Suntem de rasul tuturor!|
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
women13 spune:
Sincer titlul mi se pare un eufemism la adresa crimei tiganului din Roma. Oricum, ma bucur , ca exista un subiect deschis pe aceasta infioratoare situatie, dar haideti sa comentam impreuna urmatoarele:
1. Dupa revolutie tiganii erau primii , care din motive stiute bine de multi dintre noi primeau vize sau reuseau sa plece ilegal-legal, pe cand oameni cu contracte de munca sau invitatii oficiale erau purtati pe drumuri , chiar de insasi angajatii romani in ambasadele sau consulatele tarilor occidentale, recte Italia; nu mai discutam de serviciile administrative ale Romaniei: pasapoarte, vama, etc. ( de multe ori mi-a fost dat sa vad tigan lasat sa treaca cu pasaport fals si roman returnat din vama ca nu stiu ce avea viza legala etc. )
2. Prin perioada anilor 2000-2002 imi aduc aminte ce gura mare avea occidentul ca nu ii integram, ca suntem iresponasabili, rasisti... etc. Ma intreb , de ce ii expulzeaza acum ?! Erau acum cativa ani cu gura mare: sa ii integreze sau macar sa incerce sa vada ei situatiile la care se expun si ce dorinta de a fi civilizati vor regasi in "stofa tiganeasca".
3. Imi aduc aminte, ca nu s-a facut asa mare scandal, cand in tara noastra un italian a venit si a omorat o familie intreaga, inclusiv copilul acestei familii si alti traficanti italieni, de copii sau droguri, sau pedofili. ( nu se compara cantitativ ... dar totusi )...
4. ESTE TOTAL INCORECT SA JUDECAM POPORUL ROMAN DUPA ACESTE GUNOAIE ALE SOCIETATII, SA JUDECAM ROMANII NOSTRI DE PRETUTINDENI, CARE POATE SI-AU RUPT OASELE SI CREIERUL SI SUFLETUL SI TRUPUL PTR. A CASTIGA O POZITIE CINSTITA IN SOCIETATEA IN CARE SI-AU CROIT DRUM.
Nu ma judecati, ca fiind rasista. Din nefericire ajung la vorba parintilor nostri: "nici rachita nu-i ca pomul, nici tiganul nu-i ca omul", or fi ceva minti luminate si la locul lor, insa procentul celor care isi vad de treaba lor si se integreaza in societate este direct proportional cu procentul de infractori a unui popor, la nivelul lor de etnie; credeti-ma este infim, prin comparatie.
Ma opresc aici deocamdata si va scriu sincer , ca ma doare sufletul pentru romanii nostri, care acum sunt jicniti si ponegriti de un popor indurerat, si nu numai, de nenumarate crime si infractiuni crase ale tiganilor, gitanilor, sau cum s-or mai numi, ca numai romani nu sunt leprele astea; auzi rromi , de unde li s-a dat denumirea asta ... T I G A N I vor ramane pentru mine.
P.S. Donez teren pentru Tara TZiganilor, sa se fure, insele, ucida ei intre ei, in tara lor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
analessya13 spune:
De la ora 16 si pana acum a fost un reportaj pe Rai Uno in care s-a discutat numai despre tigani, despre bestia care a ucis ieri, cat si despre alti infractori, bineinteles de natie romana.
Autoritatile au semnat un acord prin care majoritatea romanilor care nu au un loc stabil de munca sau au antecedente penale sa fie trimisi in tara.
Despre atitudinea lui Tariceanu, sincer nu am auzit nimic.
Opinia publica este inversunata, insa, din fericire, au spus ca sunt si romani care respecta legile si nu sunt rasisti. Insa, multi au spus ca noi pentru ei suntem ca o povara, ne-au dat un deget si le-am luat toata mana.
Nu va zic de ceea ce spune sotul meu care e italian, se uita cu scarba la o tiganca rapanoasa, care fuma de zor si tot continua sa isi arate "dantura".
Asta suntem, de rasul tuturor. Repet, pacat ca suntem priviti toti la fel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
quote:
Originally posted by women13
4. ESTE TOTAL INCORECT SA JUDECAM POPORUL ROMAN DUPA ACESTE GUNOAIE ALE SOCIETATII, SA JUDECAM ROMANII NOSTRI DE PRETUTINDENI, CARE POATE SI-AU RUPT OASELE SI CREIERUL SI SUFLETUL SI TRUPUL PTR. A CASTIGA O POZITIE CINSTITA IN SOCIETATEA IN CARE SI-AU CROIT DRUM.
ma faci sa rad, spune-le asta si celor care tremura pe strada de frica romanasilor ce-i asteapta la colt. Italia e totusi un caz extrem, tb sa recunoastem. Am mai auzit aici de romani infractori- vezi de curand atacul asupra presedintelui Köhler - dar nu e chiar asa de grav ca in Italia. Nu stiu de ce, poate sunt mai putini. Nu mi-e rusine sa spun ca sunt romanca, ba chiar am avut surpriza sa am de-a face (si) cu oameni destupati la minte care stiu unde e Iasiul si Timisoara.
Ma rog, asta nu ne spala rusinea.
Am fost in Roma, sa va mai spun ca ne-a luat tremuratul cand am vazut o haita de golanasi (ne-a prins noaptea intr-o gara), si ca am intrat in panica cand am auzit vb romaneste?
![](icon_smile_big.gif)
Cristina
-----------------------------------------------
Andrei are nevoie de voi! Mai sunt ca. 44.000€ de platit, haideti sa-i scapam de datorii, impreuna!
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
imi pare rau dar rasismul e rasism si nu e tolerat pe DC.
Stiu ca toata lumea e afectata acum dar eu sper din tot sufletul sa-l vad pe Basescu cu gura lui mare sa le spuna italienilor oficial ca e absolut de neacceptat sa fim judecati ca natie cu atata ura.
Infractorii sunt infractori si trebuiesc ca atare. Cateodata sincer imi pare rau ca pedeapsa cu moartea e abolita prin europa. Cel care a batut-o cu atata salbaticie pe acea femeie sper sa nu mai vada lumina naturala vreodata in viata lui. Pana una alta italienii trebuie sa probeze cine a omorat-o si dupa aia mai discuta.
Pe de alta parte mi se pare deosebit de periculoasa spirala in care intram, italienii ne condamna in grup ca natie, noi ii condamnam in grup pe tigani si unde ajungem?
iepumic spune:
Din pacate, aceasta fapta vine dupa un lung sir de fapte asemanatoare savarsite de emigranti romani (de fapt: persoane cu pasaport romanesc, ar fi mai corect)intr-un timp scurt (ca au fost de-a lungul timpului multe...dar acum parca s-au inmultit) si a fost picatura care a umplut paharul. Am multi prieteni romani care locuiesc in alte tari, printre care si Italia, si imi este mie rusine pentru ei ca trebuie sa iasa pe strada si sa spuna ca sunt romani si ca vor fi perceputi ca acesti nenorociti care ne fac tara de rusine! Am calatorit mult si nu mi-a fost niciodata rusine sa spun ca sunt romanca dar acum nu numai ca-mi va fi rusine, dar imi va fi si teama!
In august eram la Amsterdam si am luat dimineata un ziar si care credeti ca era articolul de pe prima pagina cu fotografii si head-line??? "Autoritatile din Rotterdam sunt ingrijorate de copiii romani exploatati care cersesc prin centrul orasului", aceasta devenise o problema sociala. AM intalnit tigani romani si in creierul muntilor, la Albertville si Chamonix, si intr-un sat uitat de lume la 25 km de Verona (San Bonifacio) unde, fiind intr-un supermarket cu o colega, am fost "interceptate" de un tiganus care ne auzise vorbind limba romana intrebandu-ne daca nu vrem mai bine sa-i spunem lui ce vrem din magazin si el fura lucrurile respective si ni le vinde afara la jumatate de pret! Nu mai zic ce este la Paris de tiganci cu fuste si basmale cu replica "donnez-moi un sou, donnez-moi un sou"....
Detest aceasta situatie pentru ca mereu am incercat sa schimb impresia strainilor despre romani si sunt multi altii ca mine care au incercat acest lucru (studenti, cercetatori, doctoranzi, muncitori cinstiti etc.) dar se pare ca avem sanse foarte mici de reusita!!!!!
M-am lungit...dar am vrut sa imi vars si eu oful.
Intrebarea mea este: ce putem face????? Cum putem spala aceasta rusine de pe fata Romaniei?
Edit:
1. marina,ai dreptate si nici eu nu sunt de acord cu rasismul si, pe deasupra, chiar sunt printre infractori si oameni care NU SUNT TIGANI ci ROMANI. Asta e realitate. De-aia am si preferat sa spun la inceputul mesajului meu "persoane cu pasaport romanesc". Asta pentru a nu se interpreta ce am scris eu mai departe referitor la tigani ca fiind rasism, eu personal am intalnit tigani super ok, unul chiar mi-a fost profesor in facultate.
2.women13, sunt total de acord cu punctul 2. Dupa ce ne-au aratat atat cu degetul si ne-au acuzat ca incalcam drepturile omului, ia sa se lupte si ei nitel...cine stie, poate sunt mai destepti si ruesesc ce n-a reusit nici Ceaussescu cu toata dictatura lui.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
magh spune:
Referitor la pedeapsa cu moartea:
1. Nu noi i-am dat-o , n-avem noi dreptul sa i-o luam
2. pe de alta parte,ar fi o pedeapsa prea usoara pentru unul ca el
(parerea mea)
iepumic spune:
Ah....si ce ma frustreaza pe MINE, PERSONAL, cel mai mult in povestea asta: ce a reusit tatal meu pentru tara asta cu sacrificii de-o viata si altii ca el (ca sunt destui romani pe-afara care ne fac mare cinste...si as putea da zeci de exemple) strica niste nenorociti ca astia!!!!!!!!!! Acuma chiar m-am enervat!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ardeiash spune:
eu cred ca sunt de fapt interese mari in joc: cred ca se incearca excluderea romaniei din UE si atunci.. firesc se scoate tot ce-i rau in evidenta despre tara si cetatenii ei !
s-auzim numai de bine! si
women13 spune:
quote:
Originally posted by Marina
imi pare rau dar rasismul e rasism si nu e tolerat pe DC.
Stiu ca toata lumea e afectata acum dar eu sper din tot sufletul sa-l vad pe Basescu cu gura lui mare sa le spuna italienilor oficial ca e absolut de neacceptat sa fim judecati ca natie cu atata ura.
Infractorii sunt infractori si trebuiesc ca atare. Cateodata sincer imi pare rau ca pedeapsa cu moartea e abolita prin europa. Cel care a batut-o cu atata salbaticie pe acea femeie sper sa nu mai vada lumina naturala vreodata in viata lui. Pana una alta italienii trebuie sa probeze cine a omorat-o si dupa aia mai discuta.
Pe de alta parte mi se pare deosebit de periculoasa spirala in care intram, italienii ne condamna in grup ca natie, noi ii condamnam in grup pe tigani si unde ajungem?
Marina
Ai mare dreptate si multa luciditate si ratiune in randurile de mai sus. Prin urmare cer SCUZE DC-ului si implicit tie, pentru nuantele de rasism din post-ul meu, dar intamplarea de astazi - a coincis nefericit - o angajata de a mea a fost furata de o tiganca si pentru ca a fost prinsa a fost scuipata si amenintata de tiganul ei extrem de violent, in plina zi , intr-un magazin plin de romani-clienti, care au tacut malc... pana si firma de paza a avut o reactie de rezerva... imi venea sa le dau spaga la aia de la paza sa ii bage in depozit in spate si sa le ..... o mama de bataie sa ii invat minte. Nu am facut-o . I-au luat si ... Dumnezeu cu mila. Culmea angajata mea este tiganca de care va scriam mai demult, care are un bacalaureat, o familie minunata, care face lectii cu fetita ei, este eleganta si educata, uneori poate mai mult ca unii romani de-ai nostri... insa raman la parerea , ca atacurile tiganilor de la cele verbale pana la gestica si violenta sunt extrem de DURE si AMENINTATOARE , care genereaza o frica , cred eu ca atunci cand esti atacat de un animal fioros. Am si eu rude si prieteni prin diferite tari ale Europei si in America si stiu prin ce trec cand apar astfel de evenimente nefericite. Inca o data scuze.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
eu cred ca sunt de fapt interese mari in joc: cred ca se incearca excluderea romaniei din UE si atunci.. firesc se scoate tot ce-i rau in evidenta despre tara si cetatenii ei !
s-auzim numai de bine! si
Cred ca le-ar fi destul de dificil sa gaseasca ceva bun sa evidentieze...
Eu daca as fi UE nu m-as imprieteni deloc cu Romania
![](icon_smile_big.gif)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu