Suntem de rasul tuturor!|
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
eryteea spune:
Sa-mi fie rusine ca sint romananca? NU,deloc !
Noi sintem mediatizati in strainatate(aici vorbesc de Italia) numai daca ese vorba de delicventi,copii aurolaci si de tigani(nu generalisez)care-si vind copii.Rar vezi un documentar despre cultura si frumusetile Romaniei, care nu sint interesante si sint trecute cu vederea.
Mi-ar fi rusine sa fiu italian,crescut intr-o cultura si intr-o civilizatie net superioara ca a noastra si sa intreb un roman ....da'la voi exista ceai ?aveti si voi unt ? sau daca te intreaba cu ce vii din Romania si-i spui ca vii cu vaporul....si te crede.Mi-ar fi rusine sa fiu italian ,sa aud ca un conational de-al meu a dat foc unui roman doar ptr ca a cerut o marire de salariu si eu sa raspund....foarte bine sa-i arda pe toti.Noi emigrantii de toate nationalitatile sintem cei care le-am marit conturile in banca ,platind chirii si facind munci platite putin si la care un italian nu s-ar presta.
Singurul lucru de care-mi este rusine este faptul cum se comporta in anumite situatii autoritatile la nivel inalt si faptul ca a trebuit sa plec din tara mea (dar asta s-a petrecut cu multi ani in urma si-mi pare rau)
Cu respect si numai bine !
Ingrid amore di mama
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona25 spune:
Intr-un fel au dreptate italienii. daca si la noi ar veni sute de mii de pakistanezi sa "lucreze" si s-ar apuca si de alte prostii, v-ar conveni? normal ca nu... nu ar mai conta cine e de buna credinta si cine nu...
eryteea spune:
Ramona25 dar faptul ca la noi vin italienii deschizind-usi societati si sfruteaza bietii muncitori cu cite 10-12 ore de munca pe zi cu un salar mizer de 100 euro ?Astia sint de buna credinta sau sint delicventi la nivel inalt ?
Ingrid amore di mama
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
dar ei(italienii) ce mama lu' Stefan cel Mare faceau in America prin 1900 ...si ceva cand au navalit toti ca ...italienii??? au adus cu ei crime si muuulte alte nenorociri!mafia era in floare si daca stau sa ma gandesc bine nici acum nu se lasa mai prejos la capitolul asta!voi credeti ca americanii de rand erau multumiti de toate necazurile aduse de ei? acum nu-si mai aduc aminte ca terorizasera americanii cu nenorocirile lor ...acum vad ca fac si altii crime si sunt nemultumiti! sun de acord ca ce s-a intamplat nu este bine dar sa vanezi oameni nevinovati pe strada doar pentru ca unii dintre ei sunt niste animale...hai sa fim seriosi ca nu sunt ei cei care sa discute despre asa ceva!nu jignesti un popor pentru ca unii dintre noi sunt asa cum sunt!chestia este ca oamenii politici de acolo au sarit repede cu gura ca ai nostrii...vai de capul lor!
dana
eryteea spune:
dar ei(italienii) ce mama lu' Stefan cel Mare faceau in America prin 1900 ...si ceva cand au navalit toti ca ...italienii??? au adus cu ei crime si muuulte alte nenorociri!mafia era in floare si daca stau sa ma gandesc bine nici acum nu se lasa mai prejos la capitolul asta!voi credeti ca americanii de rand erau multumiti de toate necazurile aduse de ei? acum nu-si mai aduc aminte ca terorizasera americanii cu nenorocirile lor ...acum vad ca fac si altii crime si sunt nemultumiti! sun de acord ca ce s-a intamplat nu este bine dar sa vanezi oameni nevinovati pe strada doar pentru ca unii dintre ei sunt niste animale...hai sa fim seriosi ca nu sunt ei cei care sa discute despre asa ceva!nu jignesti un popor pentru ca unii dintre noi sunt asa cum sunt!chestia este ca oamenii politici de acolo au sarit repede cu gura ca ai nostrii...vai de capul lor!
Bravo,bravo.....se vede ca au uitat.
Ingrid amore di mama
women13 spune:
Sunt romanca si nu o sa imi fie rusine niciodata. Sunt mai mult decat convinsa, ca romanilor din diaspora le este foarte greu acum, insa sper, ca cei din jurul lor, acei oameni civilizati sa nu arunce "cojocul in foc pentru un paduche".
Insa, ma intorc si va reamintesc , ca noi si administratia am tolerat si am acceptat comportamentul primitiv al tiganilor.
Sa ne aducem aminte de gloatele de tigani , cand isi regleaza ei conturile cu sabiile si batele in mana ... si politia romana II PRIVESTE ...
Cazul FLORARESELOR care se jumuleau in fata primariilor, cand era vorba de modernizarea chioscurilor , tonetelor stradale de flori, ori cand se bat cu proprii lor copii ( de varste mici , de cele mai multe ori, 2, 3 anisori )... Da arunca cu propriul copil in celalalt tigan ... si mama nu e decazuta din drepturi...
Sunt multe ex. pe care voi le stiti deja de la orele de stiri de la noi, care nu fac altceva decat sa fie violente si sa ne faca sa credem , ca NOUA TREBUIE SA NE FIE FRICA DE RROMI...ca, daca nici politia nu face nimic, pai, eu romanul de rand ... mai mult , nici nu stim sa ne unim impotriva unui act public de agresivitate impotriva unui semen de-al nostru, pentru ca ne este FRICA.
DA , TIGANII SUNT EXCESIV DE AGRESIVI SI MULTI ROMANI AU INVATAT , CA E MAI BINE ASA !
DE CE ? PENTRU CA NU PATESTI NIMIC.
SUNTEM UN POPOR NEEDUCAT, NECIVILIZAT SI FARA ISTORIE !
Dam muzica tare , fara sa ne gandim ca un alt vecin este bolnav,obosit,etc.
Ne deranjam reciproc in diverse ocazii si conjuncturi, fara prea multe regrete si fara a ne gandi , sa ne punem in locul celuilalt sa vedem daca noua ne-ar conveni sa fim in aceeasi situatie.
Daca ar veni la noi "rachetii" de Moldova si in cativa ani am deveni italienii de astazi ?!
Haideti sa fim ROMANI adevarati, sa ne aparam poporul, dar sa ne vedem greselile, care isi au radacini in existenta si evolutia noastra , ca natie.
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by eryteea
Ramona25 dar faptul ca la noi vin italienii deschizind-usi societati si sfruteaza bietii muncitori cu cite 10-12 ore de munca pe zi cu un salar mizer de 100 euro ?
Ingrid amore di mama
sfruteaza?
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
incrdibil - pe fondul aceste i tensuni = hotii romani actioneaza in continuare
http://www.hotnews.ro/articol_88832-Doi-romani-arestati-dupa-ce-au-incercat-sa-jefuiasca-un-cuplu-de-italieni-Alt-roman-a-atacat-sambata-seara-o-femeie-din-Roma.htm
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/