Suntem de rasul tuturor!|

Suntem de rasul tuturor!| | Autor: analessya13

Link direct la acest mesaj

Ieri, de dimineata si pana seara tarziu, pe toate posturile media italiene s-a tot discutat despre crima infaptita de nenoocitul ala de tigan. Imi pare tare rau ca trebuie sa ma exprim asa, dar n-am incotro. Rasa asta ne-a facut de rusine peste tot in lume, nu fac altceva decat sa fure, sa omoare, sa jefuiasca sau mai stiu eu ce.
Nu era destul ca a vrut sa ii fure geanta, ca a violat-o, trebuia sa o mai si omoare!
Mi-e scarba!
Azi am iesit din casa, mi-era rusine fata de italieni pentru cele intamplate.
Sunt comunitati intregi de romani care muncesc cinstit, isi castiga cu greu un banut pentru ca si aici e destul de greu, iar pentru unu- doi care nu fac altceva decat sa fure sau sa omoare, suntem pusi toti in aceesi oala.
Nu inteleg de ce ne comportam asa cu un popor care ne-a primit, care ne ofera o viata decenta si care ne ajuta. Pentru ca Romania nu a stiut sa ne ofere aproape nimic. (Asta este alta poveste)
Pacat pentru noi cei care incercam sa ne vedem de ale noastre si ne fac altii de rusine.
N-am inteles niciodata cum deautoritatile vamale le permit intrarea in sptiul euopean.
Masi intrebcum de Romania e membra UE!!!!!!!!!???????????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

he he he , acum sunt o gramada de reporteri italieni in satul lui .. in avrig , vor sa vada , cica , unde s-a nascut bestia... mama mia ce mizerie si ce saracie e acolo!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pe mine ce m-aintrigat si mai mult este declaratia lui Tariceanu la adresa premierului italian¨Dati-le de munca ca sa nu mai faca asa ceva.
Asta e atitudine de premier ministru la ceea ce s-a intamplat. Adica toti care nu au de munca sa inceapa sa omoare si sa astepte ca un stat strain se le dea de munca.
Sincer mi-e scarba de o asemenea reactie.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Tariceanu nu e la prima abatere. A ramas in istorie replica lui de la inundatii, adresata unei femei careia ii luase ala casa "Si ce, vrei sa-ti fac hotel?" Din pacate, astia sunt guvernatii nostri.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Cam aceeasi poveste si aici. Aproape saptamanal apar in ziare stiri despre romani infractori. De ce sa ne mai miram ca ne e rusine sa vb. intre noi (in public) romaneste. Ba , daca auzim prin preajma pe cineva vb., fugim ca de lepra. Din pacate, suntem cea mai dezbinata comunitate. Cei mai multi fac tot ce e posibil sa se uite de unde vin si cine sunt.(copiii lor ,multi nascuti in Romania nu mai stiu romaneste, cei nascuti aici sunt botezati in alt rit decat cel ortodox; desi nimeni nu-i obliga), etc.etc.Ca sa nu mai zic cum esti privit de zici ca esti roman. Mai bine spui turc, sau albanez.
Or veni timpurile cand vom fi mandri de obarsia noastra?( desigur fiecare am reusit in comunitatea in care traim sa fim respectati, lucru nu tocmai simplu, dar mai departe???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

stirea a ajuns si in media de aici
pentru primul ministru

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

A fost criticat Tariceanu la jurnalele din Italia?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Am si eu o intrebare (si scuze daca este puerila). Nu s-ar putea retrage cetatenia romana acestor indivizi? Macar sa numai fie numiti romani, ca oameni numai sunt demult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Avrig

Avrig este un orasel, de fapt...si nu arata deloc asa cum pare...din cauza acestor nenorociti de tigani care locuiesc la periferie...A fost sat inainte, satul natal al lui Gheorghe Lazar. Prin Avrig trece si un drum european. Eu pot sa va spun ca zona e superba, iar oamenii de acolo sunt destul de instariti. Peste tot sunt insa tigani de genul asta, oameni care au crescut ca animalele si se comporta ca atare. Fiti convinsi ca inconstientul ala a fost crescut cu biciul, are traume adanci si este un handicapat emotional. Din pacate, astfel de oameni sunt peste tot si umbla liberi pe strazi...

Am simtit nevoia sa fac precizarile astea pentru ca am rude in Avrig, orasel situat la 20 de km de Sibiu...Am fost acolo in multe vacante...Mis e rupe sufletul ca lumea percepe Avrigul acum ca pe un loc ingrozitor, plin de monstri.

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by Luna75

stirea a ajuns si in media de aici
pentru primul ministru

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna, pe ce canal sau in ce ziar ai vazut?

anca
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Incidentul vine la putina vreme dupa ce un alt roman a violat si jefuit o profesoara italianca pe treptele unei biserici din orasul Spresiano.

Agresorul a fost prins cu ajutorul femeii careia romanul ii lasase numarul de mobil, pentru ca era convins ca aceasta va mai dori sa-l vada si sa faca sex cu el.

asta nu era tigan

Mergi la inceput