LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

la multi ani, KARINA, ANAMARIA, IULIA !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hopa, prins scutecul!!!
Haideti la cafea...
Noi am avut o noapte lights, trezit o singura data, baut apa , cerut-o pe suzi si adormit la loc. Acum parca e alt copil, nu ala marait de ieri. Gingia e in continuare umflata, dar maraiala a disparut. Eu n-am mai pomenit!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de ieri..sa creste ti mari si sanatosi! Asteptam poze de la party...
Admirat poze de Eva(fatima) si poze de marani...ce indivie dom'le...fete faine, locuiri faine..bebelashe si mai faine...

A meu sot a plecat la urgente la 3 noaptea si s-a intors dupa aproape 4 ore..i-au diagnostificat piatra la rinichi saracu...avea niste dureri azinoapte...

Tema fripturilor: frigem la plansha...adica cu 2 picaturi de ulei de masline. Paneuri fac de 2 ori pe an, din lipsa de timp, ochiuri papam dar tot fara ulei. Peste la fel. Noi unde intr-adevar pacatuim este cu Pizza, ne place la nebunie si ne spargem in figuri saptamanal..cu sunca, cu bacon,cu 7 mii de branzeturi grase, ketchupuri si maslinoaie... cu ce apucam numa pizza sa fie...(cu verdeturi nu!!)

Meniul de ieri:(nici cand avea 2 saptamani nu papa asa des!)
2am 180 lapte cu o masura cereal
6am 180 lapte cu 2 masur1 cereal
9.30 240 lapte cu 3 masuri cereal
14.00 250gr miel cu verdeturi+ 1 petit suiss+ juma felie paine+ciugulit din spaghetili meli+ ciugulit din fursecu meu
17.45 250ml lapte+cereal+banana+biscuit(brik gata cumparat nestle)
20.30 crema din 9 masuri cereale+220ml lapte, dupa care a tras cam 80 ml lapte din bibe..asa de sete zic eu

Azinoapte a rezistat pana la 2.30 fara laptic...mai mult nu, urla ca din gura de sarpe..ati patit careva asa? sa manance ca niciodata? mi-era frica sa nu vomite, sa nu se constipe, diarieze sau alte cele...n-are nimic, inca se si pune isteric daca nu-i dau papica destul de repede...sa fie un puseu de crestere?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dbunny si dani papa de sparge. dani al meu, da? la 2 bibe cu lapticml, la 6 laptic vreo 100, la 9 fructe cca 150, la 13 legume cu carne, la 17 iaurt cu fructe/cereale, la 20 painita cu almette, lapte cu gri, papanasi sau alte cele, la 21 laptic dar numai 180 (cca) si mie mi-e frica sa nu i se faca rau, sa nu de deochi dar si doarme cam multisor zilele astea, cam 4h1/2 ziua, noapte 9-10h

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bebinuta,Kokorina,

Kokorina,noi stam cu socrii dar primim si 2 bucati sandokan cu mama din dotare..da pana vii tu in iasi poate o sa avem casa naostra!

A-deju,
Ia uite-te tu pe revista aia mami special..nu cumva e cea de anul trecut?Ca io nu o gasesc nicaieri!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dbunny si dani papa de sparge. dani al meu, da? la 2 bibe cu lapticml, la 6 laptic vreo 100, la 9 fructe cca 150, la 13 legume cu carne, la 17 iaurt cu fructe/cereale, la 20 painita cu almette, lapte cu gri, papanasi sau alte cele, la 21 laptic dar numai 180 (cca) si mie mi-e frica sa nu i se faca rau, sa nu de deochi dar si doarme cam multisor zilele astea, cam 4h1/2 ziua, noapte 9-10h

Ii clar...s-au pus Danielii la ingrasat
D-zeu sa le tzina obiceiul...ca al meu de cand cu gastroenterita nu mai avea picioare ci carlige

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu mananc prajeli din comoditate, nu am chef sa le fac si e si deranjul prea mare, in schimb mananc pizza, hamburger, pungi de cartofi prajiti, toate insotite de coca cola :)
sotul nu accepta masa fara prajeala decat rar, el isi face el isi strange

dbunny si ivan mananca in cantitati industriale si daca nu.i dau se duce sub punga de paine in bucatarie si tzipa, vad ca gastroenterita are urmari frumoase :))

am vazut toate pozele, dandusa si marani arata bine de tot, fetele frumoase, am vazut.o si pe anateo cred, e tare dulce

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fatima, ma gandeam la tine, ma bucur sa va vad, eva e superba si imbracata in tendinte (vorba lui bmaboletta)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lavinia nu, nu, am luat eu suplimentul mami. e de acum. a deju multumesc!
eu iar m-am spalat pe par, aranjat, etc.........azi e botezul lui Matei, baietelul surorii mele!
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza!Noapte grea am avut...trezit la 2, adormit de vreo 10 ori pana la 4 si tot de 10 ori s/a trezit. Motivul...dintii, cred, ca altceva???

Am fost ieri la cheful celui mai mare fulgulet din TM, KARINA. A fost foarte frumos...multi copilasi ( Alessia cea mai mica dintre ei )... multe jucarii, papa buna ( o bunatate de pandispan, iam iam, bucatele de fructe, din care Alessia mea nu a servit), papa pentru mamici ...pregateala nu gluma. Karina o frumoasa, avea o rochita superba, cu posetuta ( cica pentru bunici ), papucei cu floricele...o dragalasa. A fost foarte cuminte, a lasat invitatele sa se joace cu jucariile ei, ne/a aratat cum merge ea de bine, ca doar e mare de/acu...Alessia mea s/a jucat ce s/a jucat si apoi a tras pe dreapta, nu degeaba era cea mai mica. Oana si ea in fustita cu bluzita, o papusa in marime naturala...A iesit foarte bine cheful, fara incidente sau maraieli, semn ca avem copii cuminti...
revin ca maraie.........

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput