PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Consi eu ti-am spus din proprie experienta.Si ca si Sabina si eu am avut aparat dentar si am fost pur si simplu terorizata.Daca ai putea sa il inveti cu suzi,n-ar fi tarziu si ar fi cu mult mai bine.Eu pur si simplu le-am indesat suzeta aia numai sa nu isi bage degetele in gura.

Chiara este alegerea voastra, nu trebuie sa te gandesti nici mult nici putin, citeste pana atunci din "pataniile" noastre.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mey vad ca vorbiti de dantura- si eu am purtat aparat dentar, dar nu pentru ca mi-am supt degetul, ci pentru ca am mostenit-o pe mama. Din pacate am fost cam si nu l-am tinut decat cateva luni ca radeau colegii la scoala de mine si nu ma intelegeam cu profesorii- era un model mai complex care ingreuna vorbire + ca nu puteam sa mananc cu el in gura. Sper numai ca Busra sa nu ma mosteneasca pe mine. Si acum sunt complexata pe tema asta(bine, asta nu ma impiedica sa ranjesc larg in toate pozele).

De patutz.Noi am vrut sa-i luam din lemn, dar socrela ne-a facut cadou unul din asta pliant si am lasat-o balta cu cel din lemn. I-am cumparat o salteluta cu nuca de cocos de la un supermarket, iar pe la 5-6 luni am lasat-o jos. Am observat ca in general patuturile astea au cam aceleasi dimensiuni- ca si saltelele din comert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Fetelor mi-au venit si restul cadourilor de Craciun ptr pici. Sunt asa de happy. Au costat o gramada de bani, am crezut ca o sa ma omoare Silviu, dar l-am prins cu niste clienti, l-am pus sa cotizeze si s-a conformat fara sa caraie. Dupa nu a mai zis nimic, ca avea si el ceva in pachet. Acum am palton si cizme noi, iar fata o multime de cadouri de Mos Nicolae si Craciun. Am scapat de stres. Anul trecut am fost f trista ca nu am avut asa de multi bani, ma tepuisera niste clienti cu traduceri, ma bazasem pe banii aia, mi-am jurat ca nu o mai las pe ultima clipa. In plus e mai comod asa, vine curierul la usa, nu mai bat magazinele. Vreau sa il pun pe Silviu sa imi ia si mie un joc mare Lego. Eu cred ca dau rau in boala copiilor.

Babee imi pare rau ca cel mic a facut febra. Poate e ceva trecator. Daca vin iti spun. Oricum noi toata luna Decembrie o sa fim agiutati cu vanzarile de Rev si in ianuarie sper sa avem un pic de liniste sa plecam. Nu pot spune de acum. Sper sa ne vedem. Daca vin sa imi zici daca ai nevoie de ceva de acasa, sau sa o intreb pe sora mea, daca trece prin Viena. Daca da, sa imi zici daca iti trebuie ceva de aici.
Drumul nu il face din prima. Dorm la Arad o noapte si apoi vrea sa faca dintr-o bucata Arad-Zürich, nu cred ca o sa ii iasa. Dupa Zürich se duc si la Paris. Am auzit-o parca ca la intoarcere s-ar opri si la Viena. Am sa o intreb. Acum cautau un hotel in Zürich calumea si cu camera adaptata. Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii? la fel si la Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sabina noi te asteptam va rog frumos nu mai pomeniti de dulciuri in fata bietei femei gravide ca eu salivez deja am facut balta sub scaun.
Asa ca sa ma razbun va dau acuma rapid o reteta de supa crema d porumb iese execelenbt si e rapida si buna si pt bebeii, mnerg sa fac acuma ca acusi vine Flo si plecam la nasul fetei si eu n-am apucat sa ma spal pe cap.
Deci reteta:
Supa crema de porumb
Ingrediente
15 g unt
3 bucati de bacon afumat
1 ceapa mare taiata f fin
1 morcov mediu taiat bucatele mici
1 cartof mare sau 2 mai mici taiati cubulete
800 ml lapte de preferabil integral
1 frunza de dafin
500 g porumb din conserva si apa din conserva
piper
smantana si patrunjel proaspat
Topiti untul intr-o tigaie mai adanca si cu fundul gors caliti baconul vreo 2 minute avand grija sa nu se arda apoi adaugati ceapa si caliti vreo 5 min pana se inamoie adaugati apoi morcovul si cartoful si caliti pana se inmoaie si acestea. Adaugati laptele si foaia de dafin si lasti sa dea un clocot apoi dati la incet focul si lasati sa fiarba pana este fiert bine cartoful si morcovul.
La sf adaugati porumbul si apa din conserva si mai tineti pe foc pana se inmoaie si acesta.
Scoateti foaia de dafin si serviti supa ori asa cum este ori o dati prin blender si o faceti crema. Puneti-o in castron si deasupra [uneti o lg de smantana si patrunjel proaspat si serviti alaturi paine calda cu putin unt pe ea, prefarabil incalzita in cuptor. Adaugati piper si sare dupa gust.
Pofta buna!

gata am fugit pupici ne auzim mai pe seara sau daca nu maine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabina:fa si tu niste poze cu ce v-ati luat, sa vad si eu!!!!!!Si eu!!Va pup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa71

Sabina:fa si tu niste poze cu ce v-ati luat, sa vad si eu!!!!!!Si eu!!Va pup.

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Nu pot ca-s toate in cutii frumos ambalate si puse la mare adapost. Intra si tu pe quelle. Gasesti acolo vrute si nevrute. Comanda si cataloagele. Nu toate produsele din catalog sunt si pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Brysko eu ma invatasem, plus ca l-am purtat mult si am renuntat in liceu ca mi-era prea jena.A fost bine, ar mai fi trebuit putin dar deh.Lasa ca sotul n-a avut obiectii si acum unde mai pui ca mi-am spart un dinte din fata si trebuie sa ma duc sa-l peticescMama lor de dinti, de degete si altele.

Sabina multumesc mult, momentan n-am nevoie de nimic doar daca o sa poata lua sora ta ceva de aici(un colet usor usor de dus in Bucuresti).

Eu anul trecut facusem stoc de jucarii si cadouri, anul asa limitam bugetul dar tot luam cate ceva.Sa purtati sanatosi ce ai luat si la si mai multe cadouri.

Sa vedem daca i se mai intampla ceva lui Phillip, e atat de marait de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.A sacait-o si pe Rebecca, amandoi au mancat mai nimic astazi, m-am pus sa fac tortelini ca aia sigur mananca.

Mada piei cu ispitele tale....lasa ca mai zic eu de una alta sa mai balosesti si tu

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Nu vreau sa mai pun si eu paie pe foc ref suptul degetului, dar am o cunostinta a carei fetita si-a supt degetul si o mai face inca (are 7 ani) si nu numai dantura e aiurea, ci si degetul (e mai subtire, are unghia ciudata). A avut si Daria o tentativa pe la 2 luni, dar fiind asa de mica am reusit cu manusi sa o fac sa renunte. A primit suzeta, in schimb...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Referitor la suptul degetului,noi recurgem la degetarul pe care i l-am cusut eu.Si el adormea doar cu degetul in guritza,dar acum se poate si fara.Sper sa reusim sa scapam de acest obicei .Va doresc la fel si voua.
Babee,si Alex la fel de "vorbaret".Zice toata ziua tata in diverse tonuri.Mama doar cand e suparat si nani cand trebuie sa adoarma.Oricum ,abia astept sa inceapa si el sa vorbeasca mai mult!Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Babee am sa o intreb pe sora-mea daca se opreste si la Viena la intoarcere. Daca da, am sa o rog sa preia coletul de la tine.

Mergi la inceput