PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinuta27 spune:
neata fetele
sunt racita bocna...nu stiu de unde si cum...mi-e frica sa nu ia si rares care ieri s-a culcat la 6 seara si a dormit pana azi diminieata la 8, dar pe tot timpul somnului a marait si a plans ...nu stiu ce a avut
ziceam ieri ca mai am sa va zic ceca dar nu am mai avut timp...luni cred ca ma internez in spital ...de luni ma simt rau, am lesinta nu stiu ce naiba am dar a inceput sa imi fie frica...a bagta si spaima in mine sabina ...si m-a luat si sotu pe sus asa ca ma internez sa imi faca niste analize sa vada ce naiba mai am
ma rog trecem peste
chiara esti mortala io zic sa ne mai citesti
babee tare rau imi pare de philip...sanantate maxima
map si nicolica noi venim sigur (am luat bilete) pe 28-30 decembrie langa landshut la gaizenhausen sau ceva in genu' daca aveti tp poate o punem de o cafea
sabina sa aiba grija la mers si sa se odihneasca...din proprie experienta iti spun ca e lung drumul de la arad la zurich...imbarbateaz-o si sfatuieste-o sa mai doarma o noapte undeva...iti zic pe mes unde sa cauti hotel
va pup fetele ca ma apuc de treaba ...sper sa mai am tp de scris azi
pupicei
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Piersicutze spune:
chiara eu zic sa te pui pe treaba
si eu m-am uitat cate noi gravidutze suntem si m-a uimit rezultatul = 8 , cu diferite conditii si posibilitati
si mie imi da curaj chestia asta...daca pot 7 mamici cu bebei de varsta biancai inseamna ca o s apot si eu
mie mi-e teama doar de cum vor dormi, si se vor trezi unul pe celalalt pentru ca este casa micutza, dar fericirea este atat de mare cand ma gandesc ca o sa mai am un bebic incat uit repede si nu mai stau s aimi raspund
nico
quote:
Originally posted by chiara.2005
Si in alta ordine de idei...vreau sa va spun ca pana acum nici nu ma gandeam la bebe 2 , de cand va citesc si vad ca sunteti din ce in ce mai multe insarcinate am inceput sa ma gadesc din ce in ce mai des la posibilitatea unei surioare pentru Andreiut. Oare ce sa fac? sa nu va mai citesc? sau sa ma gandesc din ce in ce mai des...
Piersicutze spune:
sabana sa va bucurati de cadouri si hainutze
cred ca o s aincep s aapelez si eu la metoda asta cu curierul al usa...
madaaa vroiam sa iti scriu s ane dai si noua reteta de supa de porumb si cand colo tu fata cuminte ceesti deja o postasei
consi - bianca deja mi se pare ca are dintii putin mai in fata , dar nu resuesc sa o dezobisnuiesc la somnic
si suzeta nu vrea deloc . m-am intristat de tot
bulinutzo ai grija de tine, sanatate multa fata
foarte bine ca te-ai hotarat sa faci analize....poate esti epuizata de oboseala si tu
lui rares i-or iesi dintisorii de se frichineste toata noaptea
nico
gabi1 spune:
Buna piersicutelor si mamicilor de piersicute!noi de azi mergem la cresa si sunt foarte curioasa cum o sa reactioneze.Mai am o problema am comandat un catalog de la quelle si nici acum nu a sosit cu toate ca l-am comandat acum mai bine de 1 luna, in rest noi suntem bine.Multa sanatate la piersicute si mamici si felicitarii celor care s-au incumetat sa faca al 2-lea bb
Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/
Genie spune:
Buli, sanatate multa! Si bafta cu analizele, sa nu fie altceva decat o sperietura! Sanatate si lui Rares!
Eu ma resimt fetelor! Am fost ieri sa-mi fac o rezectie apicala la un premolar si acum sunt umflata de zici ca mi-am luat un pumn in fata. Dentistul zicea ca ar trebui sa treca inflamatia in doua zile, sper sa fie asa. Pe langa faptul ca ma doare, de abia vorbesc si ma chinui sa mananc ca sa nu stau nemancata, ca foame nu-mi e deloc.
Sabina sa stapaniti sanatosi cadourile!
Merg sa incerc sa gatesc si eu ceva pt astazi!
Zi frumoasa!
crissa71 spune:
Buli:sanatate multa!Aveti grija de voi!
Genie:Si tie...naspa cu dantura asta!pupici
Sabana:Sa le purtati sanatosi!Ma enerveaza site-ul asta!(quelle!)..mi se pare naspa...bine merge greu si internetul!
Revin...ca s-a trezit comoara.....
chiara.2005 spune:
Zicea cineva ceva de un degetar pe care i l-a facut micutului pentru a scapa de adormitul cu degetelul in gurita. Poate ne dai ceva detalii ca as incerca si eu.
Chiara
http://www.flickr.com/photos/10056360@N08/
lucians spune:
,ca de cand n-am mai aparut,ne-ati si uitat...
In primul rand,bravo fetele ,va dorim multa sanatate,o perioada cat mai linistita si niste bb grozavi.
mada,
Cu suptul degetului,va spun ca si-al meu flacau mare a supt pana la 6-7 ani.Din timp,am incercat multe manevre,dar din pacate, fara niciun rezultat.Am avut norocul ca nu si-a deformat dintii;oricum erau cei de lapte,n-apucasera sa se schimbe...
Dariuca e bine,sanatoasa,nazdravana,iubareata,pretentioasa uneori,fara prea mare interes pt jucarii,ii place mult sa se pupe-n oglinda,uneori e foarte atenta cand ne dezbracam,chiar rade-n hohote...ce i s-o parea ei asa de amuzant nu stiu,are zile cand vrea sa stea numai in brate la noi,daca ma asez jos nu-i convine pozitia...si uite asa...Dintisori avem 2 jos si 3 sus,sparge si-al 4-lea; dormim de la 8.30 PM pana la 7.30 AM,uneori 8, fara treziri,asta nu-i noutate pt noi,la capitolul asta a fost buna de mica.Stim sa imitam si noi cateva animalute,facem cip-cirip,dar ea zice numai "uda",adica "ura",la sf,facem precum calul,cand o-ntebi catia ani are,am invatat-o sa arate un degetel si ea arata doua degetele,pe semne ca nu poate sa ridice doar unul si zice "dei" adica "doi" s-ar subintelege;pe Andrei il striga "dei",l-a auzit pe taica'su la meci "gol" si ea dupa el "gou",mai nou cand ii ceri un pupic nu mai intinde guritza ci obrajorul s-o pupi tu pe ea,e o dulce...ce mai,ca multi dealtfel.
va pup si-ncerc sa intru mai des,pe cuvantul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Bulinutza multa sanatate speram ca nu e nimic grav si e numai oboseala si stresu care isi spun cuvantul. Ti-au terminat aia statuia?
Genie si tie refacere rapida naspa cu maselele astea eu de cand nu am mai fost in ro nu am mai facut nimic si deja mai am vreo 2 carii cred ca in vreun an doi raman fara dinti care sa fie intacti.
Lucians nice to have u back1 Am vazut pozele f frumoase.
Sabina sa stapaniti sanatosi cadourile, noi nu prea ne onoram cu ele anul asta ca mergem in ro si asa am dat o multimea de euroi pe bilete mai dam si pe cazare si na una alta pt fata pt noi drumuri si deja suntem in groapa. Da na mergem mai mult sa vada strabunicile fata ca tot o tin ca ele mor si nu mai apuca sa vada printesa asa ca de asta mergem. Ca sincer cu banii care ii ch cu drumul asta in ro faceam trei vacante aici.
Gabi ma bucur ca mia scrii si tu. Pupici!
Eu sunt f obosita dupa ziua de ieri. Creca tre sa dorm vreo trei zile sa imi revin dupa ce ieri de dim am alergat cu fata la gimnastica apoi la tesco la cumparaturi apoi repede acasa fa papa pune fata la somn am stat si eu 40 de min intinsa ca de adormit nu am apucat apoi a venit Flo repede repede fa dush imbraca-te pregateste-te de plecat si fugi la tren sa nu il pierdem si am ajuns acolo numai bine am suprins placut nasul nu ne-a recunoscut prima oara asa costumati apoi am mers impreuna cu ei la un pub sa mancam ceva si pe la 9 si am plecat spre casa lor si la 9 jumate eram la tren care a venit abia pe la fara 10 si din cauza ca era asa traziu nu am mai avut tren direct pana unde aveam legatura cu al nostru si a trebuit sa mergem pana in centru in zona 1 sa luam alt tren si in concluzie am ajuns la 12 noaptea acasa terminati si am dormit pana la 6 si un sfert cand a plecat Flo la munca cand s-a trezit fata si i-am dat laptic si a mai dormit pana la 8 jumate cand imi era mie somnul mai dulce si de atunci na reluat activitatile casnice tone de rufe de curatenie nici nu m-am apucat si toate zboara pe aici parca e zona de razboi. Noroc ca am facut supa aia ieri si avem de papa ca felul doi arunc niste carnitza rapid pe gratar si niste cartofi in tigaie sii gata.
Uff ma duc sa ma mai intind pe canapea cat se joaca fata pe aici ca is terminata. Abia astept sa treaca perioada asta cu somnolentza de la inceputul sarcinii ca ma dispera somnul asta.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Piersicutze spune:
wooooow mada ce de activitati ati avut ieri
tu mai stii cand trece starea asta de somnolenta? ca si eu sunt terminata si nu mai imi aduc aminte de la prima sarcina ca de...a fost de muuult
nico