*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc mult, fetelor. Fac o comanda pt o prietena si, cum n-am gasit cod pt FDP 0 nici pe forumtek, am zis macar sa-i pun un cadou dragut.

Un bogat bancher evreu isi insoara baiatul.
- Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta.Imi dau
brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei
fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre
exemplu, cunosti degetele de la mana ?
-Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc
- Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.
- Ah, nu stiam asta, tata.
- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci
autostopul ; degetul directiei - indexul -, il intinzi ca sa indici
un anumit lucru ; degetul casatoriei - inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei - cel mic - pe care-l ridici cand bei cafea.
- Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii.
- Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. degetulplacerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos. pentru placere,
fiule. Il umezesti cu limba si numeri bancnotele.

Mi-o iau de la moderatori?

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Buna seara!
Fetelor care aveti masina de paine EUREKA cum e paleta (din ce material), pare rezistenta?
Are si functia cu semnalul sonor pentru umplutura?
Ma bate rau gandul, ca nu ma impac bine cu aluatul si masinuta ar rezolva partial problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Viairo, la modelul ala de 49 Euro, paleta e din metal, teflonata. Are si semnal sonor pentru umplutura.

Edit: Poti citi manualul acestei masini aici: http://imp.supertoinette.com/recettes/MAP/notice/manuel_XBM_838_FAR_MAP_MARIE_NO.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, ce dor mi-e de o tura de redouteala ..dar n-am timp nici sa respir. Azi am terminat si cu comanda la termopane, s-au apucat meseriasii de treaba..am fost la Franke sa ne alegem plita, cuptorul, etc...ca sa stim ce dimensiuni au..ca de luat nu le luam acum. Sunt franta de oboseala...sper ca de sapt viitoare sa ne mai linistim nitel si sa reintru in ritm. Tare as mai da o comanda, mai ales ca vin si sarbatorile

Multumim celor care s-au gandit la noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Croco multumesc pentru raspuns. Fac comanda in seara asta, abia astept sa fac o paine de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

quote:
Originally posted by madau

Fetelor, ce dor mi-e de o tura de redouteala ..dar n-am timp nici sa respir. Azi am terminat si cu comanda la termopane, s-au apucat meseriasii de treaba..am fost la Franke sa ne alegem plita, cuptorul, etc...ca sa stim ce dimensiuni au..ca de luat nu le luam acum. Sunt franta de oboseala...sper ca de sapt viitoare sa ne mai linistim nitel si sa reintru in ritm. Tare as mai da o comanda, mai ales ca vin si sarbatorile

Multumim celor care s-au gandit la noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Aha! Madau deci nu carai mobila ci plita si cuptor. Cand le initiezi te rog sa ma inviti si pe mine.
Felicia74 chiar sunt faine cizmele. Dar pacat ca nu au nicio data, adica inaltime, turul la pulpa, treburi de astea.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Pe 30 Octombrie am trimis un mail la relatii cu clientii, pentru comanda din 11 care nu mai venea. Am primit trei raspunsuri de la trei persoane diferite cam la o zi distanta:

"Hi,

Your parcel has been shipped on October 12th through parcel n° 284 5700390. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards.
Cordialement.
Sabine"

"Hi, I did not find your new order at your file.
Best regards.
Cordialement, Sabine"

"La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 30 octobre 2007.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,
Julie Areski,"

.... noroc ca pachetul a venit exact in ziua cand am scris mailul ca altfel cred ca ma bagau in ceata de tot cu atatea raspunsuri care se bat cap in cap!

Cu toate astea, cine imi traduce si mie ultimul raspuns, cel in franceza...pls?

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

"La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 30 octobre 2007.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,
Julie Areski,"

Cu toate astea, cine imi traduce si mie ultimul raspuns, cel in franceza...pls?

Probabil ca le-ai trimis emalul de pe site, ca asa arata un raspuns automat la o intrebare suplimenatra. Iti spune ca raspunsul serviciului lor cu clientii a generat o noua intrebare din partea ta. Si ca ei au primit intrebarea ta suplimenatra din 30 oct 2007. Si ca vor face tot posibilul sa-ti raspunda rapid si in mod exhaustiv. Restul il intelegi.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sal
am primit si io comanda din 19... reavizare , ca parca mi-o avizase cineva....
per ansamblu sunt f multumita, ce a mai nasoala e www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1-femme.aspx?productid=324085945&documentid=201207&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluza asta - partea neagra e plasticoasa rau
am luat si www.laredoute.fr/vente-jupe-trapeze-femme.aspx?productid=324085924&documentid=201207&categoryid=31522160&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> fusta , mi se pare ok, ma asteptam sa fie mai urata. imi si vine f bine, asa ca o sa-mi iau si sacoul si pantalonii
www.laredoute.fr/vente-pull-tunique-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324124500&documentid=428207&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tunica imi place f mult, e fina si frumos lucrata, se aseaza bine
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-femme.aspx?productid=324128051&documentid=201207&categoryid=31520298&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tunica pe maro frumoasa culoarea si materialul imi place cum cade
www.laredoute.fr/vente-la-veste-courte-soft-grey.aspx?productid=324105218&documentid=346107&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sacoul pe negru e frumos, din pacate nu-mi vine (e un nr prea mic)
www.laredoute.fr/vente-jupe-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324089867&documentid=346107&categoryid=32407096&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> fusta , tot pe negru, e fluida si moluta, imi plaec mult. n-are volane la spate.
www.laredoute.fr/vente-pull-col-chale-edeis.aspx?productid=324104517&documentid=346107&categoryid=23110583&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pulover pe maro , e frumos si vine bine dar materialul e zgariecios si mancacios
o fusta pe care n-o mai gasesc - avand singurul defect ca "tipa" pe min, amluat un nr. mai mic ca nu era nr meu...si n-a tinut vrajeala -material mai gros si f fumos la pipait, dak mai dau de ea pun link
www.laredoute.fr/vente-blouse-cote-femme.aspx?productid=324105129&documentid=346107&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> bluza , pe gri, e frumoasa, delicata, a venit cam sifonata si am pus-o la spalat (adica le-am pus pe toate la spalat, numa ca asta era prea botita ca sa-mi fac vo idee cum imi sta ). a venit cu maieul de dedesubt
un tricou soft grey cu maneca 3/4 - frumos, nimic deosebit, nu-l mai caut
si un set de raiati (de 6.99) + un set de malete d-aleade 3 euro pt andrei
noapte buna s-o aluna

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput