Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 12

adimercedes spune:
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Nu-mi plac despartzirile. Ieri a plecat tati in Canada penru 2 sapt si am plans ca niciodata la despartzire... Una pe zi e de ajuns.
Si tot am dat la soricei citind azi ultimele voastre postari de la Odisee... (carpatino, te prind eu odata la o bere belga si te trag de coditze!)
Nu-mi vine sa cred! S-a incheiat Odiseea, s-au incheiat 40 sapt, avem mii de saptamani inainte alaturi de dulcetzurile si papanasii nostri!
BINE V-AM REGASIT LA SCUTECELE!!!
Ma bucur mult ca existatzi!
(Ca sa nu devin sentimentala am schimbat muzica - ascultam cu Michael Doris Day - acum suntem la U2!)
Va pupam pe toate!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
Picio, avem noi doua ce avem!!!! Maine dimineata pleaca sotul meu la Barcelona pana duminica viitoare
 . Offff. O sa ma gandesc la tine
. Offff. O sa ma gandesc la tine 

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

andrruzza spune:
andrruzza spune:
 Uhh, voi vorbiti de iesiri la munte iar eu nici din casa n-am iesit pana acum Rares a fost racit, Stefi s-a luptat si ea cu nasucu' infundat, plus vremea asta. Azi Rares a plecat la cresa, dupa 10 zile singura cu amandoi mai apuc si eu sa citesc forumul. Asadar, pentru mine dupa mai bine de 20 de zile state in casa si o plimbare in parcu' moghiosoh ar fi echivalenta cu una la londra
 Rares a fost racit, Stefi s-a luptat si ea cu nasucu' infundat, plus vremea asta. Azi Rares a plecat la cresa, dupa 10 zile singura cu amandoi mai apuc si eu sa citesc forumul. Asadar, pentru mine dupa mai bine de 20 de zile state in casa si o plimbare in parcu' moghiosoh ar fi echivalenta cu una la londra
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Morgano spune:
Morgano spune:
 Adimercedes, si eu cezariana am avut si pt aia tot m-am ales cu o infectie intraspitaliceasca cu e-coli pe cinste.
Ca sa ma laud si io pana ati fi observat careva, si eu sunt mamica de doua fete de 10 :))
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

moldoveanca spune:
moldoveanca spune:
 Am zis sa scriu intai cat doarme bebe si apoi sa citesc din urma.Nici nu am apucat sa-mi iau ramas-bun de la odisee ca am fost super ocupata cu pregatirile pt botez.Va multumesc din suflet fetelor ca ati fost aproape de mine si am trecut mult mai usor prin sarcina sunteti niste dulci toate

.Acum iata-ne la clubul scutecelor sper sa trecem usor si prin asta si fara probleme si apoi sa ne vedem iar la o odisee ca tare frumos a mai fost.Revin dupa ce mai citesc din urma
.Acum iata-ne la clubul scutecelor sper sa trecem usor si prin asta si fara probleme si apoi sa ne vedem iar la o odisee ca tare frumos a mai fost.Revin dupa ce mai citesc din urma
teo

Annisia spune:
Annisia spune:
 Bravo Ripley! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa aiba noroc in dragoste!
Tu din ce schimb faceai parte la odisee, spune repede??!!!!???
Micul Yannis creste mare Pozne
Pozne

Piciulika spune:
Piciulika spune:
 Draga Tomasa, felicitari pentru mesaj!
Foarte cald, deloc melodramatic, foarte sincer si pe sufletul meu.
Iarta-ma daca te-am "destabilizat" cu mesajul meu, nu-mi era in intentzie, stii bine. Pup you once more!

Piciulika spune:
Piciulika spune:
 Tomasa, o sa mai caut gama si la alte farmacii si drogherii - cine stie? Daca nu si nu, odata ma reped pana in Franta si sho pe ele! Daca tu le recomanzi, musai is bune!
Am ras de numa la faza cu fisu! E asa de dulce Tudor!

betty78 spune:
betty78 spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:Am luat umidificator...scazuze umiditatea in ultima luna cu 30 procente si daia s-a agravat nasucul ei.
Originally posted by Roxana_G
SabinaY, eu zic sa il cureti dimineata in nasuc,, nu cumva e aerul prea uscat? Si la noi e mai uscat nasul lui dimineata si uneori parca aud un fornait. Am comandat umidificatoare pentru ambii copii, azi mi le aduc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Am incercat sa ii trag nasucul.Am chinuit-o degeaba,nu a iesit nimic...si atunci de unde fornaiala?In fine...nu stiu ce sa mai zic.
Am fugit la scoala,v-am pupat.Mai revin pe maine...la schimbul 3.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
si la noi nasucul e mai fornait dimineata.....pana acum am rezolvat cu mult ser si batistuta bebelusului, dar cred ca este timpul sa iau un umidificator. Adevarul este ca aici am sauna 27-28 g, dar pe luna viitoare ma mut la 3 camere ca nu mai rezist unde stau si nu stiu daca acolo o sa fie la fel de cald...dar mai bine il am si o sa il folosesc oricum
Betty78
 de
de Mario-Alexandru 16aug2007
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Tomasa, dc te incalzeste, si Alex vrea o sora.  Ce e cu Neopreolul?  I-am dat si eu vreo 2 zile cand am isit din spital pe ranile de fata, pe care le facuse de la leucoplastul pus pentru lampa.
 Ce e cu Neopreolul?  I-am dat si eu vreo 2 zile cand am isit din spital pe ranile de fata, pe care le facuse de la leucoplastul pus pentru lampa.
Crissintibun, bine ati venit la noi. Umidificator am comandat de la chicco cu abur rece, azi o sa vina, nu stiu inca daca este bun.
Carpatina,  mai tu ai ceva cu mine, prea ma taxezi. Eu zisei sa fiu delicata, sa nu ma laud ca are fiecare camera lui, si tu te iei de mine.  Bineeeee!
 mai tu ai ceva cu mine, prea ma taxezi. Eu zisei sa fiu delicata, sa nu ma laud ca are fiecare camera lui, si tu te iei de mine.  Bineeeee!
Ripley, bine ai revenit, sa iti traiasca printesele si sa fie sanatoase!
Cecilia, multumesc mult de mesaj.  Eu am dat 280 RON pe vaccin.
 Eu am dat 280 RON pe vaccin.
Sabina, sanatate multa Sofiei, asa mi-e mila de ea saraca. Ai grija sa se hidrateze bine. Eu ii dadeam Alexnadrei pliculete Humana Electrolyt.
Papanasul meu e cam agitat azi, nu stiu ce are, le cam vrea in brate si nu e milos cu cocoasa mea. Revin.
Rox ,
 Alexandra Maria  (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Sabina spune:
Sabina spune:
 eu am observat ca dupa 6 saptamani s-au redus simtitor bubitele de poe fata.
aveti si voi rabdare, e ca la guturai, cu tratament trece in 7 zile, fara intr-o saptamana....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina,  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia                                       si
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia                                       si    bb Gheo
 bb Gheo