Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Daca i-am depasit si pe albanezi,vestiti pt. ferocitate,e jale.Daca situatia ar fi inversa,s-ar constitui si aici grupari extremiste care sa faca 'ordine',aplicand legea batei.
Cine sa se ocupe de imaginea Ro?Guvernantii?Ei se tziganesc aici,deci sunt foarteee ocupati cu tot felul de porcarii.Sper sa fie doar ceva vremelnica repulsia asta fata de romani.Se impune o triere la granita,sa nu mai plece orice rapanos sau scelerat,verificarea cazierului.Metode s-ar gasi,numai sa aiba cine o aplica si respecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Multi romani parasesc Italia. S-a aratat azi la Telejurnaul de pranz pe Canale 5: autocare pline de romani, multi tigani, care pleaca; unii dezgustati, altii de frica.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Blue eyes, pleaca si romani-romani (adica ne-tzigani) ? Inseamna ca e grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Pleaca cei fara adapost si loc de munca. Dupa ce se mai linistesc spiritele, fii sigura ca se intorc la talharit.

Sofia mami de Lukas (9 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Imi pare rau ca nu am vazut stirile dar vreau sa spun ca eu ma numar printre cei dezgustati,si asta mai demult.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eryteea

Imi pare rau ca nu am vazut stirile dar vreau sa spun ca eu ma numar printre cei dezgustati,si asta mai demult.

Ingrid amore di mama

Ce te dezgusta - reactia italienilor sau faptele romanilor ? Te intreb pt. ca stiu pe cineva care avea de gand sa plece in Italia la lucru si acum e speriata. Eu o sfatuiesc sa ramana mai bine in Austria (face menaj), dar ea spera sa castige mai bine in Italia (ii gasise cineva de lucru la o batrana care trebuie ingrijita).

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:
Originally posted by eryteea

Ingrid amore di mama

Ce te dezgusta - reactia italienilor sau faptele romanilor ? Te intreb pt. ca stiu pe cineva care avea de gand sa plece in Italia la lucru si acum e speriata. Eu o sfatuiesc sa ramana mai bine in Austria (face menaj), dar ea spera sa castige mai bine in Italia (ii gasise cineva de lucru la o batrana care trebuie ingrijita).

Maria

asa...f bine...si guestus zice sa ramina in austria si sa nu plece nicaieri

Mergi la inceput

Sint superdezgustata de reactia italienilor.Cit priveste faptele romanilor spun ca fiecare padure are uscaciunile ei,noi mai multe ptr ca avem mai multi tigani.
Nu stiu ce sa-ti spun despre ce sa faca prietena ta ,aici unde locuiesc eu si implicit in anturajele mele de italieni ,nimeni nu a scos o vorba .Atit le trebuia ca eu clocotesc in mine si astept scinteia ca sa iau foc ,indiferent de consecinte.Sint rasisti si au uitat ca si ei au fost un popor emigrant si au trecut prin ce trecem noi acum dar cu diferenta ca ei au dus in America MAFIA si noi am adus in Italia oarece tigan care are ca unic scop in viata ,furatul.

Ps-nu trebuie sa se sperie ,nu e dracul chiar asa de negru,cel putin asa sper eu.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Eryteea, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

ok, ti-am raspuns

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput