Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Extremistii italieni au aruncat o bomba artizanala in magazinul unor romani....probabil cand o sa reuseasca sa omoare vreun roman doi o sa se simta oarescum razbunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tocmai am vazut la stiri. magazinul era al unei tipe pe care o chema Mailat parca, exact cum il cheama pe asasin, probabil de asta au atacat, au fi crezut ca sunt rude.
in rest, reporterul protv a luat interviu unor italieni care vorbeau de bine de romani, asa ca... parerile sunt impartite, ca si aici ca si peste tot de altfel.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:
Originally posted by XIO

Am pus niste linkuri cu statistici, ca sa fie si ceva adevarat , nu doar preupunerile noastre.
Problema cu rromul care a omorat pe nu stiu cine este mai profunda decat pare.
Crezi ca in Italia rromul ala e criminalul tarii? Stai inistita ca sunt altii , uita-te pe statistica sa vezi cum sta treaba , pur si simplu acum au fost niste jurnalisti destepti care au reusit sa bage tara noastra intr-un con de umbra , si nu doar atat , dar vad ca , asa cum spunea cineva , i-a facut pana si pe unii romani sa se autoflageleze..si asta cere ceva indemanare.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Da, romanii (inclusiv tiganii romani) sunt pe primul loc la criminalitate in Italia, urmati de marocani si afgani.

Maria

Maria , te-ai uitat putin la statisticile puse de mine?
Daca rromii sunt pe primul loc la violenta(asta sa o creada probabil un copil de 3 ani , ca dintr-o tara intreaga vestita pt. crimele odioase ale mafiei si altele ma indoiesc ca fix rromii fac legea) in Italia inseamna ca se inmultesc mai aru ca iepurii de au ajuns la asemenea cigre redutabile.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

quote:
Originally posted by eryteea

nu ii obliga nimeni pe muncitori sa lucreze unde nu le place si sunt platiti prost. probabil lucreaza acolo pt ca nu au altceva si prefera sa lucreze chiar si pe bani mai putini decat sa nu aiba nimic. = contrazicere prin jocuri de cuvinte.

SINT OBLIGATI si aici intervine exploatarea

Ingrid amore di mama

Cum adica sint "obligati", ii trage cineva cu forta de acasa si ii baga in fabrica? Nu au semnat un contract de munca?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

quote:
Originally posted by mimitete

quote:
Originally posted by eryteea

nu ii obliga nimeni pe muncitori sa lucreze unde nu le place si sunt platiti prost. probabil lucreaza acolo pt ca nu au altceva si prefera sa lucreze chiar si pe bani mai putini decat sa nu aiba nimic. = contrazicere prin jocuri de cuvinte.

SINT OBLIGATI si aici intervine exploatarea

Ingrid amore di mama

Cum adica sint "obligati", ii trage cineva cu forta de acasa si ii baga in fabrica? Nu au semnat un contract de munca?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Ma refeream la faptul ca sint obligati de imprejurari si in special de frigiderul gol de acasa.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

XIO, statistica de care vorbeam am luat-o din presa romaneasca. Tot acolo am citit ca sunt foarte multi romani in Italia, aproape un milion. Am fost la Roma intr-o deplasare de cateva zile si auzeam romaneste pe strada si in metrou la fiecare pas. Multi oameni la locul lor, dar cei mai galagiosi erau romani. Cersetorii erau numai romani. Am vazut si tigani, dar si romani curati-spalati care injurau in gura mare in statia de metrou, numai gura lor se auzea din multimea de calatori. Romanii isi fura propriii compatrioti din Italia, chiar ieri am citit cum au spart masina unui alt roman, altuia i-au furat un scuter etc.

Care crime ale Mafiei ? N-am mai auzit demult de vreo crima a Mafiei. Si atunci cand face crime, mafia le face tintit. Eu m-am plimbat prin Palermo noaptea cu frica in san si n-am vazut macar vreun tip dubios. Ma asteptam sa-mi iasa in cale dupa fiecare colt de strada un mafiot, cand colo e mai sigur decat Bucurestiul.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Maria, uite un articol recent despre mafia italiana:
http://www.hotnews.ro/articol_88956-Capul-mafiei-siciliene-arestat-la-Palermo.htm

"Cea mai cunoscuta dintre organizatiile mafiote italiene, Cosa Nostra dirijeaza activitatea economica si politica de zi cu zi din Sicilia. Organizatiei ii sunt atribuite sute de asasinate socante, carora le-au cazut victime importante figuri din Justitia siciliana.
"

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, Mafia italiana nu omoara oamenii de rand, de pe strada. au rafuieli ei intre ei, intre clanuri. doar daca se intampla sa fii pe langa ei cand se rafuiesc si ai ghinionul sa primesti un glont, asta e, dar asa, sa omoare oamenii pe strada mai rar. si macar is mafiotii lor, tot italieni, asa ca le e mai usor sa ii suporte, decat sa vina altii din alta tara si sa le omoare oamenii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Asta stim, ca mafia a facut victime in Italia, dar nu in Romania.
Italienii nu ne imputa crimele comise de romani in Romania, ci pe cele comise de romani in Italia - ceea ce e cu totul altceva.

Eu am pus mai sus o intrebare la care nu mi-a rasouns nimeni. daca ar veni mafia italiana de exemplu si ar incepe sa faca in Romania cateva crime, furturi, violuri asupra romanilor, i-ati mai iubi pe italieni sau i-ati ura ? Sigur i-ati ura si i-ati vrea pe toti plecati.

PS Ati auzit voi de crime comise de mafia pe strada asupra trecatorilor in ultimii 5 ani de exemplu ?

Maria

Mergi la inceput