Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

fetelor!

si noi am sarbatorit-o pe Arisa, pe 22 octombrie!!!; a implinit 6 ani!!!; am fata mare, la anul merge la scoala, am fost deja la controlul de dinaitea scriereii la scoala sii perfecta, sau cum au scris japonezii, super-perfecta, fara nici o observatie nici la dinti, nici la controlul urechilor, ochilor, si o mica testare intelectuala;

ARISA sa fii sanatoasa si multa bafta la scoala...
Ionela... pupam cucuietele si pe mamica lor

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis si Danette multumim mult ptr. urari

Dana sotului meu nu i-a placut niciodata astfel de manifestari, petrecerea zilei de nastere sau mai stiu altceva; da, este ziua ei, ii adreseaza un "La Multi Ani!" si a terminat, nu trebui musai sa se petreaca ceva sau sa-i cumpere vre-un cadou, spunand ca tot timpul ii cumpara cate ceva, si plus de asta are prea multe, in viziunea lui; nu cred sa fie o chestiune specifica tuturor japonezilor, mai degraba este ceva specific familial, ptr. ca la ei in familie nu tre` sa faci mare tambalau da de ziua cuiva; nici ei de altfel de ziua lor sunt total pe dinafara cu lumea moderna; dupa parearea lor este o adevarata tampenie chestia cu tortu, sau cadoul, ca si atunci cand s-au nascut fetele, nu prea s-au manifestat in nici un fel, si m-am enervat cumplit de data asta, si n-am mai rezistat si am "refulat" rau de tot, mai sa ne paruim; acum ca a vazut atata fericire in ochisorii lui Arisa de ziua ei, in momentul cand a vazut ca i-am pregatit meniul favorit, si tort, lucruri de care ea nu se astepta, si in momentul cand le-a vazut i-au dat lacrimile(cu mici incidente, dar Arisa nu le-a bagat in seama), a ramas pur si sinplu fara replica, si m-a rugat sa pregatesc si ptr. Emily la fel, ptr. ca Emily de la un timp a inceput sa-si ceara drepturile, si a intrebat "da` tortul meu unde este???; de ce are numai Arisa tort???", reactie la care nu cred ca se astepta el, asa ca a cedat nervos, spunand sa facem ce vrem noi; pe mine una in preajma unei zile onomastice pareca ma apuca tremuriciu si ma trec fiorii, spunand ca sun obsedata, si cred ca Arisa(cel putin ea, inca nu-mi dau seama daca emily seamana cu mine)seamana cu mine, ceea ce nu-i place deloc
de Craciun la ei nu se intampla NIMIC, si chestia asta cred ca-i specifica tot familiei lui numai, nu tuturor japonezilor, si chestia asta ma enerveaza cumplit, ptr. ca eu una ma agit ffff. tare, cu impodobirea bradului(care nu-l prea intereseaza), cu mancarea, de care trebuie sa ai timp, dar pe el chiar atunci il gasesc calatoriile, si pe mine ma apuca crizele, sfarsind cu o mare cearta, dar una peste alta fetele mele sunt in al noulea cer, mai ales Arisa, si cred ca anul asta si Emily va pricepe muuuult mai multe, iar eu voi fi cea mai fericita, chiar daca v-or iesi scantei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA Multi Ani!!!! Monica, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si toate dorintele sa-ti devina realitate. Pupici multi de la noi si asteptam asa vedem ce tort frumos ai facut de ziua ta.

Ionela sa-ti traiasca ARISA, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii si sa aveti parte numai de noroc.
Arisa

Ionela draga mea sa stii ca nu esti singura la care ii dau lacrimile cand se uita la fetitele ei.....eu ma alatur tie, nu-mi vine sa cred nici mie ca eu am 2 fete..si nu pot sa cred ce repede cresc..de Alexia nici nu mai zic....acum ma uit la Ada si ma tot gandesc ca anul trecut pe vremea asta era un puiut de om si nu-mi vine sa cred ce mare e acum.....cateodata as vrea sa opresc timpul...eu ador si iubesc la nebunie bebelusii si nu pot crede ca nu o sa mai traiesc clipele cand tii in brate un pui mic de om....imi vine sa mor nu alta si de fiecare data cand vad o graviduta o invidiez tare mult.....si si mie imi pare rau ca imbatranesc..si-mi pare rau dupa fiece clipa dar se pare ca nu avem ce face...viata isi urmeaza cursul ei fie ca vrem noi sau nu.....si eu ma agit pt fiecare fleac chiar daca ma vedeti voi ca zambesc in fiecare poza, ha ha numai cand vad fetitele mi se umple inima de bucurie asa ca zambim pana la proba contrarie, ha ha

