*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 17
alinabojuc spune:
Neata.
Mey eu m-am trezit cu zapada afara.Voi? macar daca era inghetat inainte dar asa zapada pe noroi...
Sper sa nu am de iesit azi afara.![]()
Corap frumoase produse. Un gen de bluza din aia neagra am si eu, dar a mea e din bumbac si elastan si e ok. Ah si e portocalie. Poate or fi doar asemanatoare ca stil.
Sa aveti o zi buna cu soare.![]()
alina
Lorenza spune:
Buna dimineata!
Bluza gri pe care a luat-o corap,o am si eu pe negru,e pe gustul meu.O recomand si eu,e f. finuta si vine super,cel putin cea pe negru.Pusesem ochii pe ea de mult,dar o primise cineva careia nu i-a placut deloc si m-am razgandit atunci.Acum ca era la jumatate de pret,am zis sa incerc si nu mi-a parut rau.
Maxia spune:
Corap imi poti spune mai multe despre acest sacou?...ce marime ai luat, din ce material este, captusit/nu...si lungime..
"sacoul pe negru e frumos, din pacate nu-mi vine (e un nr prea mic)"
Multumesc foarte mult
corap spune:
sacoul negru e dintru-n bumbac tesatura groasa (cred ca se cheama doc in romaneste), nu e dublat, dar pe dinauntru arata bine, e scurt (pana la fund), cambrat. nu e de servici, e de plimbare.
eu port 48 in mod normal, dar n-aveau si mi-am comandat 46.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by alinabojucpentru toti cei cu nume de Gabriela, Mihaela si alte derivate.
alina
multumim! la multi ani si din partea mea!
a sosit si comanda mea din 23; duminica seara pun linkurile.
---------------------------------------
common sense is not really so common
danielac spune:
eu nu mai inteleg nimic din site-ul asta:
imi vne mail cu oferta "exclusiva", cu cod personalizat, fara nici o conditie de cumparare si cand sa trimit codul la cos ce mesaj imi da:
"L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client. "
a mai patit cineva asa?
Jasmine tie ti-a mers vreun cod cu cele 3 parka???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danielac
eu nu mai inteleg nimic din site-ul asta:
imi vne mail cu oferta "exclusiva", cu cod personalizat, fara nici o conditie de cumparare si cand sa trimit codul la cos ce mesaj imi da:
"L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client. "
a mai patit cineva asa?
Jasmine tie ti-a mers vreun cod cu cele 3 parka???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
la inceput asa mi-a zis si mie,ca nu pot sa folosesc codul pt ca e oferta personalizata,desi codul il primisem pe mail.
Pe urma nu mi-a mai zis asa,ma lasa sa bag codul dar cadoul (parka aia ) e disponibil abia peste 3 saptamani si din cauza asta nu ma lasa sa validez cosul.
In concluzie n-am putut sa folosesc nici unul dintre cele 3 coduri.
addya spune:

Sfintelor si Sfintilor de azi!!!!!!
am un aviz pt una di cele 2 comenzi din 26...daca reusesc sa ajung azi la posta bag linkuri diseara....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
Cred ca LR s-a tampit de tot.Am primit iar pe mail oferta aia cu cele 3 coduri de -15 euro,FDP=0 si cadou parka.Sunt aceleasi coduri dar mailul are alta prezentare.
Le-am testat si evident ca parka e disponibila peste 3 saptamani,deci cele 3 coduri sunt inutilizabile.