LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

tot imi mai aduc aminte cate ceva...
clar , nu mai am randament intelectual cum aveam...oare lipsa de somn sau batranetea?

Crykett,
de pe la 10 luni jmate a inceput sa mearga, si de atunci face progrese rapid..

Dandusa,
m-am uitat de doua ori la poze..(a doua oara mai mult sa o caut pe ruxandra ).. frumoasa printesa..
Si freza nu e asa catasrofa.. E drept ,te preferam cum erai inainte,dar acum semeni si mai mult cu Crinuta!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mamaana,
Nici eu nu sunt fan prajeli..dar ,da, cartofii si ochiurile mai intra in meniu..
In rest... sa nu aud de parjoale,carnati,snitele,cepa prajita..mi se face rau numai de la miros..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fatima ce domnisoara e eva. iar cu peruca e mortala.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bai, m-ati inebunit cu prajelile astea... io, in calitate de om normal, ma-nebunesc dupe si mananc de cand ma stiu cartofi prajiti, snitel, cascaval pane, peste pane... mananc saptamanal oua ochi, mai trantesc si cate-o omleta, mai mult de dragu' mihaiului... pur si simplu MOR dupa mirosul de ceapa prajita, dar...tre' sa ma satur cu ce mai vine di pi la veshini, ca io chiar n-am la ce s-o folosesc :) aaa... si cred ca sunt fanu' numaru' unu a' lu micky dee ()... ete, si?? mare branza!! mai sunt si alte tazshpe milione de alti oameni exact la fel pe planeta (fie ca vor, au ba, sa recunoasca ). in fine, ca sa nu bat campii prea pe larg, o viata sanatoasa tine de muuuuuuuult mai multe chestii decat un parlit de snitel... si nici pe propozitia anterioara n-o sa bat apa-n piua "momental", ca ne asteapta multi ani de-acu' incolo de dezbatut :))
si as mai adauga (ca tot s-a facut - involuntar - un fel de tema din contrele astea alimentare...) ca mie, spre un exemplu, nu imi place nici broccoli, nici conopida, nici ficatul, de absolut nicio culoare... si pe cartof dulce am pus gura prima oara cu ocazia gatirii pt copchil (iar concluiza a fost...no thanx :)) ). ceea ce nu inseamna ca nu le recunosc valorile nutritive (..prin asta, va rog, a nu se intelege ca pledez pentru vreo valoare nutritiva pe care ar avea-o prajeala...) si ceea ce au ele de oferit in alimentatia copilului meu la momentul actual... prefer sa ii ofer lui posibilitatea ca la un moment dat, intr-o buna zi, sa le scuipe gratios si sa decida dupa bunul sau plac de e cah au ba...
si da, la momentul potrivit, copilul meu va manca si cartofi prajiti, si snitel, si cascaval pane, si peste pane, si oua ochi, si omleta (..si ceapa prajita??? :)))) ) si cam tot ce mananca un om normal si obisnuit... sau poate-o sa fie un matz' vegetarian, si ne luam de labute, si mergem amandoi pe pasune, ca tot s-a eliberat :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sal'tare
gata chefu - sunt epuizata - Kara inca mai alearga prin casa cu verisoara ei.
Eu zic ca a iesit super - astept impresii si de la Dia si Flore. Descarc pozele - le pun pe net - poate abia maine.

per ansamblu sunt multumita.
am trecut asa in mare prin revista cele cateva pagini scrise de cand lipsesc - mai raspund si maine - dar m-a atras faza cu lista.

Si eu sunt pentru a o scurta - sunt multe fete care nu mai scriu la noi.
La faza cu datu cu scroll-ul - am o idee:
postam intai mesajul cu "Fulguiti va rog" si apoi mesajul cu lista. Ce ziceti?

pun poze si revin

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia cartofii prajiti sunt singurii la care mai atentez. dar rar. dar ceapa prajita/calita, carne...bleah...ziceam ca eu nu folosesc ever faina pt ingrosat mancarea (ca tocmai am aflat rolul...)

a deju io vaz un pic de contradictie in termeni. adica pe de o parte ii dai mancare numai pt ca e sanatoasa, ca am stabilit impreuna ca gustul e de cacao, dar pe de alta parte ii vei servi fara greturi mancare confirmat nesanatoasa...ca sa aiba de unde alege? mie mi vine tare peste mana...apoi, ducand un pic la extrem treaba asta cu liberul albitru..ii vei oferi si lui spre prizare o liniuta mica si alba doar ca sa poata alege? ca doar sunti atatia care o folosesc regulat, ca vor sa recunoasca sau nu...

mie mi se pare normal sa incerci sa ii oferi o viata cat mai buna, sa deprinda niste obiceiuri sanatoase (incluzand si felul de a manca). nu sunt cu interzisul, asta se stie, dar pana la a-l vari in gura lupului doar ca sa invete sa iasa mi se pare cale lunga. revin..mai fac o butoniera si ma intorc pe metereze

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

sa va spun cum mancam noi....

rantas niciodata, am folosit la ciulama faina pt ingrosare dar ..fiarta in lapte! deci nu am prajit-o...

ceapa...cand gatesc intotdeauna adaug de la inceput o jumatate de pahar de apa indiferent ce calesc..efectul este absolut acelasi dar sanatate de 2 ori mai multa!

mancam cartofi prajiti ( sunt innebunita dupa ei), oua ochiuri, carne prajita ( mai ales pui prajit..e un deliciu) dar aceste prajeli pe cat posibil cat mai rar...incerc sa fac toata carnea pe gratar, in acest scop am achizitionat una bucata gratar de aragaz

logic ca bebelul va manca oua ochiuri..cum sa nu stie ce sunt alea oua ochiuri?hmmm....fierte sunt cam kaka maka ()

in rest...obiceiuri cat mai sanatoase!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

dianocico.. culca baietu', du-te pe balcon, intoarce-te relaxata si mai citeste o data ce am scris... cu calm :) pe litere :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

copil culcat. si trezit si iar culcat. se pune cu plus? asa..balcon vizitat. twice. si raportez cu succes terminat si a doua butoniera. si...si...recitit mesaj. deci e seara cu x2. io o tin p-a mea..tu p-a ta..de-aia ne intelegem noi asa bine. ajungem si la momentul cu eu stiu ca nu pot sa te conving, tu sti ca nu poti sa ma convingi...dar tot mi e tare drag cand mai apare cate o discutie deasupra gramelor de papa si culorii de kk, pe care le iubesc de altfel la fel de mult

editez: pt cine rade in barba si se bucura ca iese de o paruiala (nu ca ar fi..ipotetic vorbind..) aceasta nu e o cearta. e dragoste nebuna si furibunda traita saptamanal (bine hai..lunar) pe forumul paralel numit mess. si tot ne iubim. sic!

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

copil culcat. si trezit si iar culcat. se pune cu plus? asa..balcon vizitat. twice. si raportez cu succes terminat si a doua butoniera. si...si...recitit mesaj. deci e seara cu x2. io o tin p-a mea..tu p-a ta..de-aia ne intelegem noi asa bine. ajungem si la momentul cu eu stiu ca nu pot sa te conving, tu sti ca nu poti sa ma convingi...dar tot mi e tare drag cand mai apare cate o discutie deasupra gramelor de papa si culorii de kk, pe care le iubesc de altfel la fel de mult

editez: pt cine rade in barba si se bucura ca iese de o paruiala (nu ca ar fi..ipotetic vorbind..) aceasta nu e o cearta. e dragoste nebuna si furibunda traita saptamanal (bine hai..lunar) pe forumul paralel numit mess. si tot ne iubim. sic!

diana si david 03.12.06

cum bre... adica doar pe paralele se lasa cu amor..??? dar noptile fierbinti de asta vara..??? (era doar foarte cald, oameni buni, va rog, nu va pripiti cu concluziile.. :))) )

Mergi la inceput