Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki o tine si inca cum. de ieri de cand e marait nu-i mai da drumul. mai uita de ea, dar pe perioade scurte. la gradi. il prostesc alea si nu i-o mai dau.
mergem la dr. cand il scot de la gradi.
Irinel mersi de info. dar poti sa stai acasa si luna aia, sau e musai sa incepem munca din ziua imedoat urmatoare?

am terminat si eu cu curatenia, acum astept sa se usuce pe jos si pe urma pun niste paste la foc, caci vine al meu barbat la masa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Incepi lucru scumpa imediat dupa ce a implinit Marco 2 ani! Adica de pe 7 ian 2008!De luni!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mai fetelor va dati seama ca spiridusii nostrii vor implini 2 ani in curand?

Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cred ca are rosu in gat Marcolino.Robert cand a avut stomatita nu putea sa tina nimic^in gura, atunci s.a dezvatat de supt degetul. Foarte bun a fost nistatinul pt. asa ceva.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am venit si eu din peregrinari.....

Giova- de termometru din ala vb, dar mie mi-eu zis de la farmacie ca e de folosit cand doarme copilul si au avut dreptate ca nu sta de nici o culoare. cand e treaz il utilizam pe ala obisnuitul.

La noi kk, pe langa sensul de baza il mai are si pe cel de ciocolata sau cacao, dar acum realizez ca eu il tot controlam ca facut baiatul, cand au fost la noi in vizita niste prieteni cu fetita lor, Carla, ca striga de zor kk si il dezbracam degeaba- cred ca de fapt isi striga mosafira, ca la un moment dat ma cam enervasem de atatea alarme false....Asa ca m-ai luminat, Ana

Tot vorbeati de casute, corturi.....al nostru (primit cadou) ocupa locul degeaba ca nu prezinta deloc interes, doar daca suntem si noi prin camera si ne facem, eventual, coucou! pe fereastra, dar afost punct de atractie pt toti musafirii.....de mai mare succes e pupitrul. dimineata sta in banca ca la scoala sa-si bea lapricul si sa se uite la sferul lui de ora de desene animate.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Bumbita nu stiu dc ai observat dar ti-am raspuns cateva la intrbeare...de ce vrei sa faci antigripalul sau mai bine zis ti-a recomandat medicul?

da, am observat s v-am multumit anticipt.
vreau sa-l fac pentru ca sebi mai iese afara si mi-e grica sa nu-l dea la bebe mic...si pentru el, am auzit ca are efecte f nasoale, vomas, lipsa de pofta de mancare, febra mare...

poze eduard stefan

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am stat langa ea o ora ca sa doarma si nu vrea nicicum . Am amenintat-o (in premiera cu lupul) cand am auzit niste zgomote pe casa scarii , si s-a apucat sa fcaca si ea cu degetutul , nu e nimeni rau aici . Si a apucat-o rasul , cand ii ziceam ca vine rasul si te papa radea de numa. Am lasat-o acum singura dar o avud ca striga baba , mama

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbita chiar cred ca nu era vb de multumiri...in fine, ideea era ca sunt cam mici totusi pentru antigripal de aia eram curioasa...cunosc cazuri de adulti care au stat cu mana in aer vreo doua luni, insensul ca au avut dureri ...si ma mai gandesc la o chestie...dc era asta asa eficient cred ca ne trimiteau ramburs sa il facem...dar vad ca pediatrii nu zic nimic, ci mai degraba prefera oscilo, broncho , ribomunyl si asa mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu am dubii la antigripalul facut la virste asa de mici, dar nici eu nu l-am facut niciodata...numai Dan..
Invat, deja pe 1 post suntem 3 candidati..misto, nu?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Giova, sunt de acord cu Loren@. Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului merg mana in mana.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput