Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ce falcute avea Bianca, ce rotofeie si bombonica era...acu e o adeva domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,ce intelectual e cu ochelari Mihnea!Si Bianca ce bucalata ear..tu ai facut tortul???
Dana,si eu am un ganglion pe gat,in stanga,cam cat un bob de mazare de cativa ani..incerc sa-l ignor,in prostia mea....Cat despre copii,boli..etc..si eu am ganduri negre uneori;incerc sa le alung,ca sa nu-mi fac viata un cosmar.Nu pot decat sa ma rog la D-zeu sa ne fereasca.Cum mai e Iris cu gradi?
Aime,esti mai bine,nu?Ma bucur!
Fulgule,traiesti???Multam de urari

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Mai primiti niste urari intarziate ...dar cu toata dragostea ...

monica si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa

din toata inima pentru toti sarbatoritii de pana acum:

teodora&alexia -ncristina
arisa - ionela_roxana

radu - jasmine
mihnea -roxana
sa crestesteti frumosi si destepti, sa fiti fericiti si sa va impliniti toate visele
daca am uitat de cineva....
cine o mai fi inventat serviciul, termene limita si alte "chestii" dintr-astea care nu-mi mai lasa clipe libere aproape de loc
nu am avut timp nici de poze......eu acum sunt intr-o continua alergatura dupa jucarii ...mai am de vizitat azi un magazin si apoi ramane sa ma hotarasc. mey dar asa greu sa gasesc ceva frumos!!!
pana la urma cred ca voi ramane la un lego pt tudor cu tot felul de "personaje", casute, masini...nici nu am inteles prea bine cum e si o bucatarioara pt biencuta sau un "set de cafea" cu masuta care se impinge...si asa toata ziulica bea cafelute cu "colega ei"

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, merci ca mi-ati scris...de ganglioni...
v-am zis ca-s panicata si influentata de toate stirile despre grozaviile astea de boli. Dar de buna seama c-o iau razna daca nu ma calmez.

De Iris ce sa zic... nici nu ma mai plang ca-i rea... sa fie cat de rea numa' sanatoasa sa fie!

La gradi n-am mai dus-o si nici nu stiu daca o mai duc pana la primavara, sau dac o mai duc la acea gradinitza.
Mi-e prea ocupata mintea cu altele si nu m-am mai gandit.

Nu v-am scris ca vinerea trecuta am fost cu ea la un psiholog.
A incercat sa-i faca o evaluare intr-o ora jumate'. Nu foarte aprofundata. Dar mi-a fost deajuns sa ma asigure ca nu-i vorba de ADHD, nici macar intr-o forma "soft"...
Trebuie insa insistat fff. mult la ea cu disciplina. Are tendinta sa domine si sa nu asculte. Si e important sa nu cedez.
Acolo IRIS a fost exemplara, a incercat initial sa fenteze, sa faca dupa voia ei dar tipa s-a impus repede. Desi super fain a facut-o, ferm dar totusi a ramas placuta.
Ce sa va zic, s-a jucat practic cu ea, avea tot felul de jocuri cu iamdini si culori. Mi-a zis (sa am laud acum)!...ca are o inteligenta cognitiva peste varsta ei cronologica. A mirat-o la culme ca numara pana la 10, ca reuseste deja sa faca 'adunari' si 'scaderi' cu pana la 5 bomboane, ca diferentiaza cifrele de litere... ca intelege ca scrisul reprezinta o informatie, ca stie anotimpurile si le asociaza fenomenele meteo...coloreaza fara sa e depaseasca cadrul si logic adica iarba verde, soarele galben, acoperisul rosu... eu sincer le-am luat ca atare, nu stiam nemaivand copii cat si cum trebuie sa cunoasca pana la aceasta varsta..
Insa maturitatea ei afectiva este la 2 ani si 11 luni, exact cat are... si f. posibil ca nu-i pregatita inca pentru gradinita. Pentru socializare si pentru comunitate...Ea mi-a sugerat s-o mai tin acasa pana la primavara. Mi-a zis ca la varste de astea (defapt pana pe la 6-7 ani) se pot observa schimbari de la o luna la alta.

Sincer eu nu stiu ce sa zic...
eu o vedeam destul de comunicativa si dornica sa interactioneze cu copii... mi-e teama sa nu devina si mai problematica, si mai "lipita" de casa...dar nici nu vreau s-o fortez. Si acum se mai trezeste dimineatza si-mi zice ca ea nu merge la gradinita.Bine insa ca am scapat de cosmaruri, ca deja eram speriata cand o vedeam cum face.

Si apropos de zilele de nastere... sa va zic ce boieroaica mare o sa fie fiica-mea... Mircea i-a luat un manz poney... impropiu zis: luat, fiindca e inca in burtica mamei lui, urmeaza sa se nasca in nov., chiar in apropire de ziua Irisului.
Nici nu stim inca cum o sa facem cu manzul ca totusi acasa nu avem conditii sa-l tinem... trebuie sa rezolvam la grajdurile de la Castelul unde se fac cursurile de echitatie... tare as vrea sa pot fi acolo cand se naste! Am si cautat nume... avand in vedere ca iapa e de provenienta germana, o sa-l cheme ori Thor/ori Karin.
Sunt sigura ca Iris o sa fie innebunita!
Vai de-abia astept sa vad manzul si reactia fetei noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Helloooo si de la noi!

am aparut,am citit si am revenit la scris

Monica LA MULTI ANI!va distrati bine vad,costumati si fff frumosi!va pupam!