va pupic pe toate si zambiti va rog!!!! ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ionela draga, imi pare tare rau ca te confrunti cu aceasta atitudine a sotului. Mi-e greu sa inteleg fiindca eu traiesc cu toata fiinta Sarbatorile de iarna (Mos Nicolae si Craciunul) dar si zielele de nastere ale familiei si prietenilor.
Chiar daca pare pierdere de vreme sau cheltuiala de bani, sunt momente in viatza cand esti cu cei dragi si te bucuri de bucuria sarbatoritului, care evident ca simte ca e o zi speciala pentru el.

Mai e un aspect... tarim asa niste vremuri cand poate fiecare 1/2 de an ar trebui sarbatorita... nu doar implinirea unui nou an de viatza.
de multe ori ma gandesc ca o sa ajungem sa consideram o realizare faptul ca imbatranim. Fara gluma!

Oarecum am avut si eu de aface cu astfel de situatie, fiindca nici in familia sotului meu nu obisnuiau sa faca mare "tambalau " de astfel de ocazii. Se blazasera cumva parintii sotului... Mircea si fratele lui isi primeau plicul cu bani de ziua de nastere sa-si cumpere ce-si doreau, iar soacra mea nu prea se 'intrecea' cu tortul sau masa festiva. De Craciun ajunsesera sa-si puna doar cateva crengute de brad intr-o vaza si le impodobeau cu instalatia electrica... o puneau in geam sa vada lumea ca si la ei e Craciun. Dar era asa... ca un surogat de Craciun. De cadouri sub asa zisul brad nici nu mai zic...INEXISTENTE! Si asta nu se intampal din lipda banilor, mai mutl dintr-un soi de indiferenta.
Aparitia mea in familia lor a fost cam ca o revolutie din acest punct de vedere. Fiindca aproape ca fortam nota cu sarbatorirea evenimentelor. Le-am facut torturi de zilele de nastere si buchete de flori de 8 Martie, de ziua soacrei...Am ajuns sa cumpar globuri si beteala si sa le duc acolo, ca sa-i implic in aceste pregatiri de Craciun.
Ei acum e altfel... bine a aparut si Risi... si acum nu numai ca e brad adevarat in casa de Craciun, dar sunt si cadouri sub el. :-)

Acasa la ai mei a fost de cand ma stiu o atmosfera speciala de sarbatori si ma bucur de ea, asa cum scriam cand am inceput postarea, din tot sufletul... As prelungi Craciunul o luna daca s-ar putea.

In primul an de prietenie cu sotul meu, cand a vazut ce se intampla la noi acasa, mi-a povestit cat de suparat a fost cand avea doar 10 ani era scolar, iar la ei n-a venit Mos Nicoale... cand si-a intrebat parintii de ce la ei nu vine Mosul ca si la ceilalti copii, i-au raspuns ca deja sunt mari. Isi amintea cum se lipise cu spatele de un calorifer si plangea. M-i s-a parut ataaat de trissst.
Mai ales ca pe el il cheama si Nicolae...
De cand suntem impreuna mereu are cadou in ghete de mos Nicolae si-o cina . Si-l vad ca tare-i place, ca se simte important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Dana, Ionela si eu sunt un mare fan Sarbatori de iarna mai ales ca si noi o tinem intr-o petrecere cu ziua anei intre mos Nicolae si Craciun si ziua mea intre Craciun si Revelion. Dar intr-adevar bradul are farmecul lui mult sporit de faptul ca sunt copii in casa, este cu totul altceva.
Ionela, Arisei si ma bucur ca fetele isi cer drepturile in casa, se vede ca sunteti deja in majoritate.

