Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Octavia, ce minune de tort. Nu stiu cum va mobilizati sa pregatiti delicatese, torturi, eu de abia astept we sa dorm putin mai mult si gatesc regulamentar felul I si II, curatenie, rufe la spalat si sunt obosita rupta.
Alexa, sa nu-ti iei jucariile mai. Se mai intampla, mai ales la grupurile foarte mari. Si Andra a intrat in conflict la Odiseea cu Adrian, uite si Octavia, deci tu stai bine.
Si mie imi place ca noi ne-am obisnuit tare mult una cu alta, nimeni nu e ignorat daca are intrebari, unoeri imi permit sa raspund chiar dureros de sincer. Atat ma supar cand nu mai dau fetele un semn de viata , desi stiu ca ele citesc .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey la mine deja suntem in 5 nov asa ca-mi permit sa fac urarile de rigoare pt ziua asta:

LA MULTI ANI pt sarbatoritii zilei DAMIANA,ALEX si MATEI!sa ne traiti si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata!sa aveti parte de o zi frumoasa si insorita ca si voi mititeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bitsone...felicitari pentru tortulet...arata super...a iesit o petrecere pe cinste...iar copilashii sunt niste dulcei si frumushei la fel ca si mamicutza lor pe toti

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI TUDOR & BIANCA!

LA MULTI ANI ANDREI!

LA MULTI ANI ALEX!

LA MULTI ANI DAMIANA!

Tuturor va doresc tot ce-i mai bine si mai frumos pe lume!

Bits, super party! Tare mi-au placut pozele...si tortul. Si Iris s-a uitat la poze si am tot intreba cine sunt copii...
Am remarcat si 2 fetitze japoneze acolo. Sunt asa de frumoase, parca sunt papusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Iris a primit vineri seara vaccinul ala care se face la 30-35 luni. Pana acum toate le-a primit in picior, dar de data asta a fost in brat. N-o doare, nu are febra dar locul s-a inflamat... e rosu, umflat si tare pe un diametru de vreo 4-5 cm. E normal?
Cand facea in picior nu a avut astfel de reactii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, Ana l-a facut in picior si a mers schipatand cam 2 zile dupa care i-a trecut, nu a facut febra, dar zona cu vaccinul o durea rau la atingere.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

irisinei sa-i treaca "buba"
ruxi chiar nu a avut nici o reactie ciudata...ei tot in brat i l-a facut

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

scuzati intarzierea urarile de sarbatoare ptr gemenasii Adrianei (Bianca si Tudor), si ptr Andrei de Diana 2004; multa sanatate si cat mai multe impliniri in viata; sper ca a-ti avut o zi superba, plina de fericire, cu o petrecere pe cinste; asteptam poze daca se poate.

Alexandru(Andra), Maria Damiana(Miria Cristina), Luca Matei(Ylilimic), sa fiti sanatosi, norocosi, si sa va bucurati dn plin astazi de ziua voastra!!!: sa primiti muuuulte cadouri, si sa mancati muuuuult tort!!!; asteptam pozite!

Octavia ce faina petrecere ati avut!; cati copii au fost?; mai stiai cum si care?; ce-ai pregatit ca mancare, iar ca desert ai avut numai tort sau si prejituri?; toate astea numai tu le-ai pregatit, sau ai fost ajutata???;hai ca acum te descos de te zapacesc, zici ca sunt tata, dar macar asa "virtual", daca telefonic nu prea pot; scuze da!; iar in privinta tortului nici sa nu-ti faci probleme, este ffff. reusit, chiar cum l-ai facut?; ce idei ai avut cu tepusele, traznet; dar din ce era acoperisul de ti-a picat?; vocea ti s-a mai "reparat"; bea si tu ceaiuri calde, si papa bombonele ptr. gat, dar ti stii mai bine ce trebui; oricum multa sanatate si multa putere si nervi cati mai putini astazi; dar daca nu iesi afara cu Ken, nu se supara???

Mihaela te aranjeaza f. bine noua freza; ai avu ideea buna cu schimbarea imaginii; sotul a fost incantat?; Diana deseneaza f. frumos, iar meritele sunt ale amandoura, si ale tale ca te-ai ocupat de ea, dar si ale ei ca tia ascultat sfaturile; este un lucru bun;

si lui Emily ii place sa deseneze dar inca deseneaza peste tot; trebuie sa ma tin de ea, caci in baza sotului.......; ei ii place sa se joace cu plastelina, cu crattitele si seturile de jucarii, adica ii place sa se joace cu de toate!!!

offff, se apropie ziua ei si tot nu stiu daca ii voi lua ceva cadou, parca iar vad ca ma parui cu sotul.

Dana multa sanatate Irisinei; eu cred ca este normal sa fie rosu locul vaccinului si tare; eu n-am avut de-a face cu asa ceva, dar am vazut pe-aici, si le recomanda sa le aplice comprese reci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

eu voi merge cu Arisa la medic ptr. ca suntem pe post de robinet si purcelus timp de 2 saptamani; m-a zapacit, nu numai faptul ca este ea racita, dar ma piseaza sotul la creieri, ca din cauza Arisie se inbolnaveste el, parca eu nu vreau sa se vindece mai repede, ca de ce s-a inbolnavit, ca de ce s-a gripat, ca are nu stiu cum tusea, etc etc; cred ca ajung la balamuuuuuuc!; acu` le mai indop si cu capacele de fagure de albine(asa s-o fi scriind) trimis de ai mei parinti, si Emily nu mil aproba deloc, ma chinui in fel si chip cu ea, dar Arisa mi-l papa rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey Ionela sa stii ca nu am facut cine stie ce mancare.am facut 6 pizza mari,multa salata cipriota,am cumparat niste cups umplute cu branza si spanac si am facut snitele-fingers cu crusta de parmezan si ou.prajituri nu am facut caci eram franta.m-am culcat la 4 dim si m-am trezit la 6.30(din cauza lui Amon) iar in plus nu dormisem (din 48 ore doar 5).am avut 7 copilasi si 4 mamici.initial am vrut s fac gratar dar mi-a fost frica cu neastamparatii astia si am renuntat la idee.mi-ar fi fost mult mai usor!zici de ajutoare;de unde nene sa le iau?nici macar barbata-miu nu m-a ajutat.statea tolanit in fatza televizorului.
hai mai luati-i un cadouas lui Emily nu fiti rai.acum cand intelege si ea mai multe fa-i placerea asta.

se pare ca astazi trebuie sa ies.Ken mi-a stricat canapeaua si mi-a scris-o de numa numa asa ca astazi sunt mari reduceri de preturi la un mag si ma duc sa iau canapea.sper sa ma descurc caci inca mai schelai

Mergi la inceput