Fructe si legume exotice (pentru Romania)
Raspunsuri - Pagina 6
Sheannamp spune:
Mai, fetelor, dar voi nu ma primiti si pe mine pe la voi?
Ca demult visez sa lucrez diminetile la spital si serile la barul meu de pe plaja oceanului (nu conteaza care)
On topic: mersi! va spun ce a iesit dupa ce cumpar.
Mango nu mi-a placut. Are un gust foarte ciudat, parca e prea aromat.
Si nici capcauneilor!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Lorelai spune:
si eu sint fan fructe exotice. fetele papa ananas, mango, kiwi si rodii. nu le place papaya si nici avocado. persimon am cumparat chiar ieri si ma gindeam sa le incerc azi. merci de sfat corinadana, eu asteptam sa se inmoaie, le voi taia cit sint inca tari.
cranberries nu sint coacaze. coacazele sint red sau black currants. eu folosesc cranberries la prajituri, in loc de visine. au foarte multa vit C.
principe, cum se face "socata" din coji de ananas? am unul de executat azi-miine si mi-ar placea sa incerc.
danyce spune:
Danyalo,
Andive la cuptor (reteta olandeza):
4-5 bucati se fierb in apa cu putina sare. Dureaza cam 10-15 minute pt ca andivele nu trebuie sa fie exagerat de moi.
Andivele se pun la scurs cateva minute, apoi se aseaza intr-un vas yena pt cuptor. Fiecare andiva se infasoara intr-o fasie de bacon sau de sunca subtire si apoi in cate o fasie mare de cascaval (sa fie oricum cascaval de jur-imprejur). Se da la cuptor pt cam 15 minute.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
monica-elizabet spune:
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
Andrada spune:
io-s cu parsimonele, atit de la exotice,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
principe spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Mai, fetelor, dar voi nu ma primiti si pe mine pe la voi?
Ca demult visez sa lucrez diminetile la spital si serile la barul meu de pe plaja oceanului (nu conteaza care)
On topic: mersi! va spun ce a iesit dupa ce cumpar.
Mango nu mi-a placut. Are un gust foarte ciudat, parca e prea aromat.
Si nici capcauneilor!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
mango incearca sa-l maninci mai verde...asta pana te obisnuiesti cu aroma.
nici mie nu mi-a placut cand am mancat prima data.
vrei la tropice???...haide ...asa o sa avem si noi unde bea o cocada rece ...in barul tau de pe plaja.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
principe spune:
Lore,
speli anasul bine,il cureti de coaja(coaja o tai mai grosut).
pui coaja de ananas intr-un borcan de 2 litri,adaugi apa,1/2 de cana de zahar si citeva rondele de lamaie.
lasi la fermentat citeva zile.periodic o oxigenezi(o vanturi).
la papaya poti adauga un pic de lamaiie sau portocala,copiii prefera mai mult gustul acrisor.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Ortansa spune:
eu stiu ca parsimon(pe aici se numeste altfel) se mananca mai molicel asa,cand e bine copt.am gustat cand erau tari si mi s-a facut gura punga.eu o decojesc putin si o mancam cu lingurita.
I've gt you under my skin
roxanaz spune:
Ana pentru capcaunei incearca mango piure amestecat cu un strop de para sau piersica (na ca asta nu se mai gaseste acum dar poti folosi unda din compot). Patrick adora piureul asta, manca cate un fruct intreg.
monica-elizabet spune:
sunt mai multe tipuri de mango, unul poate sa fie atzos, unul prea parfumat, altul acru chiar daca este rosu la coaja si pare copt, altul are gust de morcov(pacat ca nu stiu cum se numesc toate)...mie cel mai mult imi place mango rosa...este parfumat atat cat trebuie
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween