PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Nico sincer nu stiu exact ca tine parca a trecut atata timp ca nu imi mai aduc aminte, da ma termina, stiu ca sarcina trecuta dormeam non stop si tot obosita eram acuma abia apuc sa atipesc si cand mie- si mie mai somn sau somnul mai dulce sunt chemata la datorie. na sper sa treaca cat mai repede ca ti-am zis ma terminaaa.
Tu cate sapt ai? Ca eu is abia la inceput si deja simt ca mor din lipsa de somn nu eram asa obosita cand stateam treaza de la 4 dim cu fata cand era mica mica si faceam cu randul cu Florin la dormit.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

chiara.2005 am incercat si cu degetul pansat cu fasa,dar reusea sa-l desfaca si era mai complicat sa-i pun altul in scurt timp,asa ca mi s-a parut mai comod cu degetarul,pe care l-am confectionat dintr-un blug ,avand aproximativ grosimea degetului,am cusut doua fasii pe care le-am legat in jurul mainii si gata,in pozele de aici se vede degetarul.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Julax faine pozele unde au fost facute, frumos peisajul. Si normal frumosi si protagonistii.
Mai fetelor da ce e cu linistea asta pe aici pe unde sunteti? Toate v-ati dus in vacanta???
Eu ma scurg pe aici de somn si oboseala. In rest asteptam sa treaca timpul sa mergem acasa sa terminam odata si cu vacanta asta care numai nu o sa ne odihnim ca avem de umbla si colo si colo da sper sa rezist si sa fie ok. care ati calatorit cu avionul cand erati gravide? Ceva ce tre sa stiu, ceva sfaturi utile? Thanx!
Gata merg la nani ca nu mai pot adorm cu nasul in tastatura.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mercic fetele de urarile de sanatate! Maine trag iar o fuga la stomatolog ca am facut un cheag care trebuie inlaturat si poate asa mi se mai retrage si umflatura! Oricum am inteles ca recuperarea dureaza vreo 10 zile....
Julax tare frumushel piersicutul tau! Si ingenioasa idee cu degetarul! A mea e cu suzi toata ziua de aia nu isi suge degetul.
Mada eu am calatorit cu avionul acum 2 ani, chiar de sarbatori in decembrie, deci sa fi avut cam cat o sa ai si tu sau aproximativ ca nr de saptamani. Nu ai de ce sa iti faci griji, la mine a fost absolut ok, nici greata, nimic.Deci stai foarte linistita Si tot din experienta proprie iti spun ca anul asta am fost cu asta mica in vara pana in Germania si a fost super cuminte, a dormit aproape tot drumul si cand nu dormea a papat sau s-a distrat cu oamenii din jurul ei. Doar la decolare sa ii dai un pic apa sa nu o deranjeze la urechiuse sau suzi, daca ea e cu suzi, nu stiu, nu mai tin minte. In legatura cu starile de somnolenta de la inceputul sarcinii eu tin mine ca am scapat de ele dupa ce am trecut de 3 luni.
Wow ce zi ati avut ieri! Poate pui si foto daca ati facut cu costumele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mada stai linistita ca nu sunt probleme pe avion.Eu am zburat cand avea Rebecca 10 saptamani si acum cu bebe la 18 saptamani.Cu ei la tura asta n-am avut probleme, am obosit putin ca a trebuit la decolare si aterizare sa o tin pe Rebecca in brate(am fost doar eu cu ei), dar i-am tinut ocupati si le-am tot dat de rontait si de baut.
Mie si-acum mi-e somn...asa ca...

Sanatate multa tuturor.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

'neatza!

Lucians, ca mai intri p'aci! Si bineinteles multe pupicuri Dariutei vorbarete, ca noi vorbim toata ziua....dar nu inteleg nimic de zice!

mada, eu am zburat cu burtica de 26 de saptamani si nu am avut probleme, imi place la nebunie acolo sus! Stiu doar ca trebuie sa te misti sa nu stai tot zborul asezata, mai ales daca e unul lung, ca sa nu ti se umfle picioarele. Parca pana la 36 de saptamani poti zbura fara atest medical, de la 36 la 38 cu atest iar peste 38 nu ai voie sa zbori. Dar oricum nu toate companiile de zbor aceepta aceste date, asa ca intereseaza-te din timp. Iar cu Philip nu au fost probleme, a baut apa la aterizaze si decolare ca sa nu-l doara urechile la schimbul de presiune in rest mi-a invinetit picioarele, uitandu-se peste scaune la ceilalti pasageri si amuzandu-se astfel!

Va pupam pe obrajori, dragi si frumoase piersicute

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Iaca mai apar si io p-aci. Trebuie sa recunosc ca sunt restanta rau si cu cititul, cu scrisul nu mai vorbesc. Muncesc cu drag si spor. Ajung acasa la ore tarzii si nu mai apuc decat sa mananc, sa-mi hranesc si puiul, sa facem baita si sa ne jucam un picut. Apoi, somn de voie. Am renuntat la bona si am trimis-o pe don'soara la curte la socri. Ii este foarte bine acolo, muuult mai bine decat ii era cu bona acasa la noi. Ieri m-a surprins atat de placut. O intreaba soacra-mea: "Clara, cum face ploaia, buni?". La care ea, cu un zambet smecheresc, zice: "Pic, pic, pic". M-am topit ce sa mai!!! In aceeasi zi a invatat si cum face gaina. Zice ceva de genul: "cotcotcot". E vesela si foarte receptiva. Se joaca toata ziulica si seara nu-mi da pace o clipa. Ma trage de mana si-mi spune "haide" (de cele mai multe ori ma duce in camera ei, unde imi arata cutare sau cutare jucarie, cutare sau cutare carte si eu trebuie sa ma conformez si sa-i povestesc despre ele) Pe prietenele ei, Diana si Lara, le striga "Dana" si "Ala". Pe mine nu ma mai striga doar "mami", ci si "mama" si "Anda" (adica, Andra), iar pe taica-su si "tati" si "tatu" si "Coti"(adica, Costin). Lu' bunica-su ii spune: "bliu". Cu alte cuvinte a inceput deja sa ne boteze. Ce sa va mai zic? Aaaa. Pana acu o luna raspundea la orice intrebare cu "nu". Acum, raspunde fie cu "da", fie cu "nu", daca intelege intrebarea. Daca nu intelege ce-i spui, se uita cu niste ochi mari la tine si ridica din umeri (in semn ca nu stie). Ar mai fi multe de povestit, dar nu mai am timp.
Mada bravo, gagico! Sunt mandra de tine! Sa fiti sanatosi toti patru.

Hai ca va pupicesc pe toate si o intind!!!!

www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

mada si eu sunt rupta, oricum eu sunt de fel rea de oboseala si de somn....
acum am aproximativ 7-8 saptamani, diseara aflu exact
de ametita ce sunt fetelor, azi i-am zis unei directoare noapte buna in loc de la revedere
au lesinat colegele de ras
mada poate ai noroc ca o sa ai exact 3 luni de sarbatori...si scapi de somnolenta urata
si eu stiam ca la aterizare si decolare trebuie s aii dai sa bea ceva sau sa rontaie sticksuri (parca) pentru ca li se infunda urechile si nu stiu ce sa faca....
julax ce frumosi sunteti
foarte scumpel...cu gropite in obrajiori
eu am o intrebare: cum reuseste sa adoarma??? pentru ca bianca desi nu suge degetul permanent - seara la culcare e obligatoriu sa adoarma cu degetul in guritza
..si imi place covorul tau fff mult..e pufos...superb
lucians, tweety si bulinutza si eu
sabana super misto site-ul q.......
azi ma mobilizez si comand pentru ca vreau si eu sa primesc pana la mos nicolae pachetul. te pup
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

mada si eu sunt rupta, oricum eu sunt de fel rea de oboseala si de somn....
acum am aproximativ 7-8 saptamani, diseara aflu exact
de ametita ce sunt fetelor, azi i-am zis unei directoare noapte buna in loc de la revedere
au lesinat colegele de ras
mada poate ai noroc ca o sa ai exact 3 luni de sarbatori...si scapi de somnolenta urata
si eu stiam ca la aterizare si decolare trebuie s aii dai sa bea ceva sau sa rontaie sticksuri (parca) pentru ca li se infunda urechile si nu stiu ce sa faca....
julax ce frumosi sunteti
foarte scumpel...cu gropite in obrajiori
eu am o intrebare: cum reuseste sa adoarma??? pentru ca bianca desi nu suge degetul permanent - seara la culcare e obligatoriu sa adoarma cu degetul in guritza
..si imi place covorul tau fff mult..e pufos...superb
lucians, tweety si bulinutza si eu
sabana super misto site-ul q.......
azi ma mobilizez si comand pentru ca vreau si eu sa primesc pana la mos nicolae pachetul. te pup
nico

E super. Eu in fiecare zi mai comand cate ceva. E periculos rau. Acum in noiembrie trebuie sa iasa catalogul ptr bebei si burtici. Ce ma enerveaza ca nu intotdeauna livreaza tot ce comanzi sau mai inlocuiesc produsele, de ex eu comandasem o fusta neagra cu buline albe si ei mi-au trimis una neagra. Fusta e frumoasa dar eu o voiam pe cea cu buline. La fel ptr Alex comandasem o pereche de blugi, dar ei mi-au trimis o salopeta de blugi, care chiar e super misto.

Mergi la inceput

Buna fetele!

Genie, Babee, Nicolica ms de raspunsuri.
Nico sper si eu sa scap de oboseala ca ma disperaaaa...
Genie nu am facut poze miercuri dar facem in weekend cand avem timp sa ne deghizam si etc ca sa avem amintire ca miercuri am fost f pe fuga si nu am apucat nici sa stam 5 min sa respiram adanc.
Tweety ms pupam printesa vorbitoare.
Am fost si eu pe site-ul q si e fain au lucruri faine dar de ex este o bicileta de la berchet si in ro vad ca e 100 de lire si aici e 80, deci is mai scumputi ca aici. Eu nu prea le am cu ronii astia si pun pariu cand merg in ro o sa fiu ca si cazuta din luna cu banii astia da tre sa invat nu?

Mergi la inceput