tu vreme, asa, printre picaturi, sa ne mai povestesti si noua cum procedezi cu papica asata gatita, sa furam si noi meserie.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cok spune:

Ioana, felicitari pt botezul ingerasului tau!
De acum are grija Doamne Doamne de ea!
Va doresc numai bine si.....putere multa, rabdare, nervi tari, samd.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, nu stiu de ce nu s-ar vedea. eu cand dau click pe linkul de la semnatura vad. si albumele sunt publice.

daca mai incearca cineva, sa imi spuna si mie daca se vad...

ioana smaranditei si mirunitei!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput