Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Asta stim, ca mafia a facut victime in Italia, dar nu in Romania.
Italienii nu ne imputa crimele comise de romani in Romania, ci pe cele comise de romani in Italia - ceea ce e cu totul altceva.

pai de ce nu imputa asta politiei din italia? aia trebuie sa-i apere..nu?
si astia din primaria capitalei pot sa gaseasca 10 firme italienesti ce fac evaziune fiscala ...si apoi sa arate cum mor copii mici in spitale intrucit nu au banii de medicamente...si dupa citeva episoade la TVR o sa alerge lumea cu toporul pe toti italienii din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Crime au mai comis ei. Anul asta in Germania de exemplu:
http://www.stern.de/politik/panorama/:Blutfehde-Italienische-Mafia-Duisburg/595307.htmlisburg.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

Italienii nu ne imputa crimele comise de romani in Romania, ci pe cele comise de romani in Italia - ceea ce e cu totul altceva.

pai de ce nu imputa asta politiei din italia? aia trebuie sa-i apere..nu?
si astia din primaria capitalei pot sa gaseasca 10 firme italienesti ce fac evaziune fiscala ...si apoi sa arate cum mor copii mici in spitale intrucit nu au banii de medicamente...si dupa citeva episoade la TVR o sa alerge lumea cu toporul pe toti italienii din Ro.

Guestus, deviezi discutia.
10 firme italienesti care fac evaziune fiscala ? Noi vorbim de crime, talharii si violuri - infractiuni grave asupra persoanei.

Evaziunea fiscala se combate prin controale si amenzi., e cu mult mai simplu - numai sa se faca aceste controale. In plus de asta, cate sute de firme romanesti si de persoane fac evaziune fiscala in propria tara ?

Vezi, asta e problema noastra: in loc sa ne uitam in ograda noastra si sa indreptam ce e de indreptat, ne bucuram ca nici altii nu-s mai breji.

Stii ce a declarat "regele" Cioaba ? Ca Mailat nu e tigan e corcitura cu roman, de asta a ucis, tiganii nu ucid. Aud ?

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magh

Crime au mai comis ei. Anul asta in Germania de exemplu:
http://www.stern.de/politik/panorama/:Blutfehde-Italienische-Mafia-Duisburg/595307.htmlisburg.html

Cu adevarat condamnabil, dar ... victimele sunt tot italieni. Deci ei intre ei. Asta nu face crimele scuzabile, dar confirma faptul ca nu au fost indreptate asupra propriilor concetateni.

Mergi la inceput

quote:

quote:

pai de ce nu imputa asta politiei din italia? aia trebuie sa-i apere..nu? si astia din primaria capitalei pot sa gaseasca 10 firme italienesti ce fac evaziune fiscala ...si apoi sa arate cum mor copii mici in spitale intrucit nu au banii de medicamente...si dupa citeva episoade la TVR o sa alerge lumea cu toporul pe toti italienii din Ro.

Asta ar insemna ca politia e vinovata de toate infractiunile, deci infractorii n-au nici o vina, nu-i asa ? Pe tine te apara politia in fiecare zi ? Ti-au pus cumva paza la usa si bodyguard ca sa te apere ? Asa ceva nu se poate, e absurd ce spui.

Sau ca din cauza celor 10 firme evazioniste din Romania, n-au spitalele bani. De parca ii controleaza cineva pe afaceristii din tara noastra. Economia subterana e mai infloritoare decat cea oficiala.

Mergi la inceput

datoria era a politiei italiene sa puna plantoane...garzi...sau mai stiu yo ce in zonele cu risc. sa-si tripleze efectivele de cind a intrat Ro in EU...chestii de genu" asta.

Mergi la inceput

Pai da, ca Romania e sperietoarea Europei...
Chiar nu stiau asta celelalte tari???

Mergi la inceput

Voi stiti una si buna...tiganii fac in strainatate si d"aia romanii sint "vazuti urit". .....parca e cineva din ro responsabil ca mailat e nebun la cap si a omorit oameni.
Asa presedintele mexicului ar trebui sa mearga numai in genunchi cu luminarea in mina la cite fac mexicanii in US...la fel si seful din paraguay/columbia.
Va spune guestus...relax...nu esti tu de vina pentru ce fac unii sau altii in strainatate.

Mergi la inceput

quote:

datoria era a politiei italiene sa puna plantoane...garzi...sau mai stiu yo ce in zonele cu risc. sa-si tripleze efectivele de cind a intrat Ro in EU...chestii de genu" asta.

Ar fi fost o solutie, dar asta inseamna bani. Adica statul X sa plateasca mai mult pt ca a intrat Romania in EU.
Iar vin si spun, daca am fi fost noi in locul italienilor, am spune de ex.: de ce sa cheltuim noi ca sa ne aparam de italienii cei rai, in loc cu acei bani sa facem spitale ? E ?

maria

Mergi la inceput

Ca nu suntem noi de vina e una...
Au ei insa grija sa te simti vinovat, raspunzator sau macar rusinat.

Mergi la inceput