Scutecele HUGGIES

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu folosesc de ceva timp si parca nu mai sunt asa multumita. M-as intoarce la Happy. Motivul: de cateva ori am gasit pisu pe pantaloni dar la mijloc, nu la picioare. Adica iese pe sus. Chiar daca nu trecusera nici 3 ore de cand le schimbasem, deci nu erau pline. Probabil de cand e mai activ...nu stiu ce sa zic, dar mi s-a parut ca Happy imbraca mai bine. Cred ca depinde si de conformatia bbeilor, adica daca au burtica sau daca sunt mai slabuti.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor eu le-am incercat pe toate cand Rares era mic si iesea cacutza peste tot, iar happy mi s-au parut infecte, ma scuzati dar nu as mai cumpara asa ceva. Singurele pe langa pampers care erau mai de doamne ajuta au fost libero: la noi nu prea se gasesc insa, destul de rar, nu la orice magazin. Huggies erau ok dar parca sunt cam din gartie, asa au invelisul ala, in rest nu as avea ce sa comentez despre ele. Noi insa pana la urma ne-am intors la pampers.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Asa si mie mi s-au parut cele mai bune Pampers, dar Mati facea alergie de la ele. II apareau buburite mici si rosii pe marginea pampersului, si la picioare si la spate si pe burtica, nu mai zic pe putulica.scuzati

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Fetelor, intre timp fusei la selgros. Da, marimea 4 se potriveste acum ptr noi.Sunt 70 de bucati, cica 35%gratis, megapack. Voi lua 4 pachete, sper sa nu imi para rau.
Va multumesc mult ptr ajutor!
Sa cresteti mari!Multe de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Fetelor, intre timp fusei la selgros. Da, marimea 4 se potriveste acum ptr noi.Sunt 70 de bucati, cica 35%gratis, megapack. Voi lua 4 pachete, sper sa nu imi para rau.
Va multumesc mult ptr ajutor!
Sa cresteti mari!Multe de la noi!

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

noi din astea folosim si sunt multumita. acum am trecut la nr 5, ca zmeul are 11 kg si scutecele nr 4 il strangeau.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lavinia, si noi folosim Huggies SuperFlex si sunt super multumita. Am folosit si Classic, dar nu mi-au placut. Oricum, inainte sa cumperi 4 pachete eu zic sa le incerci, intrucat se poate intampla ca micuta sa nu le tolereze. Copilasul prietenei mele a patit-o urat de tot cand am schimbat Pampersul cu Huggies...Deci musai incercat inainte sa nu apara vreo reactie alergica!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Asiza, da ai dreptate, ar trebui sa le incerc, sa nu se irite. Nu vreau sa dau banii degeaba, si sa se irite la fundic.
Cele clasice cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Scutecele HUGGIES nu imi mai plac.
Am folosit cat Mateea era mica si am fost multumita. Acum cand se joaca si face pipi mai mult iese prin mijlocul scutecului...nu pe lateral. Cred ca daca mai cade in fund tasneste prin scutec, altfel nu imi explic. Am gasit-o uda pe body, la mijloc, intre picioare. Asa ca ne intoarcem la Pampers... mi se par totusi cei mai buni cand copilul alearga toata ziua, se joaca, etc.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Le-am cumparat pana la urma, si de doua zile le folosim. Deocamdata nu am avut incidente neplacut, nu se irita, nu iese pe linga.Cred ca depind si de conformatia copilului, de cit e de lung sau gras.
va multzumesc tuturor ptr ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiu44 spune:

eu sunt multumita de ele si de happy. noua nu ne place pampers ca ne iritam putin.

Mergi la inceput