Rosebina pupam si sarbatoritii tai!frumos tortulet le-ai mai facut(am ras la replica lui fulgu) si am revazut pozele cu fii-ta la care ma uitam cu nostalgie cand eram gravi cu Ken.o mananc nu alta!

Ionela sa-ti traiasca Arisa si nu numai-LA MULTI ANI si cretulinei tale si asteptam poze!tare ma bucur ca i-ai dat peste nas sotului tau!asa sa faci si de acum in colo!e casatorit cu o straina nu cu o japoneza si ar fi bine sa se adapteze lucrurilor firesti!

eu i-am facut in seara asta un bostanel cu dinti,ochi si alte chestii lui Ken si mai mai ca il lua cu el in pat!atat de mult imi place sa-i vad mutrisoara aia incantata ca mai tot timpul ma gandesc cum sa-l surprind.am noroc ca si sotul e pe aceeasi lungime de unda si putem colabora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Multumesc mult de tot fetelor pentru urari pe toate si sa va dea Dumenzeu numai bine si voua si copilashilor.
Roserbina vorba cuscrei mele (multumesc draga ca m-ai laudat) taaare frumos ursuletzul dar "turlele" alea roz de la castel le am si acum in cap operatie grea imi trebuie mie sa mi le scot din cap sarbatoritii sunt niste frumushei pe amandoi.
zilele astea a gasit ruxi bluza de la tine(pe care ti-am furat-o) si s-a imbracat cu ea...alex ii tot zicea...e de la Bianca
Danette, ce frumos, ma bucur ca ai reusit sa-i schimbi pe toti sa simta din nou Craciunul...sa fie sanatoasa iapa si sa nasca un manzutz frumushel pentru irisina si ma bucur ca totul a fost ok la evaluare...nici nu avea cum sa fie altfel
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by danette
Si-n continuare reclamele ne intoxica cu supe instant, margarine, jeleuri cu coloranti...coca cola... budinci... si inca o lista nesfarsita...

Dana, evitam supele instant si jeleurile, dar mancam fructe/legume stropite si tratate cu cine stie ce, mai dam copiilor dulciuri din comert (cel putin eu), mi se pare practic imposibil in ziua de azi sa reusesti sa te feresti de tot ce e nociv in alimentatie.
Vezi, de aia traiau strabunicii nostri cate 100 ani si noi abia de mai speram la 60...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

haide, mey, ca speranta de viata creste, nu scade. Nu au cum sa traiasca strabunii nostri mai mult ca noi, vorbesc aici de general, nu de cazuri particulare. Ganditi-va si la toata evolutia medicinei care a ajutat la aceasta crestere a sperantei de viata. Da, e adevarat a mor o gramada de oameni din diverse boli, dar redeti-ma ca nu mor mai multi ca acum 50 de ani, din contra, raportul e in favoarea insanatositilor. Acum 20 de ani mureai de cancer clar. Acum tot mai multi oameni supraietuiesc cancerului, nu se mai moare din cancer asa usor. Si asta e doar una din bolile grave. In ficare categorie de boli a crescut nr. cazurilor de succes.
Problema e ca acum 20-30 de ani se puneau mai putine intrebari cand murea un copil, iar mediatizarea era zero (doar ce se auzea din gura-n gura). Acum daca auzim de 5-6 cazuri la tv, avem impresia ca tara e plina de bolnavi de cancer si ca se moare pe capete. E la fel de plina ca acum 20 de ani, eventual poti spune c-a crescut nr. cazurilor, dar nu poate fi vorba de mai mult de cateva procente, procente care nu pto face o diferenta mare.

e doar perceptia noastra ca e din ce in ce mai rau.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Dana,deci pana la urma stati acasa..poate e mai bine asa,mai incercati dupa sarbatori.M-ai uimit cate stie sa faca Iris!Sa numere...sa stie ca iarba-i verde...bravo!Mariuca numara la genul 1,2,3,7,9,11...,culorile abia am reusit sa o fac sa le invete....Bravo voua!
Moss,sa-ti traiasca domnisoara!"La multi ani".
Noi suntem bine,ne pregatim ptr.ziua domnisoarei.Stie ca vin copii,ca primeste cadouri...
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, ce cadou fain va primi Iris anul asta. Sa se nasca sanatos mai intai si apoi sa-l iubeasca si calareasca cat doreste. Am uitat sa-ti spun, ca dupa ce s-au conversat copiii atunci la telefon, Vladut ma intreaba "cu cine am vobit, cine era domnisoala?" eu : era Iris, mami, de la Baia Mare", el: "ce face ea acolo, in Baia Male, kk?" Noi sa murim de ras...el f contrariat repeta intebarea si s-a dus in baia mare (cea de la etaj, adica, cum spunem noi) sa vada daca nu e Iris acolo . Atunci am inteles ce voia sa zica si i-am explicat ca BM e un oras, ca si Iasul, ca si altele pe care le mai stie el si ca acolo Iris locuieste impreuna cu mami si tati, bunicii...adauga si el, ca sa aiba ultimul cuvant " si cu jucaliile ei sta la BM?" Ca sa vezi ce conexiuni poate sa faca...felicitari ptr evaluare

Andreea da, mai simt mai bine, multumesc.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
moss, la multi ani! sa-ti triasca printesa, sa creasca amre si sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste
andreap, spor la pregatiri pentru ziua mariucai
aime, mai ce haios e vladutz
noi suntem bine, ruxi inca mai behaie ocazional dar de azi gata intrerupem siropelul ca nu mai vreau sa o "otravesc" mergem pe ceiuturi, miere, etc...
va pupam pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput