Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 17
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by toanca
; fac astia contracte im continuu, plangeri penale, cercetari disciplinare, etc.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Ioi, no vezi, de astea mi-e mie groaza...plus ca eu nu am avut niciodata un jurist indrumator, asa ca tot ce fac fac dupa munca multa si studiu.....netu' sa traiasca!
Moni, messu merge sa primesc dar cand scriu nu se vad lietrele nici la mine nici la cel care primeste!!! Poate in WE il reinstaleaza Cristi ca iar vrea sa faca nu stiu ce la sistem
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
bumbita spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Si ma gandesc sa trec zilele astea pe la serviciu si sa am o discutie cu seful. Vreau sa-l rog sa accepte sa intru in medical din 4 decembrie pana in 20 (ca atunci intra oricum in concediu tot institutul..daca nu mai devreme cu o saptamana) si sa merg doar din ian la job. Asa nu inebunesc nici copilul, nici o eventuala bona etc..pt 2 saptamani chiar nu are rost
Iar la interviul pt jobul ala de care va ziceam tot ma duc pt ca face bine o evaluare din asta, vad si eu cum stau si cam cat de scump imi pot vinde pielea
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
ioana, f bine faci ca te duci la interviu.
mie mi-ar placea sa aplic pentru un post la banca...nu neaparat pe pregatirea mea, si pe consultant...dar merita. ste un mediu f stimulativ...si poti avansa profesional f repede.
dar pana atunci am doi copii de crescut, mai am o afacere de intretinut..deh, m-a facut sotu' patroana
poze eduard stefan
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
lapte - noi seara bem 350 ml lapte cu 8 cereale ( nestle ), cateodata mai cere si ii mai pun jumate de bibe, iar dimi diverse produse lactate- branza, actimel, fulga cu biscuiti, danonino, dupa care urmeaza fie crenvusti, fie fructe.
poze eduard stefan
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Ioana si eu zic la fel, macar pana creste razvan stai aici, pe urma daca mai vrei faci si cariera.
asa caut si eu...un job cu program fain si salariu acceptabil. la mine face cariera barbatu', eu ma sacrific pt. familie.
citeam la mamicile mai mari, ca nu conteaza daca e nascut copilul in prima zi a luni, dar poti sa stai acasa inclusiv luna aia. nu stiu cat e de adevarat, daca se plateste sau nu, dar te poti interesa.
Cristina ce mult lapte bea sebi, super. eu i-am dat cereale cu tei tot de la nestel, pt. un somn linistit. incearca-le si pe alea sunt super bune.
Toanca spor la contracte si alte cele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Cum Diana e nascuta pe 1 ian,ar fi avantajos asa,eu am calculat ca ultima luna platita de CIC luna decembrie.Trebuie sa ne interesam mai oficial.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
Ioana si eu zic la fel, macar pana creste razvan stai aici, pe urma daca mai vrei faci si cariera.
asa caut si eu...un job cu program fain si salariu acceptabil. la mine face cariera barbatu', eu ma sacrific pt. familie.
citeam la mamicile mai mari, ca nu conteaza daca e nascut copilul in prima zi a luni, dar poti sa stai acasa inclusiv luna aia. nu stiu cat e de adevarat, daca se plateste sau nu, dar te poti interesa.
Cristina ce mult lapte bea sebi, super. eu i-am dat cereale cu tei tot de la nestel, pt. un somn linistit. incearca-le si pe alea sunt super bune.
Toanca spor la contracte si alte cele.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
merci, le-am incercat...dar parca ii palca mai mult astea cu 5 sau 8 cereale.
si sebi se mai trezeste noaptea plangand...cred ca viseaza...am vazut ca si marco a plans aseara.
poze eduard stefan
d_melli spune:
Bumbita nu stiu dc ai observat dar ti-am raspuns cateva la intrbeare...de ce vrei sa faci antigripalul sau mai bine zis ti-a recomandat medicul?
Giova spune:
Marco plange in fiecare noapte, de cand l-am mutat la el in camera. Culmea ca in weekend cand a dormit cu noi in pat, nu a plans defel.
aseara s-a trezit de-a dreptul urland, nu stiu ce-o fi avut.
Moni pai trebuie sa ne interesam, astea care nu muncim. Cum Marco e nascut in 6, ar fi normal sa-mi dea banii chiar si pe cele 6 zile, si asa cred ca si fac.
_
maraki spune:
Hello secta,
Am aflat cum se salveaza clipurile din youtube, o sa le bag in comp. dupa care le pun pe cd pt. dvd.
Azi cand am venit am gasit socrosenii la mine. Dimineata s.a dus Giorgos la cardiolog sa-i puna un aparat de monitorizat tensiunea, trebuie sa stea cu el pana maine dimineata.Sant ciudati rau dr. astia, unii au hotarat ca e pt. pensionare, alta mai cu motz spune ca s.ar putea sa inceapa sv. in decembrie. Pai noi ce sa credem? Este apt sau nu de munca?
Giova azi te duci cu Marcolino la dr? De unde stii ca-i afta? El mai e cu suzeteta? Daca poate sa tina ceva in gura atunci nu e afta.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
irinel2005 spune:
Salutare fetele
Am intrat de la birou sa vad ce mai faceti.
Si, vazand ca aveti o dilema in legatura cu momentul pana la care se plateste indemnizatia de crestere a copilului, sa va spun ca - potrivit legii, mai exact art. 11 alin. 1 din OUG nr. 148/2005 - plata inceteaza cu ziua urmatoare celei in care copilul a implinit 2 ani.
Multi pupici
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_