Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

aruncati un ochi si aici:

http://www.youtube.com/watch?v=H2VDSHkS5tU&eurl=http://www.hotnews.ro/articol_89038-Italia-vs-UE.htm

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Super filmuletul unboticutz! M-ai facut sa rad de dimineata. multumesc!
dar, daca nu era Italia, puteam sa jur ca e Romanica noastra! Nici o diferenta! Chiar asa e acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Of, Unboticutz, ce filmuletz ne-ai mai dat si tu sa ne uitam. Ma asteptam la ceva mai concret, dar prostia aia de film ce e? N-are nici o relevanta, e asa de florile marului si nu reprezinta nimic. Si va asigur eu ca in Italia nu e nici pe de parte asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by analessya13

Of, Unboticutz, ce filmuletz ne-ai mai dat si tu sa ne uitam. Ma asteptam la ceva mai concret, dar prostia aia de film ce e? N-are nici o relevanta, e asa de florile marului si nu reprezinta nimic. Si va asigur eu ca in Italia nu e nici pe de parte asa.

totusi, sa nu ne pierdem simtul umorului!

filmuletul este facut de un caricaturist italian; iese fum fara foc?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dragutz filmuletzul. il mai vazusem, dar mi-a facut placere sa il revad. nu stiu daca in toate aspectele are dreptate in leg cu italienii, dar cred ca in toate aspectele se potriveste la romani.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Ramiris, esti cumva tot Guestus cu alta palarie ?
Maria

Maria,

imi pare rau sa te dezamagesc, nu sunt tot Guestus, adminii au premisiunea mea sa-ti confirme.
Stiu ca ar fi fost o mare satisfactie sa demonstrezi ca noi astia de pe taramul mioritic nu putem sa nu facem si noi o smecherie mica sau o inselaciune...
Ti-ai fi putut da seama din felul in care scriem, nu se prea pot face paralele intre stiluri, iar daca singurul motiv pentru care ma banuiesti e ca nu am aceeasi parere cu tine, s-ar putea sa ti se para surprinzator, insa se poate sa existe mai mult de o persoana pe pamant care sa nu-ti impartaseasca ideile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ramiris, am recunoscut in primele mesaje ale tale "tonul" lui Guestus de usoara zeflemea (usoara la tine, accentuata la el).

_
Stiu ca ar fi fost o mare satisfactie sa demonstrezi ca noi astia de pe taramul mioritic nu putem sa nu facem si noi o smecherie mica sau o inselaciune..
Nu, nu am asemenea satisfactii. Cel mult as fi fost dezamagita, nicidecum multumita. Ma leaga prea multe de taramul mioritic ca sa ma bucur de lipsurile lui.

_
iar daca singurul motiv pentru care ma banuiesti e ca nu am aceeasi parere cu tine, s-ar putea sa ti se para surprinzator, insa se poate sa existe mai mult de o persoana pe pamant care sa nu-ti impartaseasca ideile._

Sunt convinsa ca altii gandesc diferit fata de mine, numai ca printre acestia sunt si oameni care-si exprima punctul de vedere argumentat si fara aroganta - ma refer in primul rand la Guestus pt. ca despre tine m-am lamurit ca nu esti asa ca el.

Maria

Mergi la inceput

Filmul nu este altceva decat o parodie, sigur nu are nici un fel de baza reala.
Adresez o intrebare celor care sustin cu tarie ca nu le e rusine cu faptul ca sunt romani si i-as ruga sa imi dea motive valide pentru ca se mandresc. Eu prea multe nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by analessya13

Filmul nu este altceva decat o parodie, sigur nu are nici un fel de baza reala.
Adresez o intrebare celor care sustin cu tarie ca nu le e rusine cu faptul ca sunt romani si i-as ruga sa imi dea motive valide pentru ca se mandresc. Eu prea multe nu am.

Pai daca zici ca e o parodie, se-nseamna ca are cevasilea baza reala ;-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Da, Denizel, s-or fi inspirat de la romani.

Mergi la inceput