Eu am adormit aseara o data cu Ana la 8, m-am trezit cu greu la 10 sa inchid calculatorul si nu am mai dus copilul la baie si de dimineata era intr-o balta uriasa , bine ca era in jumatatea ei de pat. Cand m-am trezit ea vorbea in somn si spunea "Ana vrea la mamica ei", draga de ea, si m-am dus sa o iau in brate si era uda toata. Ieri la gradinita avea cizmele si sosetele ude, sper ca nu a racit si ca e doar vina mea ca nu am dus-o la baie. Asta este, trecuse o luna fara accidente.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata si de la noi!
Ionela,"La multi ani" ptr.Arisa.e domnisoara mare de acum
Monica,cum ai petrecut?
Aseara am fost la eco...nu am mai avut rabdare.BB a bine.Eu am 7 saptamani,dar el arata de 5s si 5zile,masoara cam 5 mm.I-am vazut inimioara pulsand...m-am mai linistit.
Nu prea am timp acum,da' va mai povestesc
Pup

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by andreap

'neata si de la noi!
Ionela,"La multi ani" ptr.Arisa.e domnisoara mare de acum
Monica,cum ai petrecut?
Aseara am fost la eco...nu am mai avut rabdare.BB a bine.Eu am 7 saptamani,dar el arata de 5s si 5zile,masoara cam 5 mm.I-am vazut inimioara pulsand...m-am mai linistit.
Pup

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

bravo, bine ca te-ai linistit, de acum calm, sarcina usoara si bebita sanatos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap
Pup

Poze 2007

ANDREEAP... felicitari!... sarcina usoara in continuare si numai bine! Sanatate multa!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Ionela, multumesc frumos de urarile de sanatate, acum sunt un pic mai bine (mi-e si frica sa zic, ptr ca aseara iar mi-a fost putin rau) si sper sa-mi fie din ce in ce mai bine. Si tie sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea, iar tu sa nu te lasi coplesita de "obiceiurile" familiei, fa-le din tot si toate o sarbatoare, ptr ei e ceva de vis. Sa-l vezi pe al meu ce ma mai intreaba, cand fac tortul, cand vin copiii... Sambata am fost la o petrcere si cand au adus tortul cu artificii, m-a intrebat "mami, e toltul meu de tlei ani?". Noroc ca nu mai e mult pana atunci.

Andreea sa-ti traiasca samburelu' si lasa temerile ca stii cum e...cu cat "cresti" si temerile cresc...bucura-te de perioada asta, totul va fi bine. Pai e si normal ca tu ai 7 saptamani (mai stii ca asa se calculeaza cu tot cu cele 2 sapt de pana la ovulatie) si el e in graficul de 5 saptamani. Am o colega tot in 7 saptamani si e atat de fericita, mai are 2 fete acasa, acum asteapta un baietel, daca va fi sa fie.

Roxanescu, ceva poze cu proaspatii sarbatoriti?

Cum spunea Dana, ca tot veni vorba, si eu iubesc Craciunul fff tare si mi-as dori sa tina muuult de tot, febra pregatirilor, mirosul de portocale (care e altfel ca cel din timpul anului) si cozonac, mirosul mirodeniilor ptr friptura...bradul si colindele...mereu ma vad copil asteptand sa vina mosul (care mereu venea cand eu dormeam sau nu eram acasa). Si la noi e o sarbatoare de familie, prima zi de Craciun, o petrecem de obicei la parinti, unde mai vin si alte rude, mama pregateste toate bunatatile, se impart cadouri... Dar chiar magica e seara de Ajun, pana acum 3 ani o petreceam singuri, in 2, acum e altfel, colindele suna altfel, bradul e mai luminos, casa mai primitoare si totul vazut prin ochii aceia mari si mirati si verzi .
Abia astept sarbatorile, iar...si iar...dar pana atunci noi suntem norocoasele ce avem atatea aniversari

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim din nou de urari, .

Ionela, sa-ti traiasca Arisa si sa fie fericita

Mai, avem fete mari de acum!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca la anul Bianca merge la scoala, parca mai ieri era un bebeleu mic. Nici nu-mi vine sa cred ca acum 5 ani arata ASA sau ASA .

Andreea, ma bucur ca ai vesti bune , te rog sa nu te mai gandesti la lucruri rele de acum incolo, da?.Ti-am zis ca abia astept sa te vad grasana!

Si la noi in familie sarbatorile de iarna au fost mereu tinute asa cum se cuvine, cu brad, bunatati si cadouri sub brad, cu casa decorata frumos si intalnirea intregii familii.De aceea abia le astept in fiecare an, si niciodata nu plecam undeva de Craciun, tocmai ca sa stam cu totii.Eu deja m-am apucat sa ma gandesc la cadouri, pentru copilasii apropiati am si comandat cate ceva..

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput