Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hiiiii, nenicaaaaa noi cand inauguram papanasii si dulceturile? Ne riscam la o intalneala cu bebicii? Era mai castoc daca organizam ceva intr-o casa sau la munte undeva. Ca sa aiba si tzoncii nostri niscaiva conditii de schimbat, dormit, papat...
Si albumul cu papanasii si dulcetzelele noastre???? Hai, care se pricepe sa stranga pozele, sa le dimensioneze, puna o rama sau un chenar, sa le dea denumiri haioase... In fine, sa iasa ceva dragut, sa ne caracterizeze!!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu ma pricedp la Photoshop, da nu acuma.
dupa ce caaia mare boleste, arata casa ca la nebuni.Am 4 randuri de asternuturi de intins, fierbe un orez chior pt Galagie,rufele de ieri sunt pe uscator, cartile si revistele mandrei(colorat, jocuri educative) insirate pana si in paturi, plus ca m-am trezit acuma ca am un sutien langa computer, vis-a vis de cana bauta de cafea. Mi l-a pus sotul , ca se pare ca l-a gasit undeva pe jos....
Lui Gheo i-au ramas mici aproape toate hainele, si nu pot iesi sa-i cumpar nimic in conditiile astea.
Colac peste pupaza, mai avem si-o vizita la ora 14, bunica lu fecioru cel mare,(apropos, vine in seara asta din Franta de la Gagica, cand ne linistim va zic eu si ce e cu nora mea, si barbatu o sa faca frumusel un drum la 2 noaptea pana la aeroport.....) cea care e medic pediatru si o sa o vada pe Sofia nitel.Asta e minunat, numa ca o sa primesc observatii ca la dezordinea asta sigur ne imbolnavim de heptatita.

maaaaaai, m-as duce la grota aia, mai tineti minte?

(promit sa nu mai fiu asa egocentrista, m-am vaicarit infiorator, dar sunt intr-o lipsa totala de empatie azi, iertareeee)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, nu cred ca avem aceeasi pediatra, ca a mea e in Drumul Taberei. Reteta aia de i-o promisesi Roxanei era pentru cruste? Vreau si io, pleaseeee

Annisia, sa stii ca-i o idee asta cu muntele. Io m-as baga. Si al meu la fel. Ca stam in Bucurestiul asta mizerabil ca huhurezii si tanjim dupa socializare. Bineinteles, puturosi fiind, ar trebui sa se ocupe cineva de asta, ca noi nu suntem in stare.

Da stiu ca aveti limbarita fetelor!

Eu ii scanez acum lui fi-mea desenele pe care le-a facut saptamana asta. Daca sunteti cuminti, poate va arat si voua. Dupa aceea ma duc in urma sa citesc ce ati mai scris.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabinelu', greu cu copiii. Ma primesti si pe mine in grota aia? Cam aceeasi situatie e si la mine, poate o idee mai putin "furtunoasa". Nici noi nu mai incapem in haine, dar ma abtin cu greu pana dupa botez sa mai cumpar ceva, ca aprca vad ca raman iarasi cu o tona de haine nepurtate. Si al treilea chiar nu-l mai fac. Asa zic io, ca al meu sotz e de alta parere. ma intreaba cand imi vine ciclul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana ti-am trimis un PM

Ana, nu am reusit sa trimit reteta, am scanato dar nu stiu sa o pun in PM, zi-mi si mie cum o pun. Normal ca ti-o trimit si tie

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina

La subrat e irelevant la copii. In popo sau ureche e cel mai indicat.
Doamne ajuta sa nu fie infectie urinara, dar poate o ustura cva pe-acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, offf, eu stiu, dar asa ii luau temperatura si in spital. Am mai pus mana pe ea sa o simt, dar nu pare sa aiba temperatura...

O sa vorbesc maine cu pediatru. Multumesc de raspuns.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Adimercedes: posibil sa fie o mica infectie urinara - de racit nu cred, sincer - ia fa-ti tu o urocultura, dc ai tu ceva, cam are si ea. Nu ar trebui sa planga cand face pipi. Daca nu, sunt pungute care se lipesc la pasarici si poti colecta urina ei si o duci la analize.

Cat despre temperatura, ori in fundulet ori cu termometru special pe frunte, in ureche, suzeta etc cred ca iei temperatura corecta la varsta asta. Nu are cum avea 35.9, ar fi prea putin.

Nu te speria, sunt sigura ca e totul ok

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Ripley, multumesc de raspuns si de incurajari. Eu am avut cezariana, deci cum ar fi putut ea face infectie urinara? Mai ales ca am fost pe antibiotice in timpul travaliului si a nasterii.

Offf, ce suparata sunt . Sper sa ma sune maine pediatru si sa reusesc sa imi spun pasul.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Tomasa ,iti multumesc k mi-ai raspuns repede si detaliat,mai ales k de abia asteptam sa mai citesc si parerea altcuiva sa stiu ce atitudine sa iau.Pana acum Ami a mea nu a dat nici un semn de colici ,dar aseara am cedat ispitei si am mancat un cremsnit si cand m-am trezit sa o alaptez ma durea burtik si ma simteam balonata si ea a fost pt prima oara cand s-a strans si a plans vreo 2 ore jumate fara motiv si ar fi mancat incontinuu.Ce vreau sa va intreb este dak de acum sa ma astept sa se repete episodul ,sau am sanse sa fi fost doar din cauza k am mancat eu aiurea.
Bety ,multumesc de urare si te rog cand ai timp sa scrii reteta pt colici cu probiotice.Multumesc

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ma apucasem pe la 3 dimineata de recitit. Am deschis la intamplare un capitol din odisee (63 s-a nimerit). Ce amuzant e acum cand toate sunt atat de prospete in noi! Probabil ca peste 5 ani nu vor mai fi la fel. Eu una as oferi si niste diplome, ca o marca a fetelor noastre.
Cine sa fie mama mamelor, mama tuturor, care mereu ne-a indrumat si sfatuit? Sa va dau un indiciu? Era sa pierd sarcina din pricina ei, cand mi-a aratat prima poza. Am confundat-o cu o persoana din peisaj. Nu v-ati prins? Va mai dau unul... Nu-i plac manelele. Cred ca se stramba rau de tot cand le aude, o zgarie pe timpan...
Hei, dar prietena noastra cea mai buna, pe care ne putem bizui la orice ora din zi si din noapte? Cand am avut nevoie de o vorba buna, la cine am fugit toate? Indicii? Are o tzaca cu gradinaritul, niste vecini nesimtiti, o menajera zurlie... Nimic, nimic? Va mai ajut... Si-a cunoscut sotul intr-o excursie la munte si i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste chiar aici, la noi la odisee...
Cine e cea mai amuzanta, traznita, zapacita, zgubilitica si simpatica???? Haide ma, chiar nu stiti? Are un nume de apa minerala si cu toate astea nu face glume rasuflate... Ati face bine sa nu intrati in gura ei ca muriti de ras...
Cine e cea mai frumoasa mamica??? Stiu ca am fostara cu toatele superbe, dar e una mai motata printre noi. Sa va dau un semn? Cei mai minunati ochi, cel mai frumos zambet, alea, alea. Hai ca nu-i greu de loc...
Si multe alte cea mai cea...
Avem vreo cea mai mancacioasa? Cine a luat cele mai multe kg in sarcina?
AAAAA, stiu sigur cine e cea mai f... sexoasa (ca sa zic asa). Multe am trecut de 6 saptamani si putem vorbi de lucruri sfinte. Ea si orgasmele ei... Ptiu, ptiu...
Avem si o invatatioasa, o modista, o eleganta, o sensibiloasa si tot asa. Cu siguranta avem si o cea mai certareata. Hihihihihihihihihi.... Cred ca fiecare suntem cea mai cea intr-un sens sau altul. Adevarul e ca am fost alese pe spranceana la odiseea aista...

Puteti sa incercati si voi exercitiul de a deschide la intamplare capitole din urma. Sa vedeti ce dragut e sa retraiesti o zi din minunata noastra experienta impreuna.

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Nu-mi plac despartzirile. (Edit: asta apropos ca ieri nu am bagat nasul pe seara sa-mi iau ramas bun de la Odisee). Ieri a plecat tati in Canada penru 2 sapt si am plans ca niciodata la despartzire... Una pe zi e de ajuns.

Si tot am dat la soricei citind azi ultimele voastre postari de la Odisee... (carpatino, te prind eu odata la o bere belga si te trag de coditze!)

Nu-mi vine sa cred! S-a incheiat Odiseea, s-au incheiat 40 sapt, avem mii de saptamani inainte alaturi de dulcetzurile si papanasii nostri!
BINE V-AM REGASIT LA SCUTECELE!!!
Ma bucur mult ca existatzi!

(Ca sa nu devin sentimentala am schimbat muzica - ascultam cu Michael Doris Day - acum suntem la U2!)

Va pupam pe toate!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)

(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)

Mergi la inceput