Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 19
andiaroro spune:
eficienta unui vaccin antigripal e partiala intotdeauna ca e facut pe tulpinile virusilor care "au fost".....cum astia sufera mutatii in toate directiile, nici un vaccin din lume nu poate fi garantat 100% ca eficient in prevenirea gripei din anul pentru care se face.....ca sa nu mai vb ca e "un vaccin" cu riscurile obisnuite.....asta nu inseamna ca nu poate fi si eficient, dar cu virgula
ana si alexandre (17.02.2006)
toanca spune:
bumbita e bine sa lucrezi intr-o banca...dar la partea cu avansarea....te contrazic; daca ai deja sefi nu poti avansa pentru ca nu au cum sa-i dea pe ei de-o parte sa te puna pe tine; eu lucrez in banca asa ca stiu ce spun.
Ioana, cand ai vreo problema si te pot ajuta....sa-mi spui
Giova, eu cred ca Marco e rasfatat la faza cu dormitu'
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Denisam spune:
Neatza,
Eu nu pot tzine pasul cuu ce scrietzi,dar intru sa va salut si sa o felicit pe Bumbi pt Edy- un brunet frumops ca mami!
Irina-legat de vaccin, iti voi raspunde corect sapt. viitoare cand merg si intreb pediatrul.
Legat de Alex-am decis asa:
1.I-am dar 2ml de coyzalia-homeopat pt nas congestionat in loc de 3ml cat e pt 6 luni si e mai bine.
2. Pt, testul de auz il repetam pe 19 noi. doar dc doarme,ca eu stiu clar ca aude si dc Doamne fereste are ceva pina la 18 luni nu se face nimic oricum.
Emma- e mult mai bine cu mucii, invatza sa zica Trick or treat ca maine merge dupa candy si o imbrac in costum si la geta sa le faca poze- e o smechera si tine minte tot de cand era Buli- ma uimeste,pacat ca nu pot sa va povestesc-am filmat-o aseara cu cleopatra-o sa pun filmul mai incolo ca azi ies la o plimbare lunga cu alex cu carutzul, sa gfac testele de tiroida si sa string si frunzele vreau ca e soare si 16C.
Va pupam si numai bine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
Irinel ce mai face Ilinca? cand mai ai timp pune filmulete cu ea, caci tare frumos mai vorbeste si canta.
Toanca nu cred ca e rasfatat, ci mai degraba ii place sa doarma cu noi.
ana a adormit Clara pana la urma?
fug sa-mi duc sotul la birou, scos copil de la gradi si la dr. cu noi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Bumbi- as mintzi sa zic ca e usor sa cresti 2 copii asa mici chiar dc emma merge la gradi- dar pt faptul ca nu am ajutoare deloc(doar seara sta dragos sa ii citeasca ca sa se culce) si pt ca am o casa maricica de facut curat,curte, ceva acte,mincare,sdpalat rufe zilnic aproape si restul, deja ma simt aiurea ca pe alex treb sa il car atata dupa mine si nu pot sa il scot mereu de 2 ori pe zi afara- ca eu sunt mereu obo nu conteaza,lor sa le fie bine si sa fie sanatosi.
Atata ca apoi supar ca ma vait,desi e un pur adevar,sau o realitate.
monica70 spune:
IRINEL ai promis niste filme,tot asa pe drumuri sunteti? Pusi Ilincutei,sper ca e bine!
DENISA ma omori cu zile ,bine ca macar n-ai zis nimic de aspirat azi Lasa tu pasu' , pune deocamdata numa' pozele si filmele ca deducem noi ce si cum.Cand te mai debarasezi de treburi,mai povesteste noutati de la Geta,cum se mai distreaza Emma p-acolo. Pusi la strumfi
Na' ca ajunsesi si la curatenie,nu stiu cum naiba mai faci fatza Stiu cum e la casa (si nu foarte mare) chiar si fara copii ... Fa rost de-o menajera,ca asa nu mai merge.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
cosmi1975 spune:
gat am venit din oras , mai stau nitel si fug la dansuri
VACCIN?eu i as face dar numai BIANCAI ca i ma facut anul trecut si a fost ok
DENISA jos palaria ca te poti descurca, fetelor care aveti 2 copii unul dupa altu aplauze de la mine
BUMBITA ce frumos e si piticu,ca de SEBI nu mai zic....
OFFFFFFFFFF nu vreau sa mai supar pe nimeni.....niste amici de ai nostrii (de fapt prieteni cu prietenii nostrii) si au ingropat fetita de 3 ani jumate.........miercuri a apucat o dureri de burta, mama ei a tratat o dar cand a vazut ca tot o doare au hotarat s o duca la dr.....pana la spital a murit ingerasul......sunt marcata
Denisam spune:
Cosmi-felicitari pt diplome- si bafta multa!
Ingrid S spune:
Ati facut farmece, vraji, ati tinut picioarele incrucisate, respiratie pe nas stil yoga?
Pt ca Diana nu are absolut nimik...dar nimik, curata perfect, in nas, gat si urechi.
Citesc din urma si revin.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo