Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si cateva poze aiurite din we si zilele trecute AICI.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor... eu sunt cam depresiva si panicata...
De cand cu povestea asta cu Teodora Lianei Stanciu... m-a "lovit" un stres... mi-am amintit de ganglionii fetei mele... nu stiu daca va mai amintiti de povestea noastra ... la 1 an am simtit ganglionii limfatici de pe gat o idee mariti fata de normal care am ineteles ca e "marimea bobului de orez"...ei alea sunt si acum, dupa 2 ani tot asa.. Nu-s vizibili dar cand ii fac baita si-mi trec degetele pe lateralele gatutului, ii simt... micuti, mobili... mai mici ca bobul de mazare... dar mai mari decat cel de orez.
Atunci, la 1 an, i-am facut un set de analize destul de complex si era ok. Unii imi zic ca in perioada vaccinurilor, adica pana la 3 ani, si datorita bolilor, gen rosu in gat, bronsita... pot sa fie constant mariti... sau pur si simplu faptul ca inca nu are un strat mai gros de grasime sub piele...
Ma tot agndesc sa-i fac din nou analizele...nu stiu ce sa fac... sa chinui copilul sa-i tot fac analize de sange?

Oare nu-s eu nebuna?

Mergi la inceput

Mihnea a ramas de vreun an (in urma virozelor din anul trecut)cu un ganglion mai maricel in partea stanga a gatului (cam cat bobul de mazare). Mie dr. mi-a zis ca odata mariti se pot resorbi foarte greu (chiar in ani) , si sa stau linistita. Asa ca iti zic si eu acelasi lucru. Cat despre fetita Lianei Stanciu, e intr-adevar o mare tragedie, nu mai mare insa decat a atator anonimi cu aceleasi probleme cumplite, numai ca pe ei nu-i vedem si auzim. In ultimii ani a crescut numarul de copii cu boala asta cumplita, e foarte nedrept ,dar din pacate nu putem face nimic pentru ai nostri copii, doar sa incercam sa-i hranim cat de cat sanatos, sa le facem investigatii de rutina si sa ne rugam sa fie feriti de asa ceva.. Nu putem de asemenea sa traim mereu cu spaima in suflet, ne facem zilele un calvar.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

cu intarziere, urez:

La multzi ani Mihnea!sa cresti mare si voinic !

La multi ani gemenaselor lu ncristina!

si desigur, cu dedicatzie speciala , fara numar La multi ani minunatei mele cuscre, care-i trasa prin inel , sportiva pe deasupra si mai si gateste super extra bine (nu mi-s pupincurista de fel dar asa mi-a venit sa zic numa de bine azi, de ziua ta, monicutza)
mey si ce nora frumoasa am...s-a facut donshoara in toata regula

dana, nu-sh daca te linisteste cu ceva, dar eu am in permanentza ganglionul drept umflat(asta de la infectuie in gat, ureche , etc)...stangu putzin da dreptu se simpte umflat bine de tot...

roserbina, mey, mi-a mai trecut paranoia cu atacu cerebral, vaz ca, in schimb, o apuca pe felis...
mey felis mama, o sa vezi tu ca peste 50 de ani o sa ne scriem tot acilea, cu degetele tremurande si noduroase, suferind de prostata in varianta feminina...
lasa mey gandurile alea negre, odihneste-te si o sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile...

andreap, bravo! sarcina usoara!

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana... asa cum zici si tu, nu prea au fost mediatizate cazurile astea de oncologie pediatrica, dar acum de cand cu povestea asta trista, vad ca e un 'boom' si-n ziare si-n televiziune.
Sincer, nu mi-am imaginat ca boala asta ajuns sa aiba asa un procent in randul copiilor de 0-16 ani. E oribil!

Si-n continuare reclamele ne intoxica cu supe instant, margarine, jeleuri cu coloranti...coca cola... budinci... si inca o lista nesfarsita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

roserbina, acu vazui pozele, frumos tort- n-am ce zice, da parca tot putzele bete de anu trecut mi-au placut mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Rox am vazut pozele, is asa de scumpi piticii astia ai tai...mi-au placut si cele cu Mihnea Craciunelul, e asa haios si serios, si cea cu bunicul la un pahar de vorba si cele la strans fruze...ati petrecut bine. Iar tortul este super, cred ca au fost fericiti de-o asa aniversare dubla, sau ba?

Dana, stii cum, e...povestea cu drobul...stai linistita, un control de rutina oricum ii faci, nu? nu putem sta mereu cu frica in san. Si Vladut a avut odata un ganglion (dr il controleaza mereu) si mi-a spus ca sistemul lor limfatic inca nu e maturat, se vor retrage ei. Eu personal am avut ganglionii mariti cred, toata copilaria, imi aduc aminte de "paranoia" mamei. Ei, in timp s-au retras si nu am avut nici o problema, doar ca mama mereu insista sa mai vada ce-i cu ei...bine e fireasca grija parintilor, dar frica noastra e "alimentata" si stirile astea "grozave"
Cazul Teodorei este intr-adevar o tragedie, si nu stiu cum ajung copii asa mici sa sufere de boala asta asa crunta...offff...sa dea DD sa se faca bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

roserbina, acu vazui pozele, frumos tort- n-am ce zice, da parca tot putzele bete de anu trecut mi-au placut mai mult!

(si , ca sa pastram adevarul istoric , tortul IN FORMA DE CASTEL, (da????)fuse pentru ziua Biancai, ha!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

of, of, mey, mey....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
Si-n continuare reclamele ne intoxica cu supe instant, margarine, jeleuri cu coloranti...coca cola... budinci... si inca o lista nesfarsita...

Dana, evitam supele instant si jeleurile, dar mancam fructe/legume stropite si tratate cu cine stie ce, mai dam copiilor dulciuri din comert (cel putin eu), mi se pare practic imposibil in ziua de azi sa reusesti sa te feresti de tot ce e nociv in alimentatie.
Vezi, de aia traiau strabunicii nostri cate 100 ani si noi abia de mai speram la 60...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput