Scutecele HUGGIES
Buna! ce calitate au aceste scutece?
E oferta la Selgros si as vrea sa imi fac provizii peste iarna.Sunt bune, absorb bine?
Acum Folosim happy.
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
noi oscilam intre huggies si libero de ceva vreme. inainte am folosit pampers si happy dar nu am fost multumita deloc
huggies la noi functioneaza super ok. sunt suficient de "slim" ca sa nu fie incomode pentru pitica mea, dar si absorb foarte bine... accidente au mai fost, dar si cu libero... (cu pampers si happy nici n'are sens sa mai vorbim... ca din cauza asta le'am schimbat).
deci, per total, sunt foarte multumita de huggies
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
TOMALAVINIA spune:
Multumesc mult!
Noua ne placeau tare mult Happy, dar s-au scumpit acum.
Sa cresteti mari!
gabitzam spune:
Noi folosim Huggies Superflex, mi se par foarte absorbante, subtiri, comode. Sunt din cele cu Winnie the pooh pe ele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
clarrice spune:
Noi am folosit Huggies si Pampers la inceput si destul de repede am renuntat la Pampers, iar acum cumparam numai Huggies.
Raportul pret calitate e clar in favoarea acestor scutece.
Roxana80art spune:
Buna Lavinia
Eu am folosit fetitei mele, care acum are 3 ani si 2 luni si care nu mai face pipi in pampers de vreo 4 luni-si atunci numai noaptea mai facea- la inceput Pampers si mai apoi Happy.
Concluzia trasa de noi :
- Pampers - sunt bune numai cat copilul este mic, dar mai apoi nu pentru ca sunt foarte mici,nu corespund kg cu marimea lor reala - nu zic ....sunt si bune ca sunt tare moi si placute ptr copilasi dar ce sa te faci ca il strange pe copil la un moment dat....din pacate
- Happy - noi ne-am inteles excelent cu cu ele, sunt absorbante, sunt destul de mari ca marime.....dimineata nu-ti gasesti copilul ud pana la gat - cel putin noi n-am patit-o ....ce sa mai spun ...noi am fost foarte multumiti de ele si mai e ceva....nu sunt foarte scumpe comparativ cu alte scutece de bebei.
Va dorim numai bine si sa cresteti mari si frumosi....
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
redai spune:
noi folosim scutece si de la pampers si de la Huggies.Amandoua au si parti bune si rele.Dar in comparatie cu Happy nu se compara. Huggies este mult peste.
Lore, mamicutza lui David
POZE
blackpanterro spune:
Huggies sunt foarte bune pana ajungi la pull ups.Atunci scade absortia asa ca am trecut pe Pampers pull ups.Huggies mai folosim numai noaptea, Huggies Overnites, care sunt groase si absorb tot.Cand se trezeste Aidan scutecul are 1 kil de atata pishu.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
TOMALAVINIA spune:
Multumesc fetelor ptr informatii! Sa va traiasca puiutii si sa cresca mari si sanatosi!
Acum, mai explicati-mi cite feluri de huggies sunt?
Cristina mea are 8 kg jumate si nu stiu de care sa iau, avind in vedere ca nu am mai cumparat niciodata.
m_monique spune:
TOMALAVINIA in cazul tau as alege nr 4.
noi folosim huggies clasic si suntem foarte multumiti. imi place ca au in spate elasticul mai lat, si nu iese kk din scutec (al meu copil e mai productiv de felul lui).
am mai incercat si pampers, dar raportul calitate/pret e in favoarea lui huggies.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei