Fructe si legume exotice (pentru Romania)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Ana pentru capcaunei incearca mango piure amestecat cu un strop de para sau piersica (na ca asta nu se mai gaseste acum dar poti folosi unda din compot). Patrick adora piureul asta, manca cate un fruct intreg.

sau mango shake

1 mango copt bine, 200 ml iaurt rece, 200 ml lapte rece, zahar dupa gust

Se curata bine mango-ul, se taie felii si se pune intr-un blender.Se mixeaza usor dupa care se adauga restul ingredientelor si se mixeaza din nou pana se obtine o bautura fina.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Monica multumesc pentru raspuns. Deci numai dupa 'moliciune' poti recunoaste un kiwi bun.

Cred ca la noi se gaseste un singur tip de mango. Tin minte ca am mancat acum cativa ani mango primit de la niste prieteni, adus tocmai din Singapore. Avea miezul alb si e singurul mango care mi-a placut. Am luat apoi de la noi si avea miezul galben si nu mi-a placut la gust.
Papaya mie mi se pare ca are gustul ceva intre morcov si dovleac, nu prea mi-a placut.

Ce ma tot intreb de la luna de miere incoace: in Tunisia am mancat un fel de piersici, in sensul ca aratau exact ca niste piersici turtite si aveau un gust foarte bun. Miezul aducea cu nectarina, dar gustul era intre piersica si nectarina si foarte foarte aromat. Oare stie cineva cum se numesc aceste fructe?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alynutza daca erau ca astea: http://www.davewilson.com/homegrown/gardencompass2/gc4_sept_oct_01/GC4starksaturn.jpg atunci sunt piersici turtite (in Spania se numesc paraguaya) au si aici un nume dar imi scapa. le-am vazut de vreo 2-3 ori in piata, sunt soiuri rare....unele sunt chiar combinatie intre prune si piersici. sunt tare gustoase intr-adevar!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ce ciudatzele mi se par piersicile turtite nu am vazut pana acum...dar daca ziceti ca-s asa bune nu le ratez cu prima ocazie cand le vad

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Alynutza daca erau ca astea: http://www.davewilson.com/homegrown/gardencompass2/gc4_sept_oct_01/GC4starksaturn.jpg atunci sunt piersici turtite (in Spania se numesc paraguaya) au si aici un nume dar imi scapa. le-am vazut de vreo 2-3 ori in piata, sunt soiuri rare....unele sunt chiar combinatie intre prune si piersici. sunt tare gustoase intr-adevar!

Roxana

Eu le stiu cu numele de piersici iraniene. Am mincat numai in Emirate, nu stiam ca sint acum si in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Doamne ce ciudatzele mi se par piersicile turtite nu am vazut pana acum...dar daca ziceti ca-s asa bune nu le ratez cu prima ocazie cand le vad

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Aici se numesc doughnuts... Sunt bune coapte!

Sheannamp hai la Pacific in California unde ti umpli bateriile in fiecare seara in fata unui apus de soare in ocean!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Andrada

io-s cu parsimonele, atit de la exotice,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Si tu???
Vezi ca acum e vremea lor, wow da' bune sunt!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, si mie imi plac mult piersicile astea turtite....dupa cat is de urate pe atat sunt de aromate si bune.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxana mersi mult! Chiar astea sunt! Tare as vrea sa le gasesc si aici. Sunt absolut delicioase.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, vroiam sa va mai zic de Pomelo.(nu stiu daca s-a mai vb de el) nu trebuie ratat ...mie imi place tare mult

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput