Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
La multi ani! Damiana
La multi ani! Luca Matei

sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti sa vi se implineasca
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
ionela, sanatate multa Arisei
pe toate 3 si nu mai pune si tu la suflet tot ce spune sotul tau...ca doar tu sti cel mai bine ca faci tot posibilul sa fie ok...
bits
dar din ce este canapeaua? daca-i din piele sau inlocuitor nu gasesti un spray de curatat pe-acolo? ma gandesc ca si Amon o sa aplice noii canapele acelasi "tratament" si poate ar fii mai bine sa astept sa creasca si el si apoi sa cumperi una noua ![]()
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
try spune:
quote:
Originally posted by paxelaandrei
gata tac tac, nu mai zic nimic
, off cu copila asta a mea, nu pot sa o laud deloc
la mamicile din grupul ei nu pot caci nu sunt ca noi
, sunt suparacioase si nu stiu cum sa zic, eu ma bucur din suflet pt fiecare copilas si evolutia lui acolo nu e asa, sunt geloase invidioase etc, desi fimea nu e cea mai evoluata de acolo, sunt care deja merg deabusilea, sau care au deja 8 dinti, dar daca spui ceva e ceva la modul "aa deja 2 dintisori pai noi nu avem nici unul" asa ca m-am invatat tac
, mai laud si eu unul altul,mai ... dar nu e ca la grupuletul nostru
glumesc nu tac cum sa tac, imi iau jucariile si plec dar nu am unde asa ca raman
si ete ce tatza ma facui
ce oi avea cu saracele fete
try lasa ca va faceti voi mari, uite fimiu cate a facut primul, dar acum e printre ultimii, el nu numara( adica numara 23469510) nu stie culorile ( aa ba da vreau masina aia verde , ce culoare e aia, respectiv verdele... e rosu) , de colorat coloram si noi
foaia pe care e desenul
, pictam si noi si asta o face bine adica deseneaza elicoptere din pensula si seamana a elicopter, melci, copaci, asta ii place, poezii spune dar cu ajutor sau inventate
, asa ca .... compenseaza in timp , iar daca cei din urma vor fi cei dintai
, tre sa ramana loc si pt aia dintai
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by paxelaandrei
gata tac tac, nu mai zic nimic
, off cu copila asta a mea, nu pot sa o laud deloc
la mamicile din grupul ei nu pot caci nu sunt ca noi
, sunt suparacioase si nu stiu cum sa zic, eu ma bucur din suflet pt fiecare copilas si evolutia lui acolo nu e asa, sunt geloase invidioase etc, desi fimea nu e cea mai evoluata de acolo, sunt care deja merg deabusilea, sau care au deja 8 dinti, dar daca spui ceva e ceva la modul "aa deja 2 dintisori pai noi nu avem nici unul" asa ca m-am invatat tac
, mai laud si eu unul altul,mai ... dar nu e ca la grupuletul nostru
glumesc nu tac cum sa tac, imi iau jucariile si plec dar nu am unde asa ca raman
si ete ce tatza ma facui
ce oi avea cu saracele fete
try lasa ca va faceti voi mari, uite fimiu cate a facut primul, dar acum e printre ultimii, el nu numara( adica numara 23469510) nu stie culorile ( aa ba da vreau masina aia verde , ce culoare e aia, respectiv verdele... e rosu) , de colorat coloram si noi
foaia pe care e desenul
, pictam si noi si asta o face bine adica deseneaza elicoptere din pensula si seamana a elicopter, melci, copaci, asta ii place, poezii spune dar cu ajutor sau inventate
, asa ca .... compenseaza in timp , iar daca cei din urma vor fi cei dintai
, tre sa ramana loc si pt aia dintai
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Ups, acum ma simt si eu cu musca pe caciula ca Ion.
Tu sa nu mi-o iei in nume de rau cand iti zic de delia ca e asa isteata si fasneata, dar mie mi-e tare drag de ea si-ti zic una sau alta ca si compliment, ca dupa ce ca mi-e draga mai e si isteata pe de-asupra, cum sa nu-ti pice cu tronc?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Cecilia C spune:

ALEX 

DAMIANA 

LUCA 

Sa fiti sanatosi cu totii, fericiti, iubiti, sa va fie viata plina de soare, mult mult noroc si sa aveti o zi de neuitat alaturi de cei dragi voua pe acest pamant. 

Bits super tortul, a fost excelent, copii se pare ca au fost tare incantati, super petrecere, super mamica si Kenzolino a fost cel mai tare, cand ii vad buclele imi vine sa-l mananc de frumos ce e ...are si cu cine semana.

Am fost la petrecerea lui Alex, a fost super, Alex e un frumos si fratele lui Adrian la fel, Andra, mi se pare ca Alex a crescut asa de mult de la ziua lui Adrian de cand nu l-am mai vazut si stie atat de multe acuma, il pupam dulce si ii dorim tot binele din lume.
Fetele mele s-au simtit tare bine desi cand am ajuns au fost somnoroase si s-au apucat de plans...le-a trecut repede cand ne-am dus la niste masinute si apoi de-abia le-am mai putut lua acasa, ha ha asa ca Andra, a fost super fain totul...a facut Andra un tort bun fetelor, diplomat..si eu am mancat ca sparta si acum trebuie sa postesc sau sa prostesc
, nici eu nu stiu, vreo saptamana
Pupici si inca o data " LA Multi Ani" sanatosi Alex!!!!
Ionela sanatate la Arisa si lasa-l pe sot sa zica ce vrea.....stiu ca e greu sa-l ignori dar macar incearca. Pupici la fete sa sa faca bine

Aveti aici poze proaspete de la petrecerea lui Alex ..sper sa nu te superi Andra ca le-am pus inaintea ta dar sunt super faine si trebuie sa le vada fetele...sa-l vedeti pe Alex ce mare si frumos e....
va doresc o saptamana super cu petreceri frumoase
mikimi spune:
Nu ma bateti ca am ramas in urma cu urarile , noi pupam cu drag si cantam in gura mare 
La multi ani lui
Mihnea
Monicutei
Arisei 
Kenzo 
Gemenusilor dragi 
Andrei 
Andreea din pacate asa va cam fi in urm periaoda, ai serviciul, sarcina, casa, plus energica de Mariuca.Dar recuperezi cand vei sta cu bb mic acasa. Si nu te mai ingrijora ca nu numara pana la 10, e un nimic acum, face altele pe care alti copii nu le fac.Al meu numara pana la 20, plus pana la 10 in engleza, vorbeste extreme de bine, ma intreaba aboslut orice, avem conversatii lungi de ore, insa nu o sa-l vezi colorand ceva…sta 5 min cu creionul in mana, mazgaleste toata hartia, dupa care se plictseste.el e om de afara, de conversatii, tot timpul trebuie sa-I spui ceva care sa retina, ceva nou care sa-l intereseze nu poti sa-l prostesti cu povesti de copii, trebuie sa-I dai explicatii serioase.
Roxanica nuuuuuu, nu vreau sa semene cu Alexander pentru ca va insemna automat sa semene tot cu tati….trag inca sperante.Oricum are Yannis niste ochisori albastri pe care nu i-am vazut niciodata la Alexander, nici macar bb mic de tot.asa ca ma bucur si eu de ei acum, chiar de-ar fi sa se schimbe mai incolo.
Am fost si noi la colindat dupa bombonele, Alexander a fost extrem de entuziazmat, nun e asteptam sa fie asa dornic sa bata la usa vecinilor sis a recite ceva care nu intelegea ce inseamna.insa si-a invatat lectia impecabil, zicea super correct si de inteles trick or treat, apoi zicea politicos thank you si good bye.La un moment dat de frig a uitat sin e intreba(noi eram dupa colt, il ajutam doar sa sune la usa daca era prea sus soneria) :’’cum se zice?’’ dupacare se descurca singur.Il mai intrebau oamenii cum il cheama?, in ce e costumat? …el o tine ape a lui: thank you, see you tomorrow(asta o are de la gradi). In final a adunat o multime de bombonele si in contul ursuletului de Yannis care sforaia la mine in marsupiu, iar acasa era ca la pomul de craciun, care mai de care se mira mai tare cat a putut sa primeasca doar din 2-3 stradute.evident ca au fost triate peste noapte ca altfel mergeam direct la dentist.M-am bucurat sa vad ca nu toata lumea dadea prostioare de acadele, unii chiar au pus jucarele mici gen tubulet cu baloane de sapun, plastilina, fluier.
Uite si 2 pozici
http://travel.webshots.com/photo/2660977650067394262nSkmAX?vhost=travel&vhost=travel
Cicisor statiunea se numeste Radium, este in BC.Este superb peisajul, nu faci nimic in statiune decat baie, dar merita toti banii.(vorba vine bani ca intrarea este 6 dolari….bataie de joc pentru ce conditii sunt.
Yannis parka este mai bucalat, nici macar nu l-am mai cantarit ca nu am unde, dar imi place tare mult asa ursulet.
Si la taiat te invite si pe la mine.
Mi-au placut la nebunie costumele fetelor, sunt niste frumoase.
Si deasemenea baietii canadieni m-au omorat ce dulci sunt dracusori si tigrisori.
De Oscar este Ruxyta costumata si ne, iar Alex a crescut enorm de vara asta parka.
Eu frate nu stiu ce sa ma mai fac cu Alexander care pe langa ca e zi de zi mai addicted to mom este din ce in ce mai neascultator pe cat intelege mai mult.Exemplu: nu sari mami in pat ca te lovesti! – ba nu ! – te rog ! – pocccc si face ditamai buba/vanataia la picior…auuu si valelelu ce ma doare, plange copilul meu.Eu: vezi mamai daca nu ma asculti.El: te ascult, nu mai fac niciodata.
In 20 min la dus: nu mai alerga pe gresie ( in baie) ca o sa cazi.Ba nu !- in 2 min…au si valelelu…nu trebuie sa continui ca ma repet.Oare cate trebuie sa-si rupa sis a-si sparga casa ma creada ?
fug la somn si mai citesc maine, mai am vreo cateva pagini.
Va pup cu dor si mor ca iar am pierdut petrecerile de anul asta.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
danette spune:
Acum, dimineatza am citit si eu pe net ca-i normala totusi reactia asta la vaccin. I-am pus comprese reci, asa cum ai scris Ionela... si sper sa se retraga inflamatia. Sanatate si Arisei!
Cici, super pozele. Mi-a placut tare mult una din pozele cu Alex si Alexia... Sunt mari si frumosi amandoi.
Imi place frizura asta a Alexiei, o prinde tare bine. Ada e o scumpica, seamana frapant de bine cu Alexia cand era de varsta ei.
Andra, sa-ti traiasca frumosul! E... nu stiu... genul de baiat care-mi place mie. Daca as fi avut un baiat, asa as fi vrut sa fie.
Inalt, atletic, blond si cu ochi albastri...
hai ca parca vorbesc de un tip de varsta mea!
Eu imi facusem plan ca nu-i tin anul asta ziua cu copii Irisinei mele. Anul trecut aproape ca nu ne-au venit invitatii din cauza racelilor... sfarsit de noiembrie e luna cu probleme de acest gen.
Dar cand vad atatea petreceri dragutze... mai ca-mi vine sa ma razgandesc! Cu familia, i-o tin, desigur, dar nu are cum sa fie asa reusita cum e cu copilasi!
andreap spune:
Buna dimineata!
Mai,harnice ati mai fost in WE..abia de am resuit sa citesc cateva pagini....
Incep cu "LA MULTI ANI"! pentru sarbatoritii de azi:Damiana,Luca si Alex.Sa cresteti mari,sanatosi su frumosi

Sambata am serbat zgubilitica.Au fost muuuuulti copilasi,parinti...Cei mici cred ca s-au distrat pe cinste.Mie imi pare rau ca fiind asa multi,nu am putut sa stau cat as fi vrut cu fiecare din ei.
.Casa arata ca dupa uragan..dar am rezolvat-o repede.
Eu sper ca cei invitati s-au simtit bine
.
Poze....asta-i buba..astept 'mila' celor cu aparat foto![]()
Pupici,mai vb
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
mey m-am dus "bou" si m-am intors vaca
.canapeaua care o vazusem eu era fff moale si am renuntat sa o mai cumpar.sotul meu a venit mai repede si ne-a dus el cu masina caci ma stie ca sunt incapatanata si ma "tarai" cu copkii dupa mine in halul in care sunt.
Monica din pacate canapeaua e alba si Ken a reusit sa mi-o mazgaleasca cu marker asa ca no chance.am luat diferite solutii dar fff putin s-a diluat culoarea.cred ca pana la urma am sa fac asa cum ai spus tu:am sa mai astept cu schimbatul ei ca vine voinicul din urma:Amonescu![]()
noi ne-am uitat la pozele de la petrecerea lui Alex si stiti ce mi-a spus Ken"maine e ziua mea si viau Spider man cake"
.i-am spus ca ziua lui s-a terminat si urmatorul sarbatorit e Amon,la care Ken"nu viau niciodata!"
.ce ma fac eu la ziua lui Amon?!
Try sa-ti traiasca baiatul si nu numai el si sa fiti fericiti.daca ala e basementul de care spuneai ai reusit sa-l faci super super fain.
aime spune:
tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat: Alex, Andrei si DAmianei, sa cresteti mari, sanatosi alaturi de ai vostri dragi parinti.
Am vazut pozele lui Alex, Ken, wow, ce edificii de torturi ati facut fetelor, cred ca au fost si bune bune.
Despre noi, nimic nou, de azi s-a facut atat de frig ca parca vad un Vladut prizonier in casa...
Va
si o saptamana buna buna!
aime si
Vladimir