LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

auzi, dianocico, ca acu' imi pica fisa... da' ce butonezo-crosetezi matale acolo???

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

La multi ani Karina!!! Sa fi sanatoasa si norocoasa! Mirona, la multi ani si tie mamico!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an... De cateva zile imi tot amintesc ziua nasterii. Ce emotionata sunt!

Va pup

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Anateo, te cunosc... Hi, hi, hi, ce ca lumea mi se pare! Ne-am intalnit acum vreo doua saptamani, in parcul IOR, la leaganele de bebelusi. A fost una din ultimele zile foarte insorite. Mi-am zis si eu ca sunteti tare frumosi si chiar m-am intrebat daca nu cumva scrii pe la fulguleti. Nu cred ca ma insel...

Uite pentru tine si nu numai, poze cu Dragos. Astea sunt cam ultimele poze facute (spre rusinea mea, foarte des nu am baterii, nu gasesc aparatul, ce rau o sa-mi para mai incolo...). Poate ne recunosti si ne mai intalnim. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Rares a fost azi super marait, gingia de jos e umflata, dar nu e umflata langa cei doi dinti deja iesiti ci la distanta de inca un dinte. Ati mai pomenit asa ceva? Adica sa-i iasa dinte dar nu langa cei deja iesiti? Asta de acum ar fi canin, cred...
Sa vedem noaptea cum o fi...
Marani, doamne ce de zapada...si era acum o luna. M-au inebunit costumasele de iarna a Bubeimara, mi-ai amintit ca tre sa improspatam si noi garderoba!
Si Eva, o frumusete! (De maica-sa ce sa mai zic!!!)
Miro asteptam poze cu sufletul la gura...
Na ca mi-ati facut pofta de cartofi prajiti!!! Criminalelor, voi stiti cat e ceasul si ce nasol e sa salivezi pe tastatura!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by marani

AURA, DIANOCICA !

daca aveti chef si timp, niscavai poze avem si noi, pe unele le-ati mai vazut, acu va prezint album complet plus cateva de la Durau, pun link carnatz: http://www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157602400220620/

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

Foarte frumoasa!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianocica

copil culcat. si trezit si iar culcat. se pune cu plus? asa..balcon vizitat. twice. si raportez cu succes terminat si a doua butoniera. si...si...recitit mesaj. deci e seara cu x2. io o tin p-a mea..tu p-a ta..de-aia ne intelegem noi asa bine. ajungem si la momentul cu eu stiu ca nu pot sa te conving, tu sti ca nu poti sa ma convingi...dar tot mi e tare drag cand mai apare cate o discutie deasupra gramelor de papa si culorii de kk, pe care le iubesc de altfel la fel de mult

editez: pt cine rade in barba si se bucura ca iese de o paruiala (nu ca ar fi..ipotetic vorbind..) aceasta nu e o cearta. e dragoste nebuna si furibunda traita saptamanal (bine hai..lunar) pe forumul paralel numit mess. si tot ne iubim. sic!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

cum bre... adica doar pe paralele se lasa cu amor..??? dar noptile fierbinti de asta vara..??? (era doar foarte cald, oameni buni, va rog, nu va pripiti cu concluziile.. :))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

asa, bre, spune tot din casa...fir ar sa fie...

iaca am terminat si butonierele (ca capsele nu prindeau, era materialul prea gros), prins si ariciul, ciuperca, floaricica si...ma rog, un nasture simplu, nah, ca n am mai avut..deci avem gata una bucata gecuta raiat cu blanita de mooori. sper sa o inauguram maine si sa punem la poza la gazeta pupam apasat, ma duc sa mi consolez pisoiul care deja s a trezit de 3 ori, data viitoare bagam un nurofen, speram asta sa fie rezolvarea..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am vazut poze cu EVAQ de FATIMA ,care e o super dulce,imbracata la moda,iar de mamica eeeeeiii,ce sa mai zic?fetelor ati vazut si voi.dar eva e si mai si.mi se pare foarte foarte farte mare.ti-am mai scris eu o data intr-o prestare de treaba asta.mai,lasati-ma cu efectul pozelor ca nu tine.daca nu zice poza ce trebuie,atunci cine.ca la constanta nu stiu cand ajung.

am vazut poze de la ziua ANTONIEI de BAMBO.mai fetelor!voi santeti durere de frumoase amandoua.cel putin antonia,a fost mortala imbracata in rochitica ei de printesa si cu coifuletul,ce mi-a mai placut.ai o fata.....sa-ti traiasca,sa va traiasca!iar tu,arati trasnet.tu si cu mine ce ne-am imbracat la ziua copchiilor,cu bluza cu model...cica de leopard.si de unde ca santem capricoarne amandoua.

am vazut poze de la ziua CRINUTEI de DANDUSA.atata am marit poza cu crinuta in rochitica ei rosie,de m-am holbat la ea....nu stiu sa-ti spun cat.dar m-a dat gata.in primul rand ochiiiii,care nu ai cum sa nu te uiti prima data la asta,si rochita aia meseriasa.rochita ca rochita,dar ...cum,ii vine cu rochita,si cum,ii vine ei in rosu.si tu cu tunsoara ta meseriasa,da'iar ti-ai tuns parul?ca in poza in care te-am vazut ultima data de-ti cerusem nr de la vopseaua de paR8apropo's in tara asta nu se gaseste vopsea wella.ai mai auzit asa ceva?).....aveai parul mai lung.in orice caz iti vine bine bine tare si culoarea si tunsoarea.se cunoaste cine cunoaste!

MIRONA....asteptam poze de la chef.sper ca le pui in seara asta si nu ma lasi pana maine sa astept.fii atenta ca ma duc sa-mi clatesc parul si cand ma intorc....m-as bucura sa vad ca deja avem poze cu kara.

de mult vroiam sa-i spun LAVINIEI,ca pozele trimise de ea sant absolut superbe.ca santeti frumosi amandoi,ca mi-esti draga tare si tare as vrea sa te cunosc.dar si daca vin vreodata in iasi,atunci sa vad cine are timp de mine(de noi).LAURA stiu sigur.....BAMBO la fel....atunci sa te vaz si pe 'netale.pune mai des poze ca ai cu ce te mandri.

de cand ma tin sa intreb de CHRIS.stie cineva ceva?a prestat cumva si nu am vazut eu?CHRIIIIIIIIIIIISS!!!!!!nu s-a terminat cheful de casa noua?????

Mergi la inceput

Lavinia, e tare dulce Mihaita; conversatia a fost mortala.

Dandusa,Bambo, printesele in rochite au fost foarte frumoase de ziua lor.

Dandusa , imi pare rau ca nu ati putut sarbatori in parc, asa cum ati vrut, dar pana la urma a iesit foarte frumos.

Bambo, ce chestie sa nu fie pus bine cataterul! Dar nu putea verifica nimeni?
M-au emotionat ambele povesti, mai ales pregatirea. Pregatirea voastra de acasa eu nu am simtit-o asa, fiind internata cu doua zile inainte. Singurul meu regret la nastere este ca nu am vazut-o imediat, ci doar a doua zi; mai multe va spun in 30

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

REferitor la ce va manca copilul de acum incolo, problema mea cea mai mare este mancarea ce o va servi la cresa. Eu am incercat pana acum sa-i asigur o alimetatie echilibrata, sanatoasa, cu alimente proaspete etc; acolo sigur ii vor da o gramada de prostii gen: cremvusti, snitel, sunca, branza topita. Eu pot interzice sa ii dea, ca doar voi stiind meniul, dar ea nu va pofti la ceea ce papa ceilalti copii?
NU zic ca eu nu mananc snitel sau sunca, dar ea as vrea sa nu manance inca, e prea mica. Ce fac eu in situatia asta???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monicabb

Anateo, te cunosc... Hi, hi, hi, ce ca lumea mi se pare! Ne-am intalnit acum vreo doua saptamani, in parcul IOR, la leaganele de bebelusi. A fost una din ultimele zile foarte insorite. Mi-am zis si eu ca sunteti tare frumosi si chiar m-am intrebat daca nu cumva scrii pe la fulguleti. Nu cred ca ma insel...

Uite pentru tine si nu numai, poze cu Dragos. Astea sunt cam ultimele poze facute (spre rusinea mea, foarte des nu am baterii, nu gasesc aparatul, ce rau o sa-mi para mai incolo...). Poate ne recunosti si ne mai intalnim. Pupici.

Monica, nu-l mai ascunde pe frumosul de Dragos de noi, Pune aparatul la indemana, ia mai multe seturi de baterii si da bataie. Il vrem in mai multe ipostaze, iar daca vii la Timisoara sa te recunosc. Ieri am acostat-o pe Miro la Mall, asa ca nimeni nu scapa

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput